jak debil, to takich nie potrzeba w akcjonariacie Polnej, a jak to słupy tak poustawiały zlecenia, żeby zaniżać kurs (te ukryte to na pewno ich), to dobrze im tak:)
Nie widziałem tam dzisiaj stałego akcjonariatu . Paru niezdecydowanych inwestorów sprzedało z drobniutkim zyskiem , jednak bolo ma rację , słup był i został rozebrany , co na przyszłość da do zrozumienia "stawiaczowi" że jesteśmy nienormalni i uczepiliśmy się Polnej jak rzep psiego ogona i nie damy się tak łatwo wyrwać...:)
Witam
Akcje były ładnie akumulowane, co mnie zastanawia tylko o co biega Jakubowi przy próbach powstrzymania wzrostu? liczenie że jednak skończy się amunicja zbieraczowi i kurs obsunie się i wtedy uzupełni to co oddał? Taka gra była przy strzale na 12. Mam wrażenie, ze jeśli chodzi o wzrost kursu to jednak liczy na z coś : pogorszenie na GPW nastrojów i awersję ludzi do akcji. Chyba temu ma służyc hamowanie wzrostu i liczenie że niedługo nastąpi korekta.
Pozdrówka
może też jest tak - sam Jakub jest trochę zajęty, dał zlecenie trzymania kursu i co jakiś czas tylko przedstawiciel zdaje mu relację, że tak łatwo nie pójdzie...
i tylko co pewien czas aktualizują wzwyż cenę, której nie powinna Polna przekroczyć...
na pewno rozpoczęła się jakaś gra:
Jakub (słupy) - my (w tym wszystkim otwarci najbardziej) - górale - chyba jeszcze jedna strona (prywatna osoba lub fundusz, albo i fundusze, które wyniuchały dobrą inwestycję i zaczynają podgryzać sobie po procenciku spółki...)
prędzej, czy później wszystkie karty zostaną odkryte; ważne, że jest b. duże zainteresowanie spółką!
dlaczego tylko my mielibyśmy mieć nosa do HITU INWESTYCYJNEGO 2009 :)