Zobaczymy jak będzie z finiszem:) Na razie prawie cały obrót został zrealizowany przez jednego kupującego po 11,95-12 zł. To przemawia za kontynuacją dzisiejszego wzrostu. Wszystko wskazuje na to, że na dniach pojawi się komunikat o przekroczeniu progu 5% - ale to tylko moje domysły.
oj dzis nie ma powodów do narzekań, spodziewałem się, że podczas dzisiejszej padaki na parkiecie polecimy ponizej 11, a tu taka miła niespodzianka z rana, zresztą chyba powoli wraca do mnie szczeście, bo wszędzie czerwono, a w moim portfelu zielono:) będzie dobrze, pozdrawiam
Szczerze to najlepsze było by jakieś neutralne forum założone tylko na Nasze potrzeby ( oczywiście z hasłem dostępu ) tak żeby nie było postronnych osób....
Myśle, że jeśli wejdzie w grę konkretna i zgrana ekipa dysponująca rozsądnymi środkami można by powtarzać akcję typu S25 ;)))
NOo mam nadzieję na tego gołębia wkrótce, bo jeszcze nakręcam znajomych do zakupów na Polnej ( dzisiaj dwóch ;) ) i oczywiście poleciłem wystawić zlecenia S ponad 20-25 zł
Ja już swoje zarobiłem bo na Polnej siedze od 9 zł z kawałeczkiem ;))) , ale oczywiście czekam na więcej.
a ja nic nie robię , nie sprzedaję i tyle
cały czas liczę na mały FF i dobrą kondycje finansową spółki w przyszłości
na zdrowy rozum jak sobie ZJ kupił firmę to powinien ja rozwijać
a na razie to jakieś głupie podchody i cisza jak w dawnym Związku Radzieckim
coś mi tu nie gra
branża przyzwoita, mógłby ZJ wokół Polnej coś wiekszego zbudować , chyba ,ze wszedł na krótko bez jakieś wiekszego pomysłu
Czekam co wymysli na Optimusie , co bedzie dla mnie paradoksalnie miernikiem Polnej
dziś troszkę ruchu ,akcje chyba w silnych rękach