Podwójna strata...Mówiłem, że trzeba było rozmawiać, negocjować, ,odraczać, poczekać na lepsze czasy...Teraz prawnicy najprawdopodobniej mają z was niezłą bekę
Oczywiście. Red, nie dotrwacie do końca roku. Jest duża grupa okradzionych przez was inwestorów która chce was zniszczyć. Wiedzą, że kasy już nie odzyskają, ale przynajmniej będziesz siedział.
Mnie śmieszy, że gość czyli red tu zagląda i komentuje... widać, ze czegoś sie obawia. Nas, klientów?! Przecież to niby firma z mocną pozycją na rynku... Miał beke, zaraz z fujarkami będzie miał do czynienia na co dzień, jak trafi tam gdzie jego miejsce. red trzymaj mocno poslady, twoje Kung fu nic ci nie pomoze, będziesz ściągać ale nie pieniądze a majty...
Proszę zejść na ziemie i po raz kolejny nie kompromitować się ...A już kolega ,życzący mi ciężkiej choroby jak w przypadku Ziobry?No to jest właśnie ten poziom Kolorowej Koalicji ;) Trzeba było mnie słuchac a nie po kancelariach latać...
Czytaj ze zrozumieniem, bo chyba masz z tym problemy red... czy ktoś życzył choroby, chyba że masz na myśli swoje problemy.... Kolorowa koalicja... haha jednak masz jakieś problemy, nikogo tutaj nie obchodzą jakieś twoje sugestie kolorowej koalicji, może za jakiś czas będziesz miał szansę kolorowej koalicji za murami. Słuchać ciebie, chyba sobie żartujesz, to pokazuje twój poziom... a firma to zero, lada chwilą będzie we wszystkich wiadomościach, to tylko kwestia czasu, jeszcze ta niby umowa... czyli co brak licencji, kapitał mały, brak owieczek :D Niby kolega życzy ci choroby, czyli co red przyznajesz się że podajesz się za kogoś o kim mówimy. Miej odwagę i podpisuj się z imienia i nazwiska! No przecież, jaki inteligentny człowiek prowadzący poważną firmę będzie prowadził konwersacje z klientami na forum, chyba jesteś wyjątkiem w skali Polski :D
Niestety przykre i problematyczne... koledzy mają rację, podpisuj się z imienia i nazwiska, każdy wie kto sie kryje za "red". Miej chodź torche odwagi i godnosci. Jest to komiczna sytuacja... nikt nie będzie cie słuchać, ugody, propozycje itp. Każdy sobie zdaję sprawę jak to wygląda, obecnie czekacie na cud. Ten cud nigdy nie nastapi, jest to oczywiste. Powiedz ile razy bedziecie przekładać raport?! Przecież każdy wie że on się nigdy nie pojawi. Druga sprawa co się kryje za rezygnacjami z zarządu... wiedza co się szykuje?! Obecnie chyba masz duzo czasu zagladajac tutaj, ale nie martw się będziesz miał to więcej, aha ale tam chyba nie ma Internetu... Ale nadrobisz za kilka lat...
Moim zdaniem red nie musi się podpisywać jako Sytek. Przecież dawno wiemy, że to on, a poza naszą garstką nikt tu nie zagląda.
Ale to i tak znacznie większe kworum, niż na FB AfHol. Bo tam raporty i inne artykuły będące wytwór super firmy lajkuje aktualnie jedna osoba - kravwawa vel red vel Sytek. Czasem dołączy siostra, czasem ostatni tzw. przedstawiciel terenowy. A tutaj popatrzcie, ile piszących. I to całkiem składnie i ciekawie. Red coś napisze i przynajmniej może cieszyć się reakcją.
Faktem jest, że również zażenowany jestem jego poziomem. Z taką bystrością, to potęgi jak nie zbudował to nie zbuduje.
Pamiętacie byłego_pracownika, gościa co straszył prezesa kontrolami z urzędów i mediami w zeszłym roku. Okazuje się, że miał rację, że kasy i tak nie odzyskamy i trzeba ich dobić. Wszystko sprawdza się.
Dnia 2024-04-10 o godz. 17:58 ~red napisał(a): > Proszę zejść na ziemie i po raz kolejny nie kompromitować się ...A już kolega ,życzący mi ciężkiej choroby jak w przypadku Ziobry?No to jest właśnie ten poziom Kolorowej Koalicji ;) > Trzeba było mnie słuchac a nie po kancelariach latać...
Schowaj się pod kamień, jak ~rekin, znawca mechanizmów finansowych tego czegoś :)))) Finansjera z piaskownicy :)))
Red - jak tam samopoczucie jako prezes (jeszcze) upadłego anioła??
A mówiłem, że trzeba było rozmawiać, negocjować z wierzycielami. Próbować odraczać, ale podając konkrety. A nie obrażać ludzi grając krezusa dyktującego warunki, a świecąc gołym tyłkiem
Teraz prawnicy najprawdopodobniej mają z Ciebie niezłą bekę.
Wg mnie ten skur*** syn sytek ma rację, to że założycie sprawy nic nie da poza tym, że stracicie kupę kasy na adwokatów, którzy doskonale wiedza że zarobią a że nic z tego nie wyniknie. Piniędzy nim ma i nie bedzie jak mawiał klasyk. Co z twego , że wyrok bedziecie mieć w garści jak komornik stwierdzi że nie ma nic na koncie. Co im zrobisz jak dziady nie mają kasy. Mają spółko córki, które ponoc nie odpowiadaja za długi spółki matki. To jest najgorsze, że spółka matka okradała klientów aby wpompowac kasę w spóki córki, które teraz się wypinają. twierdzą że nie maja nic współnego z aforti holding. Nic z tego nie będzie. Zobaczycie że sytek nawet nie będzie siedział. Chciałbym sie mylić, i chciałbym żeby dostał dożywocie, no i te jego wpsólniki także: opoka, sobolewski i inni sławni ekonomiści-złodzieje. Ale wg mnie nic z tego nie będzie. A co do ugód które sytek proponuje zawrzeć to szkoda papieru bo i tak ten złodziej nigdy sie z tych porozumien nie wywiązę. Ciekawe czy jakakolwiek prokuratura prowadzi jakies postępowanie? Media całkowicie ucichły, gazety nie puiszą. Każdy się pogodził, że nic z tego nie będzie.
Spółki córki są w prawie takiej samej sytuacji jak spółka matka, od nich też kasy nikt nie zobaczy, a factor od dawna ma problemy z wypłacaniem kasy, a coll to samo, exch to wydmuszka
Dnia 2024-04-09 o godz. 17:31 ~red napisał(a): > Podwójna strata...Mówiłem, że trzeba było rozmawiać, negocjować, ,odraczać, poczekać na lepsze czasy...Teraz prawnicy najprawdopodobniej mają z was niezłą bekę