• PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~marcin [81.190.41.*]
    Na intaday zbieramy się do odbicia. Jutro dalszy ciąg odbicia.
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~sonda [193.108.194.*]
    co to znaczy?
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~zimoar [89.229.93.*]
    Odbica nie bedzie do konca tygodnia tylko spadki
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~marcin [81.190.41.*]
    Mylisz się kolego. Kierując się tylko i wyłącznie analizą techniczną na wykresie 10 min wyraźnie rysuje się formacja zapowiadająca wzrosty. Jeszcze dzisiaj bardzo prawdopodobne odreagowanie.
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~zimoar [89.229.93.*]
    Ty te formacie to sobie wsadz... skoro informacjei z dzis sa nienajlepsze ... ale sie trzyma poki co .. jutro bedzie gorzej pewnie
    Wystarczy trochę wysiłku i nawet na takich spółkach (z nienajlepszymi informacjami w tle) można zarobic. Ja już zarabiam. Pozdrawiam.
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~eryk [89.78.248.*]
    radze uwazac, ja tu widze rozprowadzanie-dystrybucje papieru, sztucznie podtrzymuja kurs w celu korzystnego wyjscia.
  • TORFARM kupuje z 5 zl to na co wy liczycie Autor: ~zimoar [89.229.93.*]
    TORFARM kupuje z 5 zl to na co wy liczycie
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~Andy [213.158.196.*]
    Analiza techniczna pokazuje dalsze spadki , a pierwsze powazniejsze wsparcie dopiero w okolicach 5.4 zl .Ale tylko frajerzy i gawiedz gieldowa gra pod A. T. ,skoro Torfarm zalatwil was na cacy ustalajac cene wezwania na 5 zl !!!! To na , co Wy liczycie , na ''kreski'' minutowe. godzinowe , czy nawet dniowe . Oj frajerstwo , frajerstwo ?!!!
    Jesteś w błędzie!!!
  • Re: PROSPER---- OSTRA JAZDA NA DOL !!! Autor: ~Andy [213.158.196.*]
    W jakim bledzie ?!! Jest wezwanie po 5 zl czy nie jest ?!!! Jest wsparcie techniczne dopiero na 5,4 zl , czy nie jest ?!!! To Ty czyta jakies inne ''gazety'' od info i od A. T. !!!!
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~sp [81.190.107.*]
    Jestem długo na giełdzie i to co Niektórym się przydarzyło nie jest czymś nowym. Przepraszam, ale jak można nie znając szczegółów, jak barany rzucać się na akcje? Również interesowałem się tą spółką i po informacji... wystawiłem zlecenie kupna po 6 zł. Uważałem, że 10% to aż za dużo. Nie poddałem się nieuzasadnionej niczym euforii i chociażby za to mam do siebie pewien szacunek. Takie błędy jak niektórzy z Was popełnili w omawianym momencie - czyniłem wielokrotnie. Czy się wyleczyłem - oby tak było. Zyski przychodzą niestety powoli, a straty - Sami to widzicie. Nie cieszę się z Waszych strat, ale jeżeli niektórzy pójdą w ich efekcie po rozum do głowy , to dlaczego właściwie nie cieszyć się?
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~jp [81.190.107.*]
    O tym co robi psychika widoczne jest podobnie jak na Prosperze również na Biotonie. Kiedy zarabialo się na tej spółce nikt nie widział żadnych zagrożeń... Kupowali i co teraz? Gdy wreszcie, moim zdaniem, zaczyna w tej spółce dziać się coś pozytywnego, w wypowiedziach na forum przeważa pesymizm i zalecanie sprzedaży tych akcji. Dlaczego na forum Prospera mówię o Biotonie? Jest to bowiem udokumentowanie literaturowych poglądów o bardzo dużym wpływie psychiki na zachowanie się inwestorów. Zazwyczaj w takich przypadkach nasze inwestycje nie kończą się pomyślnie. Ale o tym przecież każdy inwestor wie, a więc kończę.
    Spadek na wolumenie 30 tys. do ceny 5,70 zł. Następnie odbicie na wolumenie 24 tys. do ceny 6.18 i konsolidacja w okolicy 6 zł. z wolumenem ponad 60 tys. Teraz cena 6.17zł i widac że popyt jest bardziej agresywny od podaży. Problem polega na tym że myślicie o cenie 5 zł i dlatego nie zarobicie.
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~elemelek [83.29.131.*]
    Kupowanie teraz to ryzyko.
    Kto to odkupi jeszcze drożej.
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~MAX [83.21.34.*]
    do wezwania jeszcze trochę
    może się wiele wydarzyć do czerwca !

Warszawa, 16.04.2009 (ISB) - Spółka Torfarm zawarła dwie umowy na zakup akcji Prospera, poinformowała spółka w czwartek. Łącznie Torfarm nabył 3,59 mln akcji za cenę co najmniej 57,1 mln zł

1 AKCJA = 15,9 ZŁ
  • Re: PROSPER---- ODBIJAMY!!!!!! Autor: ~Prosperowiec [77.253.149.*]
    No cóż,,, przecież to Torfarm cały czas skupuje akcje.
    Zbił cenę, robi zamieszanie i kupuje dalej.
    Po 5, 6, 7zł to przecież jest dobra cena za Prosper! W wezwaniu nie kupi akcji po 5zł(w normalny sposób). Chyba że ktoś dla Torfarmu skupi akcje.
[x]
PROSPER -1,65% 7,77 2010-02-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.