• Dziś dalsze spadki Autor: ~Ukrainiec [37.73.199.*]
    Nie może być tak że polska firma zarabia na rynku rosyjskim która to Rosja jak wiadomo napadła na biedna Bogu ducha winna Ukraina . Ukraina nasz najlepszy przyjaciel taka firma jak lpp powinna ogłosić upadłość bądŹ przekazać zyski na obronę Ukrainy
  • Re: Dziś dalsze spadki Autor: ~or [85.14.100.*]
    Przestań szerzyć ferment płatny trollu i wracaj sobie na swoje cdr i tam sobie pisz takie rzeczy.
    Nie masz akcji to przestań zaśmiecać to forum.

• Re: Dziś dalsze spadki Autor: ~Ukrainiec [37.73.199.*]
    Cała Europa wspiera Ukraina tylko polaki chca kosztem Ukrainy zarabiać. Putin się cieszy na waszą chciwość a biedni ludzie cierpią
  • Re: Dziś dalsze spadki Autor: ~Martin [31.60.115.*]
    Przestań udawać Ukraińca. Gdybyś nim był na pewno nie pisałbyś takich rzeczy
  • Re: Dziś dalsze spadki Autor: ~Szubi [37.248.253.*]
    Na wojnę tchórzu nie rozumiesz w 1991 byliście ZSRR więc rusek walczy z ruskiem pewnie cie na świecie nie było ja chodziłem do szkoły zapytaj swojego taty Wołodia.
    Na wojnę dziaduuuu a nie w naszym kraju tchurzuu
    Na wojnie giną dobre Ukraińcy walczą w obronie polski a polska firma zarabia w Rosji
    To nie nasza wojna walczą w twoim imieniu skończ te dyrdymały,man 2 mieszkania ale za 5 tys bym wam nie wynajął jakby wszyscy tak robili to byście u nas nie siedzieli.Kolo mnie ma sąsiad 9 domów na wynajem dla ukraincow brzydzę się komu wynajmuje.Na 40 ukraincow 2 może 3 mówi dzień dobry.Po co tu jesteś wygodnego życia się chce zamiast walczyć.
  • Re: Dziś dalsze spadki Autor: ~rag [188.33.224.*]
    Przecież to nie ukrainiec, to odpad społeczny niestety będący polakiem. 0 wiedza o spółkach i geopolityce a coś szczeka i jeszcze próbuje coś ugrać na cierpieniu innych.
  • Re: Dziś dalsze spadki Autor: ~Drab [88.8.204.*]
    Krzyczą tak bo nabrali szortów menele giełdowi i chcą spadków. Ich nie interesuje czy to prawda czy nie, to są menele i powiedzą wszystko żeby zarobić. Taka mentalność. Ja natomiast nie ukrywam, że obserwuje spółkę i czekam czy wykonać ruch na longa bo shortami się brzydzę więc nie zagram shorta
    Drab kup chociaż 1 szt bo będzie po 16 za tydzień zapamiętaj mój post ja mam za 25 tys 2 szt czekam na 16 może 17 jak nie to dywidenda
    Pod koniec sesji będzie zjazd jak zwykle jak i wczoraj
    Ukraince to ruscy pamiętasz ZSRR czy za młody jesteś.Po co tu siedzisz masz choć jedna akcje.Jesli zejdzie za 13200 to dokupię kolejne 2 szt.
    Ruskie to orki Ukraina niedługo będzie w UE i już z UE jest współpraca i z NATO
    Z tą korupcją 100 razy gorszą niż u nas ))))Putin jeszcze trochę i ich przekupi i sami się poddadzą i z powrotem zssr będzie.))))
    Powtarzasz ruska manipulacja
  • Re: Dziś dalsze spadki Autor: ~Polak [81.190.134.*]
    To prawda. Szacunek dla prawdziwych Ukraińców, którzy bronią swojego kraju. Natomiast wszyscy mężczyźni w wieku poborowym, który uciekli do Polski nie są dla mnie prawdziwymi ukraińcami. Gdy rosja zaatakuje Polskę, ci dezerterzy z ukrainy będą uciekać do Niemiec blokując przy tym przejście dla naszych Polskich Kobiet.
    Tak ja przynajmniej bym został i wysłał rodzinę dalej a ci by dalej uciekli,mam tak ustalone z rodziną w razie konfliktu.A ukraincow Połowa uciekła ponoć między 24 a 28mln zostało z 50 mln.Maja złoża złoto dolary i inne a nie chcą wydawać na wojnę tylko wołają broń od innych państw.
[x]
LPP -2,71% 17 245,00 2025-11-07 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.