• Akcje serii G i H Autor: ~Poszkodowany [94.75.64.*]
    Czy akcje serii G i H zostaną kiedyś dopuszczone? Czy jest możliwość wyegzekwowania zainwestowanych pieniędzy od nich? Czemu KNF się tym nie zajmuje, mogę zgłosić jakieś zawiadomienie?
  • Re: Akcje serii G i H Autor: ~SZpachla [46.204.109.*]
    Znalazłeś sobie świetny portal na odpowiedzi odnośnie powyższych pytań.
    Na ale spróbuję.....
    Ad 1) a czemu miały by być niedopuszczone?
    Znasz zasady dopuszczania akcji do obrotu ?
    2) tak jest szansa wyegzekwować pieniądze, sprzedać akcje jak je dopuszcza... patrz punkt pierwszy
    3) zawiadomienie..... a jaka miała by być jego treść i co chcesz zawiadomić?
  • Re: Akcje serii G i H Autor: poczatkujacy_zielony [46.205.204.*]
    Również jestem poszkodowany i pewnie jest nas dużo więcej - kiedyś nawet ktoś chciał prosić o namiary na maila ale wysłałem i dwa maile i cisza. Nie wygląda żeby prace jakiekolwiek się działy w tym kierunku. Kiedyś jeszcze przychodziła korespondencja do udziałowców teraz już nie. Chętnie podepnę się z tematem zgłoszenia do KNF ponieważ uważam że to sposób na zbieranie pieniędzy. Zaproponować udziały w akcje które nigdy nie zostaną dopuszczone, wycofać prospekt emisyjny i działać aż skończą sie pieniądze ogłosić upadłość i tyle Kolejna spółka i taki sam scenariusz.
    Witamy na giełdzie, chciałeś tanio kupić żeby drogo sprzedać, nie udało się.
    Na tym polega ta zabawa kolego.
    Pretensje miej do siebie.
  • Re: Akcje serii G i H Autor: ~epoka [5.173.50.*]
    ~SZpachla Nie łapiesz o co chodzi tym ludziom, albo jesteś od tych złodziei.
    Panowie z aig załatwili sobie wycenę firmy na 320 mln (firma faktycznie jeszcze nie istniała) na podstawie potencjału gier, które planowali … wydać, gdy ktoś je zrobi ..
    Pod tą wycenę razem z Ciszewskim zorganizowali wejście od tyłu na gpw, a drobnym ludziom, swoim klientom ubezpieczeniowym (tym się zajmowali dotychczas) wcisnęli obligacje z „okazyjną” wymianą na akcje (żeby nie oddawać gotówki ani nie płacić odsetek).
    Ludzie dostali akcje i są udziałowcami firmy bankruta, która w całej swojej historii jedynie powiększa długi, wypłaca tłuste wynagrodzenia (również poprzez możliwość sprzedaży otrzymanych za friko akcji) swoim założycielom i ich współpracownikom, kupuje luksusowe samochody i ogólnie świetnie się bawi, za pieniądze wierzycieli.
    Nie jestem od nich, jak bym był to bym sobie nie zawracał głowy pisaniem tutaj.
    Patrzę poprostu realnie i rozwiewam wątpliwości ludzi, którzy wtopili nie znając się najprawdopodobnie w co wogóle inwestują.
    Mówisz, że załatwili sobie wycenę..... zauważ, że wtedy mieliśmy taki hype na gaming, że wszystko co związane było z grami to rosło do takich wartości że głowa mała.....
    Po drugie mówisz, że na podstawie gier które ktoś zrobi a oni wydadzą....
    - ghostrunner 1 od studia OML
    - charnobylite od farm51
    Nie twierdzisz chyba, że to słabe gry które się nie udały i był to szrot.
    Wejście od tyłu.... połowa tutaj nawet nie wie co to oznacza i z czym to jest związane.
    Hype się skończył, gaming podupadł i jest pase... od cała historia.
    Na tym to polega że albo wiesz w co wchodzisz i jesteś świadom ryzyka lub płyniesz na fali FOMO i potem płaczesz jak to cię nie oszukali.

PS podobnie gadają na columbusie (gdy była hossa na fotowoltaike)
    Takich przykładów jest x.
    Przepraszam ale ja tego nie kupuję i się z Tobą i przedmówcami nie zgadzam.
  • ALG do sądu Autor: ~Tiktak [115.147.17.*]
    Nie było by tematu jeśli szli by normalna ścieżka wprowadzania. Miały być wprowadzane akcje G i nagle podpinają pod wejście również H. Nic nie dzieje się w tym kierunku, obiecanki z 2019r że będzie to trwało max 8mc a jest 5 lat. Myślę że można się domagać sprawiedliwości w sądzie jeśli było by więcej poszkodowanych / świadków -jako celowe wprowadzanie inwestorów w błąd w celu osiągnięcia zysku. Ludzie tu nie mają pretensji o inwestowanie w tą spółkę a o brak działania na rzecz wprowadzania akcji co jest procesem na szkodę klienta - rozgranicz to.
  • Re: ALG do sądu Autor: ~Max [37.248.168.*]
    Morale inwestorskie na słabym poziomie, ale co z tą nową grą? Będzie coś z tego? czy już wszystko przejedli
  • Re: ALG do sądu Autor: ~JH [87.205.180.*]
    Ta gra najpewniej nigdy się nie pojawi. Odchodzą kolejne osoby kluczowe dla jej powstania, AIG ani IBC nie wypłacają ponownie wynagrodzeń albo płacą je w ratach. Ludzie mają tego dość.
  • Re: ALG do sądu Autor: ~Radny [94.254.150.*]
    Były kiedyś na discordzie jakieś nagrania i maile od panów z ubezpieczalni.W zupełności by wystarczyły do sądu aby odzyskać kasę. Trzeba sprawdzić czy dalej tam wiszą. Tam były wprost ich zapewnienia ze kurs będzie po x zł i w terminie xx
  • Re: ALG do sądu Autor: ~Abb [159.205.131.*]
    Da się tam jakoś dostać?
  • Re: ALG do sądu Autor: ~nabici_w_allingames [87.206.114.*]
    Cześć,
    Podaj proszę kontakt do siebie, linka, cokolwiek.
    Lub pisz na: nabici_w_allingames(at)wp.pl

• Re: ALG do sądu Autor: ~Radny [94.254.150.*]
    Poszukam tych filmików i maili. Zobaczę czy dostęp na te grupę do diascorda jest nadal możliwy.
    Jutro się odezwę na priv
  • Re: ALG do sądu Autor: ~Abcc [37.47.84.*]
    Czy jest jakieś dojście na ten discord?
  • Re: ALG do sądu Autor: poczatkujacy_zielony [46.205.204.*]
    Napisałem już kilka maili i żadnej odpowiedzi na tego maila. Wyślę teraz jeszcze jeden zobaczę czy dostanę odpowiedz.
  • Re: ALG do sądu Autor: poczatkujacy_zielony [46.205.204.*]
    Napisałem maila doszedł?
  • Re: ALG do sądu Autor: ~nabici_w_allingames [87.206.114.*]
    Pisałeś na nabici_w_allingames@wp.pl ?

Dostałem maila, ale nie wiem czy to Twój. Podpisz się jako "poczatkujacy_zielony"

Pozdr.
    nabici_w_allingames(malpa)wp(kropka)pl 
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.99.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~RAV [91.230.98.*]
    Ja rozmawiałem z kilkoma prawnikami. Kupiłem całkiem sporo i nie znalazłem kancelarii, która chciałaby mnie reprezentować. jak znajdę chętnych, to można spróbować pozew zbiorowy lub doniesienie o wyłudzeniu - sprawa karna.
  • Re:G i H Autor: ~KL [46.112.74.*]
    Otrzymujecie od spółki jakiekolwiek informacje na temat dopuszczenia serii G i H? Jak długo jeszcze prospekt jest zawieszony?
  • Re: Re:G i H Autor: ~Sylwo [89.64.53.*]
    Ja otrzymałem zapewnienia za proces dopuszczenia jest w toku, później że jest to zawieszone a na końcu, że chyba anulowane
  • Re: Re:G i H Autor: ~HM [46.112.74.*]
    Anulowane nie jest, ostatnia informacja dotyczyła zawieszenia, ale nikt nie informuje jak długo jeszcze to zawieszenie ma trwać. Nie przeszkadza im to w robieniu kolejnych emisji.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Sylwo [89.64.53.*]
    Hej ja również jestem poszkodowany i mój kolega także chętnie się dołączę do grupy/ discorda itp
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Sylwo [89.64.53.*]
    Jak się z tobą mogę skontaktować ? Ja z kumplem kupiliśmy za ponad 300k
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.120.147.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.113.*]
[x]
AIGAMES 0,00% 0,95 2025-11-10 14:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać