Nie chcę wam przeszkadzać i psuć nastroju... Powiem tylko że przypuszczam, że będą trzymać na tym poziomie do końca tygodnia a może i nawet następnego.Potem jak już wszyscy uwierzą że tu jest dołek czeka was kolejne tąpnięcie -10% i powolne opadanie w stronę 01. Pisałem że po pierwszym szarpnięciu w czwartek wziąłem ponad pół miliona papiera. Miałem nadzieję że w piątek będę nabywał drugie pół, ale o 9:15 było już jasne że poleci jak kamień w dół więc puściłem i czekam a wam współczuję bo na mój nos strasznie to cuchnie. Chciałbym mieć dla was lepsze prognozy, ale widać wyraźnie że nie byłyby prawdziwe. Pozdrawiam.
Haha ty synek ujadales na 25gr ze to sufit i 10gr poleci a potem do nory to tradycja trolu .
Manipulujesz tu dla zyskow a znowu dało kasę .Teraz wychodzisz straszyć drobnice z resztą ,stara śpiewka haha
Tak tak...tak się pocieszajcie a ja wam powiem po co są duże podbitki takie jak ta. Pisałem to już w wielu miejscach bo to jest jasne, proste i logiczne. Robi się to po to żeby ubrać drobny kapitał na wyższych poziomach(tu: 42 żeby ubrać 34), ten kapitał który ma podbierać w trakcie zjazdu na właściwe poziomy.On już nie będzie podbierał dołującemu bo będzie związany, on będzie z czasem oddawał jak spadnie do właściwego dołka i poleży tam odpowiednio długo.Ot i cała filozofia.Oczywiście że jeszcze będą ze trzy świece zielone w rejon 43 tym razem, ale nie wyżej.Po co? po to żeby ci którzy chcieli zapakować poniżej
33,30 przestraszy się że zostaną bez akcji i że to już c.d. wzrostów. Ci zaś którzy mają, żeby wpadli w euforię z tego samego powodu i przytrzymali a nie poszli na kolejne kółko.I wreszcie tam ma być ubrana kolejna porcja nowych którzy obserwują.l to tyle, teraz już muszę lecieć na sensowne spółki z mojego portfela. Jakie? A to już moja słodka tajemnica żebyście mi nie wypominali przy doraźnych dołkach. I nie prowokujcie mnie do dalszych wypowiedzi bo skończy się to tak, że nawet tych trzech kółek sobie nie zrobicie i kurs zapadnie się wcześniej niż ustawa przewiduje a tu znów zapanuje nastrój beznadziei i powolnego konania Dyziów Marzycieli jak w tym wierszyku: "... i że obłoki to cukrowa wata...".Pozdrawiam.
Nie o atencję tu chodzi a o prawdę. Powtarzam, nie prowokujcie mnie więcej, bo już po tym co skrobnąłem widać na załączonym obrazku obniżenie nastroju : kurs w dół, obrót w dół... a już pół godziny handlu.Tak tak... Niestety.