• I kto się tak tu dymi i piekli że nie ma mnie na forum? Autor: ~steve [91.205.244.*]
    Nie chcę wam przeszkadzać i psuć nastroju... Powiem tylko że przypuszczam, że będą trzymać na tym poziomie do końca tygodnia a może i nawet następnego.Potem jak już wszyscy uwierzą że tu jest dołek czeka was kolejne tąpnięcie -10% i powolne opadanie w stronę 01. Pisałem że po pierwszym szarpnięciu w czwartek wziąłem ponad pół miliona papiera. Miałem nadzieję że w piątek będę nabywał drugie pół, ale o 9:15 było już jasne że poleci jak kamień w dół więc puściłem i czekam a wam współczuję bo na mój nos strasznie to cuchnie. Chciałbym mieć dla was lepsze prognozy, ale widać wyraźnie że nie byłyby prawdziwe. Pozdrawiam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.134.165.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wynglowsiuku Autor: ~Hyhy [146.70.145.*]
    Haha ty synek ujadales na 25gr ze to sufit i 10gr poleci a potem do nory to tradycja trolu .
    Manipulujesz tu dla zyskow a znowu dało kasę .Teraz wychodzisz straszyć drobnice z resztą ,stara śpiewka haha
  • Re: Wynglowsiuku Autor: ~steve [91.205.244.*]
    Tak tak...tak się pocieszajcie a ja wam powiem po co są duże podbitki takie jak ta. Pisałem to już w wielu miejscach bo to jest jasne, proste i logiczne. Robi się to po to żeby ubrać drobny kapitał na wyższych poziomach(tu: 42 żeby ubrać 34), ten kapitał który ma podbierać w trakcie zjazdu na właściwe poziomy.On już nie będzie podbierał dołującemu bo będzie związany, on będzie z czasem oddawał jak spadnie do właściwego dołka i poleży tam odpowiednio długo.Ot i cała filozofia.Oczywiście że jeszcze będą ze trzy świece zielone w rejon 43 tym razem, ale nie wyżej.Po co? po to żeby ci którzy chcieli zapakować poniżej
    33,30 przestraszy się że zostaną bez akcji i że to już c.d. wzrostów. Ci zaś którzy mają, żeby wpadli w euforię z tego samego powodu i przytrzymali a nie poszli na kolejne kółko.I wreszcie tam ma być ubrana kolejna porcja nowych którzy obserwują.l to tyle, teraz już muszę lecieć na sensowne spółki z mojego portfela. Jakie? A to już moja słodka tajemnica żebyście mi nie wypominali przy doraźnych dołkach. I nie prowokujcie mnie do dalszych wypowiedzi bo skończy się to tak, że nawet tych trzech kółek sobie nie zrobicie i kurs zapadnie się wcześniej niż ustawa przewiduje a tu znów zapanuje nastrój beznadziei i powolnego konania Dyziów Marzycieli jak w tym wierszyku: "... i że obłoki to cukrowa wata...".Pozdrawiam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie o atencję tu chodzi a o prawdę. Powtarzam, nie prowokujcie mnie więcej, bo już po tym co skrobnąłem widać na załączonym obrazku obniżenie nastroju : kurs w dół, obrót w dół... a już pół godziny handlu.Tak tak... Niestety.
    Chyba jednak podbiję skoro tu taka wrzawa. Niech wszyscy sobie przeczytają Jak działają te mechanizmy.
  • Re: Wynglowsiuku Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    a kiedy 0,10 ? haahhahahahhaha
[x]
SOFTBLUE -2,86% 0,24 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.