• robiłam to bez niego Autor: ~Dominika [193.29.107.*]
    Na co dzień komunikuję się z mężem przez what app, jeździ w międzynarodówce, więc jest to najlepszy sposób aby porozmawiać. Chociaż przez większość czasu nie może rozmawiać to staram się do niego pisać, albo proszę o telefon na postoju, czasem zasypia mi w trakcie rozmowy, to nie zdążę o wszystkim z nim porozmawiać. Wiele decyzji nie tylko małych ale i większych muszę podejmować sama, już trochę do tego przywykłam. Wspomniałam o what app, bo jest to główny komunikatr z którego korzystam i kontaktuję się tam również z wieloma znajomymi, jestem w kilku grupach, dlatego nie dziwi mnie, kiedy jakiś obcy numer próbuje się do mnie odezwać. Ostatnio właśnie dzwonił do mnie jeden numer kilka razy, a kiedy odebrałam przedstawił się jako broker z quantum- ai io proponował mi otworzenie konta na ich stronie i wsparcie w działaniach, inwestycjach. Nie byłam zbytnio pewna, ale miał na wszystko odpowiedz, możliwość zarobku była naprawdę kusząca. Sprawdziłam tą stronę, sam EIon musk ją reklamował, mają to w nazwie. Facet jest najbogatszym człowiekiem na ziemi, a skoro pod jego nazwiskiem jest coś gdzie można zarobić to tak powinno być. Dlatego po którejś rozmowie z brokerem zgodziłam się, miał rozbudowany plan inwestycji i za każdym razem opisywał ze szczegółami co dany krok przyniesie i miał rację. Z jego pomocą z 16tys Euro, wygenerowaliśmy 87,4 tysiące euro. Jest to naprawdę spora kwota. Postanowiłam że wypłacę te pieniądze , mąż by się ucieszył z takiego przypływu gotówki, mógłby w końcu zrobić sobie dłuższą przerwę od pracy. Pojawił się problem, właśnie przy wypłacie środków, bo zostały zablokowane, sposób na odblokowanie ich to było wpłacenie 1700euro. Zapłaciłam, dopiero po 3 dniach odblokowali konto, znowu spróbowałam wypłacić. Tym razem pojawiła się opłata od zysku w wysokości 4300 też euro i znowu zapłaciłam, ale i tym razem nie dostałam pieniędzy. Osz ukali mnie. Nie mogłam już dłużej tego ukrywać i musiałam przyznać się mężowi. Był naprawdę zły, powiedział że zachowałam się jak totalna idio *tka. Znalazł kancelarię. która zajmuję się odzyskiwaniem pieniędzy od brokerów, możecie sprawdzić numer 503pp122vcc208, musiałam wszystko im przekazać, czułam się jak kretynka, tak dałam się oszukać, jeszcze przez coś gdzie jest eIon musk, już wiem, że wykorzystują nazwiska sławnych osób, mecenas mi wszystko opowiedziała. W tym wszystkim jedynym plusem jest, że znalazł kogoś kto może nam pomóc odzyskać pieniądze. Za to ja na długo to zapamiętam. 
  • Re: robiłam to bez niego Autor: ~jestmen [190.2.146.*]
    I po co? Trzeba było zapytać męża, a nie sama próbowałaś coś zrobić, jeszcze się nie znając. Gdybyś mu powiedziała to pewnie by ci powiedział, że jest pełno takich nielegalnych stron udających prawdziwe giełdy. Wejdź w te linki i popatrz na te strony
    vexustrade.com
    expo-trust.net / expo-trust.ltd
    Flaregain.com
    capital-adv.com / account.capital-adv.com / webtbb.com
    Na jakie ci wyglądają, na prawdziwe? Każda z nich jest po to by cię okraść.
  • Re: robiłam to bez niego Autor: ~Dyria [146.70.83.*]
    a royalzysk.com wpłaciłam tam trochę pieniędzy. okradną mnie?
  • z odpowiedzią Autor: ~mArco [195.80.150.*]
    royalzysk.com? Czytając opinie to kolejny scam.
    imperialwealthint.com tu tak samo scam nie dajcie się nikomu od nich namówić
  • Re: z odpowiedzią Autor: ~gred [102.38.199.*]
    Mnie ci w uja zrobili fxfuturetrading.com
  • Re: z odpowiedzią Autor: ~Natalii [85.132.252.*]
    Zostałam oszukana, omamili mnie zyskiem, przez co straciłam swoje pieniądze, a nie da się od nich nic wypłacić. Jak dzwoniłam do brokera to chciał ode mnie dostęp do konta bankowego. Nie zgodziłam się. Poszłam z tym na policje, ale nic nie mogą zrobić. Jestem załamana. Uważajcie na te linki ibo to ci oszuścii evocrypto.io,.evocrypto.io, account.evocrypto.tech, wt.evocrypto.tech
  • Re: co mogę zrobić? Autor: ~Zenon [149.102.235.*]
    Inwestowałem na platformie poleconej przez brokera, też instruował mnie jak przemieszczać się po stronie i w jaki sposób inwestowac. Wcześniej nie miałem do czynienia z takimi rzeczami, a szczególnie w internecie. Z początku podszedłem do tego nie ufanie ale, kiedy otrzymałem 200 euro wypłaty na konto to zawierzyłem im i moje wątpliwości się rozwiały. W między czasie zainwestowałem już spora kwotę tam, zyski się generowały, widziałem je na profilu. Kiedy próbowałem wypłacić środki nie mogłem tego zrobić, bo były blokowane i przelewem mogłem je odblokować, trwało wtedy to dwa dni. Mimo to, pieniądze do mnie nie trafiły a teraz już nawet nie mogę się zalogować na konto, bo link mi nie działa a kontakt z brokerem zniknął. Gdyby ktoś mógł sprawdzić tą stronę bigcoin.uk nazwa wyświetlała się taka Bigcoin Technology Limited albo sam tam inwestował. Nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji
  • Re: co mogę zrobić? Autor: ~Julia [188.214.125.*]
    Inwestowałam na tej stronie nitro-forex.com ale nie mogłam wypłacić pieniędzy. Było to ponad rok temu, nikt z tym nic nie zrobił, ani policja ani firma windykacyjna, a jakaś firma internetowa od śledzenia przelewów i sprawdzania czy wyciekły moje dane tylko wzięła pieniądze a później powiedziała, że wszystko git i gdzie trafiły przelewy, a raczej powiedzieli kraj. strona nie funkcjonowała przez jakiś czas, ale ostatnio zobaczyłam, że link znowu działa! Dalej okradają ludzi, mnie okradli, wpłacałam im pieniądze za ich namową i obietnicą zysku, guzik z tego zobaczyłam. Nie wiem czy wgl warto cokolwiek teraz robić. Jednak ostrzegać innych przed nimi dalej będę.
  • Re: co mogę zrobić? Autor: ~domski [138.199.55.*]
    Miałem dość podobnie ze stonecapitals.com, sporo ze mnie ściągnęli. Bez pomocy prawnej za dużo nie zrobiłem. Najlepiej skontaktuj się z kancelarią jakąś. Tutaj nawet kilka osób polecało jedną, możesz zadzwonić i się dowiedzieć czegoś
  • Re: co mogę zrobić? Autor: ~ada [178.218.167.*]
    Zostałam oszukana przez brokera ze strony axiainvestments.com jak szukałam informacji o nich to znalazłam jeszcze kilku oszustów :
    cryptomaxitrade.com
    universaltrade.io
    axiainvestments.com
    microngroup.pro
    advancedmarkets.live
    Zleciłam swoją sprawę kancelarii, którą znalazłam tutaj i dowiedziałam się, że zajmują się też kilkoma z tych brokerów
  • Re: z odpowiedzią Autor: ~Darek [165.231.178.*]
    Dominika podała akurat numer do spoko kancelarii, spróbuj u nich zobaczyć czy pomogą. Prowadzili mi sprawę przeciwko cmcglobalmarkets.com
  • Re: z odpowiedzią Autor: ~kiara [84.247.50.*]
    inwestowałam na tej platformie parkfinancialconsulting.com Mam problem żeby wypłacić pieniądze, ale czytając opinie, komentarze, artykuły o Park Financial Consulting LTD jest sporo pozytywnych, mówiących że to rzetelna firma. A negatywnych znalazłam dosłownie kilka i teraz nie wiem co myśleć
  • Re: z odpowiedzią Autor: ~franx [45.83.145.*]
    Miałem tak samo z wt.dax40trade.ltd mają jeszcze dwa linki dax40trade.org / user.dax40trade.ltd
    Konto można założyć tylko jak cię broker zaprosi, mnie znaleźli na fejsie. Zostałem oszukany przez nich i kontaktowałem sie już w tej sprawie z prawnikiem, tobie radzę to samo. Na te linki/ firmy nie znalazłem negatywnych komentarzy czy artykułów a są oszustami
  • następni Autor: ~NataliaLon [85.132.252.*]
    Tak samo zostałam oszukana. Moja sprawa już jest w prokuraturze ale chciałam podzielić się z ich wszystkimi linkami, żeby inni uważali. to one:
    • vintanseg.com / vintnsegr.com
    • vlinkwb.vintanseg.com / vint-g.com
    Pamiętajcie że to oszuści i tylko chcą wyciągnąć pieniądze
  • Re: następni Autor: ~Tobiasz [154.47.24.*]
    Skorzystałem z numeru 503,122 208, który poleciła Dominika. Zostałem oszukany przez vintanseg.com i straciłem pieniądze, dlatego skontaktowałem się z kancelarią. W środę jadę do ich biura na spotkanie. Po wszystkich rozmowach które dotąd miałem z mecenas, myślę że zlecę im tą sprawę.
  • Re: następni Autor: ~anty [194.126.177.*]
    dodaje następne linki scamów, są tam też aplikacje do pobrania:
    decxai.ai
    coinbase.com
    metamask.io
    link.trustwallet.com
    kvqq.com
    tethereprox.com
  • Re: następni Autor: ~JuliuszSł [103.108.231.*]
    Do listy dodaje następne platformy, które zostały potwierdzone jako oszustwo inwestycyjne:
    landmarksupremeinvt.live / cryptoclamprobotics.com,
    www.ccrcai.com / www.cehsiui.com
    pacificallianceassociates.com / hrfx-innovationtrades.live
    brightfuture-growths.net / globalbitspay.com
     automaxtrade.com / atm10.com
    maxtradex.org / richtechglobal.com
     blockbnborg.com /  acct.chedix.com
    alphatradegenius.com / fxcryptominingpool.com

W razie gdybyście zostali przez jedną z takich platform oszukani, pomoc prawną możecie znaleźć
    pod tym numerem telefonu503 ';122 ';208
  • Re: następni Autor: ~KamilJot [146.70.161.*]
    W ostatnim czasie jest głośno o platformie Nexos Trade
    Zdecydowanie są oszustwem, jednak działającym na szeroką skale.
    Tworzą na swój temat pochlebne artykuły.
    To link do ich stron:
    nexostrade.com , my.nexostrade.com
    Jednak nie kończy się tylko na tym ponieważ posiadają aplikacje do pobrania na telefon.
    Sklep Apple:
    https://apps.apple.com/al/app/box-tool/id6499506604
    Sklep Android:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webtrader.app4world&pli=1
    Jak i nazwa firmy:
    NEXOSTRADE LTD

• Re: następni Autor: ~MariuszKasz87 [156.146.55.*]
    Trafiłem na coursados.com łącznie wpłaciłem tam kilkadziesiąt tysięcy, bo myślałem że inwestuje. Miałem menadżerkę, która mamiła mnie pięknymi słowami. Brakiem ryzyka, wyłudzeń, bezpiecznego inwestowania. Robiła to tak długo, aż w końcu uwierzyłem w to co mówiła. To był mój błąd. Na platformie wytwarzał się zysk jasne, ale jak już był wyższy i chciałem środki wypłacić to pojawił się problem. Przelew został zatrzymany przez bank z podejrzeniem prania pieniędzy , musiałem opłacić sejf depozytowy. Nie przyniosło to pożądanych skutków. Przelew został ponownie zatrzymany tylko przez organizację swift. W mailu od nich miałem napisane, że musze udowodnić że inwestowałem swoimi środkami i zażądali 66% całej kwoty! Na to się już nie zgodziłem. Zaczęły się telefony, że stracę wszystko, że poblokują mi konta, jak i to że zgłoszą mnie do skarbówki. Platforma zdecydowanie jest oszustwem. Teraz jestem w trakcie rozmów z kancelarią spod tego numeru co tu parę osób podało z końcówką 208.
  • Re: następni Autor: ~MariuszKasz87 [156.146.55.*]
    Po rozmowach z kancelarią, już wiem na czym stoję i jakie kroki mogę podjąć. Zdecydowałem się na rozpoczęcie postępowania w prokuraturze, ale będąc reprezentowanych przez nich. Wiem czego się spodziewać. Rozpoczynam cały ten proces nie tylko dla odzyskania pieniędzy, ale również po to żeby nie odpuścić coursadors. 
  • Re: następni Autor: ~Koko [217.28.134.*]
    Witam czy wydzwaniali do pana z propozycją wypłaty ja straciłam z nimi kontakt żaden pośrednik nie odpowiada ma Pan może namiar od policji z jakiego miasta łączą się z komputerem ?
  • Re: następni Autor: ~haj [79.135.105.*]
    Również trafiłem na platformę inwestycyjną działająca tylko po to żeby okradać ludzi. Wabią pewnym i łatwym zyskiem, wsparciem brokera i brakiem ryzyka. Robią wszystko żeby im zaufać, co później wykorzystują. Codziennie się kontaktują namawiają na podejmowanie działań na platformie, na robienie coraz większych wpłat i końca tego nie widać. Posiadają niezliczoną ilość linków. W przeciągu kilku miesięcy podali mi ich kilka. personal-space.online, user.personal-space.io,user.personal-space.site, wt.personal-space.site, user.personal-space.ltd, wt.personal-space.online,  personal-space.io, fincare-global.ltd, evocrypto.com, evocrypto.io, wt.evocrypto.tech, account.evocrypto.tech, platform.evocrypto.tech, evocrypto.tech jest tego trochę. A jak chciałem wypłacić pieniądze, to zaraz pojawił się problem. Blokada przelewu, weryfikacja, podejrzenie prania pieniędzy i rozwiązanie którym była weryfikacja pochodzenia środków przez dokonanie wpłaty. Mimo jej dokonania nie otrzymałem przelewu na swoje konto i nie widzę szansy na to. Nie przeleje im następnych pieniędzy, mimo że szantażują mnie utratą wszystkiego i blokadą kont  bankowych. Teraz już wiem na czym to polega, mam wsparcie prawne kancelarii i z jej pomocą sprawa jest procesowana w prokuraturze.  A to numer do mecenas 503.; 122[208]]
  • kilka scamów Autor: ~AndrzejS [130.195.243.*]
    Przekazuje potwierdzone oszustwa przez regulatory zagraniczne,
    może dzięki temu uda się komuś uniknąć nieszczęścia.
    AVATRAEX - avatradeez.com
    COINRISEN - COINRISEN.ORG, COINRISEN.COM
    CAPITAL FINEXP - Capital-Finexp.COM
    LBK BLOCKCHAIN CO. LIMITED - lbank.com
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.