• NWZA 20 marca 2009 Autor: drzemich1 [83.27.14.*]
    Sprawy wyglądają następująco :
    - zarejestrowało się zaledwie kilku akcjonariuszy;
    - największy pakiet = 1 mln sztuk
    - W. się nie pojawi !
    - całość potrwa kwadrans ( chyba że będziecie mieć jakieś pytania ).
    Do zobaczenia.
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~Ossa [213.158.196.*]
    A gdzie ten pzychol co zawsze po sesji ustawia 1-2 mil akcji z ceną 1 gr na sprzedaży? Co dziś nie straszy? Zachowam sie jak typowy Polak i powiem, że marze o tym aby mu prąd wyłączyli wszystkie kompy w okolicy padły tak aby gość nie zdążył wycofac swego zlecenia. Jak widze takie machloje to zawsze ustawiam PKC na kupno jak gość sciąga zlecenie ja też sciągam. Kiedyś może coś mu sie spsuje i opyli akcje od 8 gr w dół aż po 1 gr i wtedy bądą moje. Od razy opyle po 2 gr zyskując 100%, bo na więcej nie licze na tej spółce.
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~zenek [217.98.25.*]
    skąt ty masz takie informacje ? myślę że albo wymyśliłeś sobie liczby albo ktoś cię nie lubi w firmie bo to co napisałeś to bzdury . pozdro
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: drzemich1 [83.27.14.*]
    "skąt ty masz takie informacje ? myślę że albo wymyśliłeś sobie liczby albo ktoś cię nie lubi w firmie bo to co napisałeś to bzdury "
    Jak widzę "skąt" i "bzdury", to gadać mi się nie chce.
    Bo nie ma z kim.
    tobie się nie zdarza ? bo mi często . wolałbym żebyś wytłumaczuł skąd takie nieprawdziwe informacje .
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: drzemich1 [83.27.14.*]
    Chodzi Ci o to, że nie uwzględniłem Prezesa ? Ale przecież to oczywiste, że Prezes zarejestrował wszystkie akcje. Piszę tylko o "zwykłych" akcjonariuszach.
    Skąd takie informacje ? No to już wybacz - niepotrzebne pytanie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.173.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: drzemich1 [83.27.5.*]
    Futrzak, nie wiem co chcesz osiągnąć pisząc w ten sposób ?
    Przecież tylko sam się ośmieszasz i pokazujesz, jaki wredny i sfrustrowany naprawdę jesteś.
    Oczywiście nie muszę nic pisać i dzielić się z Wami jakąkolwiek wiedzą i przemyśleniami ( zauważ jednak, że gdyby były to wyssane z palca brednie, to miałbyś prawo szczekać sobie do woli. Jednak wszystkie moje infa się potwierdzą - vide terminy raportów, ich zawartość, wydarzenia na NWZA itd ).
    Ale ok - od dzisiaj koniec z ujawnianiem czegokolwiek.
    Masz pole do popisu - konfabuluj sobie dalej w najlepsze.

Ps. Nie zastanowiło cię KTO wyprzedawał tak gwałtownie BTG po 13, 12 i przede wszystkim po 11 groszy tuż przed sławnym już oświadczeniem pana W. ? Tak jest. Dobrze kombinujesz tym razem :))

• Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~Futrzak [217.173.180.*]
    Nie wiem dlaczego moderator usunął moją wypowiedż. Mniejsza z tym. Dlaczego to niby jestem wredny i sfrustrowany. I dlaczego to niby myslisz, że uważam Twoje wypowiedzi z a brednie. Ja takiego czegoś nie napisałem szanowny panie Ryba vel drzemich1. Dane , które podajesz ( w tej chwili tak zakładam) są to informacje poufne, które nie mają prawa ujrzeć swiatła dziennego przed ich podaniem do publicznej wiadomości. Dostęp do nich ma niewielka grupa osób. Mówisz, że nie będziesz się już dzielił z nami swoją wiedzą i przemyśleniami.Napisałeś , że nie jesteś nikim z szefostwa spółki a podajesz informacje, do których dostęp musi mieć ścisłe kierownictwo spółki. Forum Bankiera to tak naprawdę śmieszne forum, bo tutaj może pisać każdy kto chce i co chce. Jeżeli jednak potwierdzą się Twoje informacje, to nie sądzę żebyś tym zyskał popularnośc na tym forum i nie sądzę , żeby wyszło Ci na dobre takowe pisanie co to niby nie wiesz i utrzymywanie w tajemnicy skąd masz takowe wiadomości. Nie wiem czy Ty i ktokolwiek z tego forum słyszał o przypadku pewnej osoby należącej do Zarządu pewnej spółki giełdowej. Otóż osoba ta po odejściu z tejże spółki pisała niepochlebne komentarze na temat tejże spółki na forum bodajże Onetu. Otóż osoba ta podawała informacje, niektóre prawdziwe a niektore nieprawdziwe. Została zidentyfikowana i ukarana za działanie na szkodę spółki. Szanowny panie Ryba , co prawda forum to tylko forum, a kto tu szczeka najgłosniej nie będę wytykał palcami. Pozdrawiam.
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: drzemich1 [83.27.6.*]
    Nie piszę wcale źle o spółce. Piszę prawdziwie - a to zasadnicza różnica.
    Nie piszę w określonym celu - piszę, bo akurat potrafię odpowiedzieć na niektóre Wasze wątpliwości czy pytania. Tylko tyle. Może zrewanżujecie się kiedyś - odpowiadając na moje. Byłoby miło w każdym razie.
    Nie dbam o popularność - bo przecież akcjonariat to najbardziej niestabilna społeczność - więc zabieganie o popularność w tak fluktuacyjnej społeczności to byłoby absurdalne działanie.
    Piszę, bo wydaje mi się, że po to jest forum. Być może z czasem stworzy się jakaś zamknięta grupa dyskusyjna - wtedy pisanie na tym forum straci sens.

Ps. Uznałem że jesteś ..., bo zamiast napisać do mnie, pogadać sobie szczerze na priva ( jak kilku innych forumowiczów - których pozdrawiam przy okazji ), wszczynasz przeciwko mnie jakąś kampanię pomówień i insynuacji.
    Masz pytania - pytaj. Może znam odpowiedź i odpowiem. Może nie znam odpowiedzi, to napiszę, że nie znam. Jak nie będę chciał odpowiedzieć - to nie odpowiem ( tak jak na pytanie skąd wiem - gdy coś wiem :))
    sęk w tym że nie wiesz !
    Oczywiście że nie wiem.
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~Futrzak [79.190.182.*]
    Szanowny kolego jeżeli jak znowu twierdzisz, to co podajesz to prawda, to powtarzam po raz kolejny że przedstawiasz na forum informacje, ktore nie powinny ujrzeć światła dziennego przed publikacją. Zakładam w tej chwili również to, że jeżeli nie jesteś z szefostwa spółki to osoba, która udziela Ci takowych informacji albo nie wie co z nimi robisz, albo jeżeli wie to nie zdaje chyba sobie sprawy jakie mogą być z tego powodu dla niej konsekwencje. Poczekamy do raportu i do Walnego.
    "przedstawiasz na forum informacje, ktore nie powinny ujrzeć światła dziennego przed publikacją"
    Możesz wskazać które ?

Dziwny typ z Ciebie. Gdybym pisał ogólnie - to skrytykowałbyś, że nic nie wiem - a piszę. Gdy podam jakieś szczegóły - czepiasz się o insiding.
    Gdybym chwalił spółkę - pisałbyś że naganiam.
    Gdy ją skrytykuję - zapewne wyklepiesz, że chcę dokupić tanio.
    Przyczepiłeś się od pierwszego mojego posta na forum - ale wierz mi - to nie ja jestem przyczyną Twoich finansowych niepowodzeń. Może gdybym pisał wcześniej, uniknąłbyś takiej porażki. A może nie - bo przecież sam wiesz wszystko najlepiej.
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~Futrzak [79.190.182.*]
    Jakie informacje? te które podajesz, nie powiesz mi że wszyscy to wiedzą tylko nie ja. Sugerujesz mi co odpowiedziałbym na Twoje wypowiedzi gdybyś tak, a nie inaczej napisał o spółce. Jak dotąd nigdy tak nie napisałem do kogokolwiek ,kto pisałby pozytywnie lub negatywnie o spółce.Ja czepiam się Ciebie szanowny kolego? chyba przesadzasz. Piszesz jako mc'fish lub drzemich1 ,a jesteś jedną i tą samą osobą. Piszesz, że wiesz kto wywalał akcje przed "sławną publikacją" Wesołowskiego. Przecież wszyscy to wiedzą, tylko nie ja. Prawda?
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: drzemich1 [83.27.17.*]
    Faktycznie, wszystko na to wskazuje, że jesteś najbardziej niedoinformowanym inwestorem BTG :))

"Piszesz jako mc'fish lub drzemich1 ,a jesteś jedną i tą samą osobą"
    Dżizas, dałbyś już sobie spokój. W każdym poście to wywlekasz. Fisha już nie ma - akt zgonu do wglądu na NWZA :))
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~coleman [83.26.169.*]
    Czy zauważyliście ;
    że nowi członkowie RN dziś wybrani nie mają akcji
    po co wybierać kogoś kto nie wierzy w spółkę
    jeśli wieżą to dlaczego nie kupują ?
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~takitamleszcz [77.115.196.*]
    Członkowie RN powinni być obiektywni w ocenie prawidłowego funkcjonowania spółki, posiadając akcje ich obiektywizm nie mógłby być zagwarantowany, wg mnie chybiony wniosek. Jestem pracownikiem spółki i również nie posiadam ani jednej akcji, co nie oznacza, że nie wierzę w spółkę a tylko tyle, że nie mam kasy :)
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~gonzo [217.76.120.*]
    Może oznaczać brak kasy albo brak zainteresowania giełdą. Nie każdy ma ochotę na tą karuzele.
    "Czy zauważyliście ;
    że nowi członkowie RN dziś wybrani nie mają akcji"
    Nieprawda. Dwóch nie ma, jeden ma.
    Nie piszcie głupot na forum - taka mała prośba :))
  • Re: NWZA 20 marca 2009 Autor: ~coleman [83.26.172.*]
    Aleś nas pocieszył
    Jeden ma
    To jest wiara w spółkę

Nie martw się wiarą innych - martw się swoją.
    Wkrótce ( po 14 kwietnia ) wyniki za 2008. Będą bardzo złe.
    Potem wyniki za 1Q 2009 - będą bardzo złe.
    Skąd czerpać tę wiarę ?

Czyli jednym słowem jesteśmy w tunelu, a światełka nie widać. Cikawe jak to wszystko widzi prezes. Mógłby zaprezentować jakieś orędzie jak Barack Obama, i dodać otuchy akcjonariuszom. Wtedy na pewno poprawiłby się morale i wiara w spółkę. No chyba, że prezes widzi czarne chmury na horyzoncie, to wtedy zostaje zapytać "czy leci z nami pilot ? " .
    Pilot owszem, leci.
    Tylko że zauważ, nie zależy mu na pasażerach. Wszystko jedno czy jest ich pięciu, czy stu. I czy są zadowoleni z lotu, czy zawiedzeni. On co miesiąc ma wypłatę - i to taką, jaką sam ustali.
    Na pytania, czy wie dokąd leci i jaką wysokość przelotową chce osiągnąć oraz co najważniejsze - czy umie pilotować - o to wszystko musiałbyś spytać samego pilota :))
    Pan W. chyba dlatego wyskoczył ze spadochronem z tego samolotu, bo zauważył brak prorozwojowego planu. Ciągle komunikaty o umowach, to gdzie te zyski ?. Czytamy raz po raz taka a taka umowa będzie miała znaczący wpływ na rozwój i wyniki finansowe. Chyba wszystkie zyski z umów idą na pensje tej świetnej kadry zarządzającej. Strona główna ładnie przedstawia wypacykowanych pracowników, jakby to była strona o modzie, a dochód idzie na fasadę i witrynę (nie mylić z latryną). Wygląda na to, że spółka będzie sobie zarabiać na siebie, żeby na pensje było ( pewnie niemałe ) a rozwój to był ale zanim weszli na NC. Zgarneli cash z emisji, i teraz nie widać ani zysku ani nic.
    Póki co, mam dokładnie takie same odczucia.
    Najgorsze, że dynamicznie wzrosną im koszty ( ale nie uprzedzam faktów - wszystko będzie widać w wynikach ).
[x]
BELEAF 0,00% 3,00 2026-04-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.