Nie wiem dlaczego moderator usunął moją wypowiedż. Mniejsza z tym. Dlaczego to niby jestem wredny i sfrustrowany. I dlaczego to niby myslisz, że uważam Twoje wypowiedzi z a brednie. Ja takiego czegoś nie napisałem szanowny panie Ryba vel drzemich1. Dane , które podajesz ( w tej chwili tak zakładam) są to informacje poufne, które nie mają prawa ujrzeć swiatła dziennego przed ich podaniem do publicznej wiadomości. Dostęp do nich ma niewielka grupa osób. Mówisz, że nie będziesz się już dzielił z nami swoją wiedzą i przemyśleniami.Napisałeś , że nie jesteś nikim z szefostwa spółki a podajesz informacje, do których dostęp musi mieć ścisłe kierownictwo spółki. Forum Bankiera to tak naprawdę śmieszne forum, bo tutaj może pisać każdy kto chce i co chce. Jeżeli jednak potwierdzą się Twoje informacje, to nie sądzę żebyś tym zyskał popularnośc na tym forum i nie sądzę , żeby wyszło Ci na dobre takowe pisanie co to niby nie wiesz i utrzymywanie w tajemnicy skąd masz takowe wiadomości. Nie wiem czy Ty i ktokolwiek z tego forum słyszał o przypadku pewnej osoby należącej do Zarządu pewnej spółki giełdowej. Otóż osoba ta po odejściu z tejże spółki pisała niepochlebne komentarze na temat tejże spółki na forum bodajże Onetu. Otóż osoba ta podawała informacje, niektóre prawdziwe a niektore nieprawdziwe. Została zidentyfikowana i ukarana za działanie na szkodę spółki. Szanowny panie Ryba , co prawda forum to tylko forum, a kto tu szczeka najgłosniej nie będę wytykał palcami. Pozdrawiam.