• Przegraliście to, MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):):):) Autor: ~Mike75 [188.47.28.*]
    Tą piosenkę też lubię ( wiadomo - Broniewski, piękny jego wiersz w wykonaniu Stana Borysa ):
    www.youtube.com/watch?v=C9hA1xUUsDA

Mnie jest Was żal.. Ale przegrywając pokazujcie tym bardziej ten Wasz podły charakter, brak charyzmy, zwykłej ludzkiej przyzwoitości - nie mówiąc o prawdzie, miłości, przebaczeniu i empatii ( tych pięknych słów nigdy MOI UKOCHANI PISOWCY nie zrozumiecie niestety ),

• Re: Przegraliście to, MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):):):) Autor: ~Mike75 [188.47.28.*]
    A mówiłem Was tysiące razy, że przegracie to MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Poza tym - odszkodowanie za bezprawne wykończeniu banku a potem bezprawne 'resolution' - będzie wysokie MOI UKOCHANI PISOWCY:). Ale wszystko w tym życiu niestety sami musimy wywalczyć... To smutne ale taka jest prawda - również walcząc z takim jak Wy, Krzyżowcami z XIII wieku ( choć tu obrażam Krzyżowców - oni aż tak zakłamani i podli nie byli ).
  • Re: Przegraliście to, MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):):):) Autor: ~Pisiorski [31.179.123.*]
    My przegraliśmy wybory, ty życie.
  • Re: Przegraliście to, MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):):):) Autor: ~Mike75 [188.47.71.*]
    My przegraliśmy wybory, ty życie.

Akurat takiego ciekawego życia jak ja żaden z Was Pisowcy nie miał... Szybciej porównałby je do życia Generała Wieniawy Długoszowskiego czy Władysława Broniewskiego ( zresztą ich akurat lubię - to są dla mnie jakieś autorytety w przeciwieństwie do Was, MOI UKOCHANI PISOWCY:).

A czy je przegrałem czy wygrałem - to się jeszcze okaże ( i nie chodzi tu o pieniądze czy o te odszkodowanie, które i tak w swoim czasie dostanę ). POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY:)
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.