Paweł Piotr P. szerzy dalej swoje tezy, że nie mamy legitymizacji, NWZA jej nielegalne itp. brednie. Sądy jasno się wypowiedziały w tej sprawie przez wile lat i postępowań. Zwłaszcza ten ostatni uznał, że jeśli zarząd nie dopełnił swojej powinności, a skutkami negatywnymi mnie mogą zostać obarczeni akcjonariusze.
Pytał się mnie czy mamy dla niego miejsce, to mu powiedziałem, że nie mamy dla niego przygotowanej "taczki" z opcją na choinkę:), ale proszę sobie usiąść gdzie Pan chce, byliśmy prawie dla niego mili.
Walczymy dalej, usuniemy Pawła Piotra P. z całej grupy kapitałowej, tak jak i rady nadzorcze i zarządy które nie podejmą z nami współpracy. Jesteśmy (PAH) jedynym gwarantem, że zrobimy wszystko, co w naszej mocy, by naprawić sytuację całej grupy HAWE S.A. .
Witam utopiłem sporo środków , z tego co pamiętam to około 33 tyś ale po kursie 0.30 , nie śledziłem forum od 3 lat, czy jest szansa odzyskać te środki jakoś, akcje zniknęły z konta maklerskiego, nic też nie robiłem , żeby uzyskać jakieś zaświadczenia. Pogodziłem się z stratą, ale skoro dalej coś Działacie to może jest szansa, co by należało zrobić, żeby mieć dowód na posiadanie tych akcji że je miałem ?
Zapraszam na stronę www.akcjonariuszehawe.pl Zachęcamy do wstąpienia w szeregi PAH. Im będzie nas więcej, tym większa nasza siła. Proszę zwrócić się do Domu Maklerskiego (Biura) o wydanie Zaświadczenia o stanie konta na dzień 23 października 2018 roku (dzień zniesienia dematerializacji akcji spółki Hawe S.A.). To dzisiaj jedyny możliwy dokument potwierdzający posiadanie tych akcji. Przynależność do PAH daje też przywilej lepszego dostępu do informacji na temat działań podejmowanych przez PAH.
Dobry wieczór, czy ktoś z Was może mi napisać, jak dokładnie ma brzmieć treść zaświadczenia? Moje biuro maklerskie przygotowało mi dokument o treści, z którą się nie zgodziłam. Mają korygować.Poprosiłam o dokonanie korekty. Z przyczyn oczywistych nie podam nazwy biura i treści dokumentu. Jaka jest treść u Was albo poprawna?
Nie ma jednego tekstu. Każde biuro maklerskie ma swoją formę Zaświadczenia. Ważne jest, aby w tekście jasno potwierdzono, że na dzień 23 października 2018 roku (na dzień zniesienia dematerializacji) na rachunku maklerskim znajdowała się taka (ilość sztuk) liczba akcji spółki Hawe S.A.
Dnia 2023-12-20 o godz. 23:28 ~starynowy napisał(a): > Nie ma jednego tekstu. Każde biuro maklerskie ma swoją formę Zaświadczenia. Ważne jest, aby w tekście jasno potwierdzono, że na dzień 23 października 2018 roku (na dzień zniesienia dematerializacji) na rachunku maklerskim znajdowała się taka (ilość sztuk) liczba akcji spółki Hawe S.A.
Sformułowali dokument w taki sposób, że go nie przyjęłam i poprosiłam o korektę. Mam nadzieje, że dokonają korekty i wtedy będzie ok.
Jak Pani otrzyma to skorygowane Zaświadczenie, może Pani mailowo skontaktować się Mecenasem J. Ciborowskim i poprosić o weryfikację tego Zaświadczenia czy jest ono prawidłowe. Dane do kancelarii Pana Mecenasa są na stronie www.akcjonariuszehawe.pl w dokumentach do odbytego 15.12.23 NWZA. Zachęcamy do wstąpienia do PAH. Na stronie jest też podana cała procedura przystąpienia.