• 46 gr Autor: ~Luk [89.151.36.*]
    Dowolną ilość do kupienia za 46 gr i dlaczego nikt nie bierze skoro mają być złotówki ? Cały czas dokładane są akcje.
  • Re: 46 gr Autor: ~Dowcipniś [31.13.213.*]
    To czemu wystawiłeś 3 minuty przed końcem fixu te swoje marne 50 000 szt.Trzeba było o 15 wystawić !!!.Takie numery to my znamy !!!.
  • Re: 46 gr Autor: ~Luk [89.151.36.*]
    Marna to ja mam średnią ponad 6 zł więc coś cię wyobraźnia poniosła. Nie ma sensu oddawać w takiej cenie bo dla mnie to i tak strata jak ponad 5 lat zawieszone były. Ocknij się człowieku skoro zwracasz się na forum do mnie ze stuprocentową pewnością że wystawiłem jakieś akcje
  • Re: 46 gr Autor: ~kubusdagus [185.148.64.*]
    Ja mialem srednia 14.85, teraz mam 2.44. Moze bankrut, moze nie, ale licze na odbicie spekulacyjne pod 3zl i wtedy wszystkie srodki moze uda sie odzyskac. Gorzej juz chyba nie bedzie z ta spolka. A jak sie nie uda, no trudno, ale postanowilem zaryzykowac.
  • Re: 46 gr Autor: ~Taktowidzę [45.80.209.*]
    Jaki bankrut !!! ,jak firma po zatwierdzonym sądowo układzie bardzo dobrze zaczyna prosperować ,co zresztą było widać w ostatnim raporcie i wyniku na + 16 000 000 zł .Wy wszyscy niby macie ,ale nie wierzycie we wzrost i dla was to bankrut ,czyli jeszcze się po prostu nie obkupiliście a i zaraz pewnie może jeszcze dziś będą posty typu ,że i tak dla nas to bez różnicy i pisanie o 5 groszach no bo i tak bez różnicy !!! ,CZYLI MAMY AKCJE ,ALE NIE CHCEMY ,ŻEBY JESZCZE ROSŁO BO SIĘ NIE OBKUPILIŚMY ZA GRUBE TYSIĄCE !!!.
    Chyba nie do konca zrozumiales moj post. Usrednilem z 14.85 na 2.44, tzn. kupilem akcje. Nie jestem jakims specem, utopilem na getbacku i chce odzyskac piniadze. Licze, ze sie uda. Nie stwierdzilem, ze to bankrut, tylko, ze moze nim jest, a moze nie. Nie siedze w spolce, wiec nie wiem. Kiedys juz uwierzylem zapewnieniom kakolewskiego, teraz podchodze realistycznie. Licze, ze bedzie roslo, to odzyskam kase i tyle.
    Nie siedzisz w spółce ,a nazwiska znasz !!!,to kto to jest ten kakolewski, bo ja nie wiem i się nie zagłębiam w zarząd ,a ty wiesz !!!. Kiedyś już uwierzyłem trooooolom i sprzedałem Mobruk po 36 zł ,gdzieś tak około tej ceny ,oraz 4 mass ze stratą gdzie 4 mass jest już od mojej ceny sprzedaży 300 % wyżej ,a Mobruk po ponad 300 zł już jest .Więc teraz czytając i śledząc forum wierzę już tylko i wyłącznie mojej intuicji ,że po raz kolejny dobrze trafiłem i tylko pozostało mi być cierpliwym, bo tutaj już też jestem powieszony o wiele wyżej,a z inwestycji w 4 mas mam do odrobienia 10 tysięcy !!!.Dla mnie ,dla bezrobotnego z Wałbrzycha to dużo kasy i co niektórzy mogą nazywać mnie leszczem ,ale tym razem nie dam się wyleszczyć!!!.
    Nie siedzisz w spółce ,a nazwiska znasz !!!,to kto to jest ten kakolewski, bo ja nie wiem i się nie zagłębiam w zarząd ,a ty wiesz !!!. Kiedyś już uwierzyłem trooooolom i sprzedałem Mobruk po 36 zł ,gdzieś tak około tej ceny ,oraz 4 mass ze stratą gdzie 4 mass jest już od mojej ceny sprzedaży 300 % wyżej ,a Mobruk po ponad 300 zł już jest .Więc teraz czytając i śledząc forum wierzę już tylko i wyłącznie mojej intuicji ,że po raz kolejny dobrze trafiłem i tylko pozostało mi być cierpliwym, bo tutaj już też jestem powieszony o wiele wyżej,a z inwestycji w 4 mas mam do odrobienia 10 tysięcy !!!.Dla mnie ,dla bezrobotnego z Wałbrzycha to dużo kasy i co niektórzy mogą nazywać mnie leszczem ,ale tym razem nie dam się wyleszczyć!!!.
    No kakolewskiego to chyba kazdy zna, kto utopil akcje z ipo. Jaki troll? na co namawiam? niech rosnie, tylko odzyskam kase. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Ale najpierw niech spada, to chetnie dokupie.
  • Re: 46 gr Autor: ~PrawdziwyAkcjonarius [138.186.142.*]
    ha ,ha,ha , dobre - ale najpierw niech spada !!!
    Psychologi nie trzeba kończyć ,żeby po wpisach was rozgryźć!!!
    Kolego kurs już wystarczająco spadł!!!
    https://stooq.pl/q/?s=cap&c=10y&t=c&a=lg&b=0
    Bo aż o prawie 98%
  • Re: 46 gr Autor: ~tn [109.197.33.*]
    Też uśreddniałem ale stwierdziłem .że to nie ma sensu.Sprzedałem.Mam teraz 15 razy więcej w dobrej średniej.Dokupuję.Mam czas, za grosze nie oddam.
  • Re: 46 gr Autor: ~levy [78.10.92.*]
    nawet jak zrobią ratunkową emisję ( bo robią - to pewne ) to w ciągu roku pod koniec , powinienem wyjść na zero
    3,75 średnia ,
    nie zarżną kury , która znosi złote jaja ...... jeszcze !
    pozytywne myślenie - kreuje pozytywne działania ,
    nie biadolić - dobierać - obracać !
  • Re: 46 gr Autor: ~AKTYWISTA [57.128.150.*]
    Co jeszcze wymiślisz ,jaką emisja ratunkowa !!! ,gdzie masz info ,że to pewne i że emisja !!!. Już nie wiecie co wymyślić ,aby tylko odebrać akcje jak najtaniej i jak największą ilość !!!. Jeśli chcesz emisje ratunkową, to wracaj na Będzin bo tam kapitały własne z tego co pamiętam są już na minus 400 mil. ponad ,a tym czasem w Capitea aktywa wynoszą 542 mil. ,a kapitały własne 76 mil . !!!! Tutaj żadnej emisji nie będze ,więc nie wymyślaj !!!.
  • Re: 46 gr Autor: ~marian_koniuszko [86.45.75.*]
    Dnia 2023-12-14 o godz. 18:15 ~Taktowidzę napisał(a):
    > Jaki bankrut !!! ,jak firma po zatwierdzonym sądowo układzie bardzo dobrze zaczyna prosperować ,

buahahaha xD
[x]
CAPITEA 0,41% 0,37 2025-12-03 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.