Marna to ja mam średnią ponad 6 zł więc coś cię wyobraźnia poniosła. Nie ma sensu oddawać w takiej cenie bo dla mnie to i tak strata jak ponad 5 lat zawieszone były. Ocknij się człowieku skoro zwracasz się na forum do mnie ze stuprocentową pewnością że wystawiłem jakieś akcje
Ja mialem srednia 14.85, teraz mam 2.44. Moze bankrut, moze nie, ale licze na odbicie spekulacyjne pod 3zl i wtedy wszystkie srodki moze uda sie odzyskac. Gorzej juz chyba nie bedzie z ta spolka. A jak sie nie uda, no trudno, ale postanowilem zaryzykowac.
Jaki bankrut !!! ,jak firma po zatwierdzonym sądowo układzie bardzo dobrze zaczyna prosperować ,co zresztą było widać w ostatnim raporcie i wyniku na + 16 000 000 zł .Wy wszyscy niby macie ,ale nie wierzycie we wzrost i dla was to bankrut ,czyli jeszcze się po prostu nie obkupiliście a i zaraz pewnie może jeszcze dziś będą posty typu ,że i tak dla nas to bez różnicy i pisanie o 5 groszach no bo i tak bez różnicy !!! ,CZYLI MAMY AKCJE ,ALE NIE CHCEMY ,ŻEBY JESZCZE ROSŁO BO SIĘ NIE OBKUPILIŚMY ZA GRUBE TYSIĄCE !!!.
Chyba nie do konca zrozumiales moj post. Usrednilem z 14.85 na 2.44, tzn. kupilem akcje. Nie jestem jakims specem, utopilem na getbacku i chce odzyskac piniadze. Licze, ze sie uda. Nie stwierdzilem, ze to bankrut, tylko, ze moze nim jest, a moze nie. Nie siedze w spolce, wiec nie wiem. Kiedys juz uwierzylem zapewnieniom kakolewskiego, teraz podchodze realistycznie. Licze, ze bedzie roslo, to odzyskam kase i tyle.
Nie siedzisz w spółce ,a nazwiska znasz !!!,to kto to jest ten kakolewski, bo ja nie wiem i się nie zagłębiam w zarząd ,a ty wiesz !!!. Kiedyś już uwierzyłem trooooolom i sprzedałem Mobruk po 36 zł ,gdzieś tak około tej ceny ,oraz 4 mass ze stratą gdzie 4 mass jest już od mojej ceny sprzedaży 300 % wyżej ,a Mobruk po ponad 300 zł już jest .Więc teraz czytając i śledząc forum wierzę już tylko i wyłącznie mojej intuicji ,że po raz kolejny dobrze trafiłem i tylko pozostało mi być cierpliwym, bo tutaj już też jestem powieszony o wiele wyżej,a z inwestycji w 4 mas mam do odrobienia 10 tysięcy !!!.Dla mnie ,dla bezrobotnego z Wałbrzycha to dużo kasy i co niektórzy mogą nazywać mnie leszczem ,ale tym razem nie dam się wyleszczyć!!!.
Nie siedzisz w spółce ,a nazwiska znasz !!!,to kto to jest ten kakolewski, bo ja nie wiem i się nie zagłębiam w zarząd ,a ty wiesz !!!. Kiedyś już uwierzyłem trooooolom i sprzedałem Mobruk po 36 zł ,gdzieś tak około tej ceny ,oraz 4 mass ze stratą gdzie 4 mass jest już od mojej ceny sprzedaży 300 % wyżej ,a Mobruk po ponad 300 zł już jest .Więc teraz czytając i śledząc forum wierzę już tylko i wyłącznie mojej intuicji ,że po raz kolejny dobrze trafiłem i tylko pozostało mi być cierpliwym, bo tutaj już też jestem powieszony o wiele wyżej,a z inwestycji w 4 mas mam do odrobienia 10 tysięcy !!!.Dla mnie ,dla bezrobotnego z Wałbrzycha to dużo kasy i co niektórzy mogą nazywać mnie leszczem ,ale tym razem nie dam się wyleszczyć!!!.
No kakolewskiego to chyba kazdy zna, kto utopil akcje z ipo. Jaki troll? na co namawiam? niech rosnie, tylko odzyskam kase. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Ale najpierw niech spada, to chetnie dokupie.
Re: 46 gr Autor: ~PrawdziwyAkcjonarius [138.186.142.*]
ha ,ha,ha , dobre - ale najpierw niech spada !!!
Psychologi nie trzeba kończyć ,żeby po wpisach was rozgryźć!!!
Kolego kurs już wystarczająco spadł!!!
https://stooq.pl/q/?s=cap&c=10y&t=c&a=lg&b=0
Bo aż o prawie 98%
nawet jak zrobią ratunkową emisję ( bo robią - to pewne ) to w ciągu roku pod koniec , powinienem wyjść na zero 3,75 średnia ,
nie zarżną kury , która znosi złote jaja ...... jeszcze !
pozytywne myślenie - kreuje pozytywne działania , nie biadolić - dobierać - obracać !
Co jeszcze wymiślisz ,jaką emisja ratunkowa !!! ,gdzie masz info ,że to pewne i że emisja !!!. Już nie wiecie co wymyślić ,aby tylko odebrać akcje jak najtaniej i jak największą ilość !!!. Jeśli chcesz emisje ratunkową, to wracaj na Będzin bo tam kapitały własne z tego co pamiętam są już na minus 400 mil. ponad ,a tym czasem w Capitea aktywa wynoszą 542 mil. ,a kapitały własne 76 mil . !!!! Tutaj żadnej emisji nie będze ,więc nie wymyślaj !!!.
Dnia 2023-12-14 o godz. 18:15 ~Taktowidzę napisał(a): > Jaki bankrut !!! ,jak firma po zatwierdzonym sądowo układzie bardzo dobrze zaczyna prosperować ,