• pomyślmy bez emocji Autor: ~koleś [78.8.180.*]
    Rozczarowanie jest zrozumiałe. Kapitalizacja 266 kompromituje Januarego. Razem z Jedynakiem opowiadali inwestorom to co opowiadali a jest jak jest. Trzech miliardów ani widu ani słychu. To jeszcze w miarę OK bo takich rzeczy nikt nie przewidzi i nie można było tych buńczucznych zapowiedzi traktować całkiem poważnie, lecz miliarda ani pół miliarda też nie ma więc wyszło to żenująco.

Z drugiej strony January drukuje *powyżej* kursu, konsekwentnie dokupuje. Czy to silna wskazówka że portfel jest wartościowy i w przyszłości kurs będzie dużo wyżej? Czy głupota Januarego, który uwierzył we własną propagandę? A może chce być w porządku wobec mniejszościowych akcjonariuszy?
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~pio77 [62.182.215.*]
    Skup przez zarząd nic nie sugeruje jest to już znane z innych spółek więc niech się mitoman nie wysoka bo to nic nie da. Wystarczyło nie kłamać!
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~koleś [78.8.180.*]
    Zarząd skupuje na życzenie i na rachunek Januarego jako posiadacza ponad 62% całości. Poza tym obserwujemy zakupy na osobisty rachunek Januarego. Czy jest aż tak głupi aby topić własne miliony w bezwartościowy/małowartościowy portfel? A może jednak JRH>10 jest tylko kwestią czasu?
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~oze [83.25.127.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 09:52 ~koleś napisał(a):
    > Zarząd skupuje na życzenie i na rachunek Januarego jako posiadacza ponad 62% całości. Poza tym obserwujemy zakupy na osobisty rachunek Januarego. Czy jest aż tak głupi aby topić własne miliony w bezwartościowy/małowartościowy portfel? A może jednak JRH>10 jest tylko kwestią czasu?

I TO DUZO POWYZEJ 10 ZL GDYZ NIKT NIE BEDZIE RYZYKOWAL DZIESIATKI MILIONOW ZL KUPUJAC PO 10 ZL PRZY TAKIEJ INFLACJI, GDZIE MOZE NA KONCIE LUB W OBLIGACJACH ZARABIAC SPORY % A DO TEGO MILIONY AKCJI NIE DA SIE TAK SPRZEDAC NA GIELDZIE.WIEC TU GRA IDZIE O DUZO WIEKSZY KURS JRHOLDING.CO PISZCZY W SPOLKACH CÓRKACH WIE TYLKO KILKA OSOB I NAPEWNO CI CO BRALI Z NOWEJ EMISJI PO 10 ZL ZA AKCJĘ..NIKT TERAZ NIE ZARZUCI JANUAREMU ZE EMISJA BYLA TAK TANIO CZYLI 10 ZL JAK KURS WYSTRZELI NA NOWE SZCZYTY
    Dnia 2023-12-10 o godz. 09:52 ~koleś napisał(a):
    > Zarząd skupuje na życzenie i na rachunek Januarego jako posiadacza ponad 62% całości. Poza tym obserwujemy zakupy na osobisty rachunek Januarego. Czy jest aż tak głupi aby topić własne miliony w bezwartościowy/małowartościowy portfel? A może jednak JRH>10 jest tylko kwestią czasu?

WSZYSTKO OPIERA SIE TERAZ O PRZEJSCIE NA RYNEK GŁOWNY, JAK BEDZIE TAKIE INFO ZOBACZYCIE WIELKOSC JRHOLDING I JANUAREGO
    Niby czemu? Nie obserwujemy zjawiska aby przenosiny na główny parkiet sponsorowało notowania spółek. Zresztą to jakaś zdumiewająca nieudolność Januarego że dawno nie jest na głównym rynku.
    Dnia 2023-12-10 o godz. 13:37 ~koleś napisał(a):
    > Niby czemu? Nie obserwujemy zjawiska aby przenosiny na główny parkiet sponsorowało notowania spółek. Zresztą to jakaś zdumiewająca nieudolność Januarego że dawno nie jest na głównym rynku.

NA NC FUNDUSZE PRAKTYCZNIE NIE ROBIĄ ZAKUPÓW, TYM BARDZIEJ ZAGRANICZNE
    Nieudolność to słabo powiedziane w życiu takiego gniota z tak beznadziejnym prezesem nie widziałem wszyscy są wszędzie winni tylko nie on
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~Mieczysław [77.253.182.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 13:47 ~pio77 napisał(a):
    > Nieudolność to słabo powiedziane w życiu takiego gniota z tak beznadziejnym prezesem nie widziałem wszyscy są wszędzie winni tylko nie on

Jakaś rozmowa się tworzy, to niestety czopkowy adasiowy jad już się pojawia ze swoim nudnym, baranim tekstem, paszoł won
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~jp86 [193.93.68.*]
    A mnie najbardziej wkurzyły te kwestie:
    1. inwestycja i wyjście z saule - miała być perełka, wielki szum i nagle brak porozumienia między CIszewskim i resztą załogi i wyjście z inwestycji,
    2. na konferencji wall street 26 r. Ciszewski mowił, że jeszcze dają sobie czas z osiągnięciem 3mld aktywów w kontekście planowanego sukcesu Ongeno. W przypadku gdyby okazało się, że nie osiągną założonego celu do końca 2022 r. mieli o tym poinformować rynek .Po pierwsze już wtedy było wiadomo, że im się to nie uda w tym terminie, a po drugie żadnej informacji o fiasku tego planu nie pamiętam ( może mi uciekło ). W trakcie tego samego wystąpienia Jedynak mówił, że muszą poczekać na wyniki eksperymentu Ongeno i dopiero po dobrych wynikach będą komercjalizować. I zaraz Ciszewski w rozmowie z dziennikarzami mówi, że nie muszą czekać na wyniki, tyko już równolegle z eksperymentem będą komercjalizować. I na dodatek ostatnio w wywiadzie Kurylak powiedział, że przeszczepy w ramach eksperymentu będą wykonane, jak dokończą własny bank tkanek - ten sam, który miał być skończony ok. rok temu. A wg ostatniego info z Ongeno, które otrzymałem wyniki będą w połowie przyszłego roku. Ostatni raport jrh - przeszczepy w IV kwartale 2023 albo I kw 2024 r.
    3. w porównaniu do tempa przejścia na rynek główny przez clc, tempo jrh jest co najmniej zastanawiające.
    ps. mam akcje, ale do euforii mi daleko
    Dnia 2023-12-10 o godz. 14:32 ~jp86 napisał(a):
    > A mnie najbardziej wkurzyły te kwestie:
    > 1. inwestycja i wyjście z saule - miała być perełka, wielki szum i nagle brak porozumienia między CIszewskim i resztą załogi i wyjście z inwestycji,
    > 2. na konferencji wall street 26 r. Ciszewski mowił, że jeszcze dają sobie czas z osiągnięciem 3mld aktywów w kontekście planowanego sukcesu Ongeno. W przypadku gdyby okazało się, że nie osiągną założonego celu do końca 2022 r. mieli o tym poinformować rynek .Po pierwsze już wtedy było wiadomo, że im się to nie uda w tym terminie, a po drugie żadnej informacji o fiasku tego planu nie pamiętam ( może mi uciekło ). W trakcie tego samego wystąpienia Jedynak mówił, że muszą poczekać na wyniki eksperymentu Ongeno i dopiero po dobrych wynikach będą komercjalizować. I zaraz Ciszewski w rozmowie z dziennikarzami mówi, że nie muszą czekać na wyniki, tyko już równolegle z eksperymentem będą komercjalizować. I na dodatek ostatnio w wywiadzie Kurylak powiedział, że przeszczepy w ramach eksperymentu będą wykonane, jak dokończą własny bank tkanek - ten sam, który miał być skończony ok. rok temu. A wg ostatniego info z Ongeno, które otrzymałem wyniki będą w połowie przyszłego roku. Ostatni raport jrh - przeszczepy w IV kwartale 2023 albo I kw 2024 r.
    > 3. w porównaniu do tempa przejścia na rynek główny przez clc, tempo jrh jest co najmniej zastanawiające.
    > ps. mam akcje, ale do euforii mi daleko

NIE WSZYSTKO WYCHODZI TAK JAK SIE PLANUJE, POZA TYM TO SPOLKI CORKI A NIE SAM JRHOLDING WIEC TRZEBA MIEC CIERPLIWOSC.WIDAC ZE JANUARY I DWAJ INNI MAJA CIERPLIWOSC BO BEZ PP OBJĘLI AKCJE PO 10 ZŁ PRAWIE ZA 30 MLN ZŁ.MYSLISZ ZE WIEDZA TYLE CO MY POMIJAJAC PREZESA JANUAREGO.WIDZIALES ABY KTOS WYKLADAL DZIESIATKI MILIONOW ZŁOTYCH KUPUJĄC NA GIEŁDZIE KOTA W WORKU W CENACH WYZSZYCH NIZ KURS SPOLKI.Z DRUGIEJ STRONY GDYBY CHCIELI SKUPIC TE PRAWIE 3 MLN AKCJI Z RYNKU TO GDZIE BYLBY KURS JRHOLDING, OBSTAWIAM ZE W PRZEDZIALE 50-100 ZL
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~jp86 [89.66.28.*]
    Jasne że nie wszystko wychodzi jak się planuje, dobrze, że inwestują, no i nikt nie wykłada takiej kasy w ciemno. Ale w odniesieniu ongeno, czyli ich game changera mogliby ujednolicić przekaz.
    Dnia 2023-12-10 o godz. 14:51 ~jp86 napisał(a):
    > Jasne że nie wszystko wychodzi jak się planuje, dobrze, że inwestują, no i nikt nie wykłada takiej kasy w ciemno. Ale w odniesieniu ongeno, czyli ich game changera mogliby ujednolicić przekaz.

MOZE TAK JEST NA RĘKE, BO JAK RUSZY TERAPIA NIKT DLUGO NIE KUPI AKCJI JRHOLDING CZY SYNERGA
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~jp86 [89.66.28.*]
    Możliwie, ale to sie ociera o wprowadzanie w błąd.
    Dnia 2023-12-10 o godz. 15:12 ~jp86 napisał(a):
    > Możliwie, ale to sie ociera o wprowadzanie w błąd.

JANUARY WIE WIECEJ , MY MOZEMY SIE TYLKO DOMYSLAC I TA NOWA EMISJA AKCJI BEZ PP DUZO DAJE DO MYSLENIA.I JESZCZE JEDNO KTO ODBIERA AKCJE Z SKUPU WŁASNEGO, BYŁO JUZ KILKA SPRZEDAZY.TERAZ SKUP MOZE BYC DO CENY 40 ZŁ A WIEC DUZA CENA SIE SZYKUJE
    Załóżmy że portfel jest wartościowy np. z powodu Ongeno lub z innego powodu. Załóżmy że January chce być fair wobec sowich mniejszościowych akcjonariuszy. Czy nie wypadałoby aby intensywniej kupował akcje poprzez giełdę i zapewnił kurs na poziomie niedramatycznym np. 9z? Przy tutejszej płynności może to łatwo zrobić. A chyba jest coś winien ludziom którym opowiadał o 3 miliardach? Tematy medyczne często trwają dłuuugo, nie może dać 3mld ani nawet pół miliarda, ale mógłby ustrzec kurs przed obecną masakrą, nieprawdaż?
    Chłopie ogarnij się jeden z drugim czasami wydasz milion dwa by zrobić poduchę i zarobić 10 tak samo tu skupuje dla jaj aby niby że wartościowe akcje a to smiec! Każda ze spółek mitomana na dnie! Siedzibą w bloku, wywiady na.yt kazdy zna i jego excela hahah Wielki Szu giełdy! Nokia.dyzma spasiona!
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~Szeryf [5.173.180.*]
    DOKŁADNIE TO MOŻE BYĆ PODOUCHA .. A CO TY OZE JESTES TAK ŚWIECIE PRZEKONANY ZE NA RYNKU GŁÓWNYM BEDZIE ROZRYWANE JRH .. ZNOWU BŁĄDZICIE I SIE SAMI NAPĘDZACIE JESZCZE WAS NIE NAUCZYŁO JAK JEST NA GIEŁDZIE HEHE ..MYŚLAŁEM ŻE PO TYM CO WIDZICIE TEOCHE NABRALIŚCIE POKORY .. OZE I RESZTA BANDY SPEKOLANTA .. OJ OZE ŻEBYŚ SIE ZNOWU NIE ZDZIWIŁ JAK NIKT TEGO NIE TKNIE NA GŁÓWNYM ..
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~Szeryf [37.225.18.*]
    OZE O TYCH 40 ZŁ ŻE TYLE BĘDZIE I NIŻEJ NIE SPADNIE PISAŁEŚ JUŻ 5 LAT TEMU .. TE SAME BREDNIE POWTARZASZ JESTEŚMY TU PO TO ŻEBY CI TO PRZYPOMINAĆ ŻEBYŚ JUŻ NIGDY NIKOGO NIE OKRADŁ PAMIĘTAJ O TYM ZŁODZIEJU OŚLE
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~yoda [46.113.10.*]
    A ja tam ni chusteczki nie wierzę w twoją dobroduszność. Chcesz kupić taniej i tyle jak kurs rośnie jakoś nie szczujesz jedynie kiedy kółeczko zrobisz
    Co innego frustrat Adam temu psycha siadła, ale na takich to jedynie kaftan
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~Tom [5.173.220.*]
    BEZ EMOCJI MIAŁO BYĆ … TA ŚPIEWKĘ ZECWSZYSCYVCHCA KUPIĆ TEŻ JUŻ ZNAMY I JAKOŚ CHĘTNYCH DO JUPNA NIE MA .. PRZYPOMINAM BYŁO 28 JEST 6 ZŁ .. AKCJE ZAWIESZONE OSTATNIE DWA MIESIĄCE ZA OSZUSTWA .. CHĘTNYCH NA KUPNO BRAK
    Zawiesili wszystkie Asi jrh nie był wyjątkiem, tylko dwie odwiesili mci i jrh nie wprowadzaj ludzi w błąd. Ciszewski zrobił co do niego należało w myśl ustawy dlatego znowu jestem na pokładzie.
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~Szeryf [37.225.27.*]
    HAHA BEZNADZIEJNI KŁAMCY I OSZUCI .. CISZESKI KOMPLETNIE NIC TU. NIE ZROBIŁ TYLKO KOLEJNY WAŁEK WESZŁY DWIE SPÓŁKI ODWIESILI ZNACZY .. TYLKO DZIĘKI SZEFOWI DRUGIEJ SPÓŁKI KTÓRY ZABLOKOWAŁ SPRZEDAZ AKCJI ODWIESILI MU AKCJE A CISZESKI JAK ZWYKLE SPEKOLANT SIE PODŁĄCZYŁ MYŚLĘ ŻE OBIECAŁ GOŚCIOWI PAKIET SPORY .. BO ZA DARMO NIKT TU NIE POMAGA .. I TERAZ ZBIERA PAKIECIK DLA PREZESA DRUGIEJ SPÓŁKI KTÓRY MU ZYCIE URATOWAŁ ALE PRZECIERZ NIKT NA GŁOS TEGO NIE POWIE HEHE ..
    Hahhahah poprzenosil akcje zgodnie z ustawą. Jakie zbieranie dla kogoś co wy bierzecie ? Masakra nie dziw że czosnki plują na spółki jak taka wiedza.No chyba że celowe wprowadzanie ludzi w błąd?
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~TOM [5.173.220.*]
    A poZATYM KTO CHCE KUPIĆ NIECH KUPUJE CO MNIE TO OBCHODZI . JA RYLKO PISZE UWAŻAĆ BO TU OSZUŚCI I SPEKULANCJI WAS OBRABIAJĄ .. A TERAZ KUPUJCIE LEŻY TEGO BARDZO DUŻO
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~oze [83.25.124.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 08:51 ~koleś napisał(a):
    > Rozczarowanie jest zrozumiałe. Kapitalizacja 266 kompromituje Januarego. Razem z Jedynakiem opowiadali inwestorom to co opowiadali a jest jak jest. Trzech miliardów ani widu ani słychu. To jeszcze w miarę OK bo takich rzeczy nikt nie przewidzi i nie można było tych buńczucznych zapowiedzi traktować całkiem poważnie, lecz miliarda ani pół miliarda też nie ma więc wyszło to żenująco.
    >
    > Z drugiej strony January drukuje *powyżej* kursu, konsekwentnie dokupuje. Czy to silna wskazówka że portfel jest wartościowy i w przyszłości kurs będzie dużo wyżej? Czy głupota Januarego, który uwierzył we własną propagandę? A może chce być w porządku wobec mniejszościowych akcjonariuszy?

TERAZ WIDZISZ ILE DO 10 ZŁ MOGLIBY ZEBRAC Z RYNKU, MOZE 200 TYSIECY TO TAKI MAX, BO INNI TEZ ZARAZ BY ZBIERALI A TAK MAJA SZYBKO, TANIO BO PO 10 ZŁ.GDYBY CHCIELI SKUPIC Z RYNKU 3 MILIONY AKCJI JAK W NOWEJ EMISJI TO KURS MOGLBY BYC POWYZEJ 50 ZŁ
  • Re: pomyślmy bez emocji Autor: ~oze [83.25.124.*]
    Dnia 2023-12-10 o godz. 08:51 ~koleś napisał(a):
    > Rozczarowanie jest zrozumiałe. Kapitalizacja 266 kompromituje Januarego. Razem z Jedynakiem opowiadali inwestorom to co opowiadali a jest jak jest. Trzech miliardów ani widu ani słychu. To jeszcze w miarę OK bo takich rzeczy nikt nie przewidzi i nie można było tych buńczucznych zapowiedzi traktować całkiem poważnie, lecz miliarda ani pół miliarda też nie ma więc wyszło to żenująco.
    >
    > Z drugiej strony January drukuje *powyżej* kursu, konsekwentnie dokupuje. Czy to silna wskazówka że portfel jest wartościowy i w przyszłości kurs będzie dużo wyżej? Czy głupota Januarego, który uwierzył we własną propagandę? A może chce być w porządku wobec mniejszościowych akcjonariuszy?

NAJPIERW RYNEK GŁOWNY A POZNIEJ SUPER INFA , TAKA MIALA BYC KOLEJNOSC .WSZYSTKO POD FUNDUSZE
[x]
JRH -0,98% 6,04 2025-11-17 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.