A mnie najbardziej wkurzyły te kwestie:
1. inwestycja i wyjście z saule - miała być perełka, wielki szum i nagle brak porozumienia między CIszewskim i resztą załogi i wyjście z inwestycji,
2. na konferencji wall street 26 r. Ciszewski mowił, że jeszcze dają sobie czas z osiągnięciem 3mld aktywów w kontekście planowanego sukcesu Ongeno. W przypadku gdyby okazało się, że nie osiągną założonego celu do końca 2022 r. mieli o tym poinformować rynek .Po pierwsze już wtedy było wiadomo, że im się to nie uda w tym terminie, a po drugie żadnej informacji o fiasku tego planu nie pamiętam ( może mi uciekło ). W trakcie tego samego wystąpienia Jedynak mówił, że muszą poczekać na wyniki eksperymentu Ongeno i dopiero po dobrych wynikach będą komercjalizować. I zaraz Ciszewski w rozmowie z dziennikarzami mówi, że nie muszą czekać na wyniki, tyko już równolegle z eksperymentem będą komercjalizować. I na dodatek ostatnio w wywiadzie Kurylak powiedział, że przeszczepy w ramach eksperymentu będą wykonane, jak dokończą własny bank tkanek - ten sam, który miał być skończony ok. rok temu. A wg ostatniego info z Ongeno, które otrzymałem wyniki będą w połowie przyszłego roku. Ostatni raport jrh - przeszczepy w IV kwartale 2023 albo I kw 2024 r.
3. w porównaniu do tempa przejścia na rynek główny przez clc, tempo jrh jest co najmniej zastanawiające.
ps. mam akcje, ale do euforii mi daleko