TOP 11 licząc płatne tytuły,same gry z WIELKIMI BUDŻETAMI,tylko "Medieval" z malutkimi budżetem i to gra ,która miała Early Access w 2020 roku.Mały budżet gry,ale za to super zespół deweloperów.
Oczywiście,że bardzo dobrze.Skończą się wszystkie wyprzedaze,winter sale itp. i gra będzie miesiacami w TOP 20 i spółka zarobi kilkadziest mln zł,a teraz wystarczy zobaczyć kapitalizacje spółki.Za rok o tej porze spółka będzie miała z 70 mln zł gotówki,licząc z tymi 18 mln gotówki,które już mają.To jak może być kapitalizacja 200 mln zł? będzie kapitalizacja 600-800 mln zł i cierpliwi spokojnie zarobią 200-300%. Nie widze,na gamingu lepszej spółki do wzrostu ceny.
Miesiącami plułeś na spółkę i grę. Teraz kupiłeś i nagle myślisz że jak napiszesz parę razy jak to jest super, to przyjdzie podbitka i się wysypiesz? Zbierasz co zasiałeś. Mam sporo akcji i zupełnie nie przejmuje się kursem. Mogli by cię tak wyleszczyć z akcji zanim pojedziemy do góry. Pamiętam że przy 150 zł zaczynałeś swoje zabawy w obrzydzanie. Kupiłeś w okolicach 200 i w dodatku obrzydzileś spółkę wielu ludziom. Dalej uważasz się za znawce i spryciarza za jakiego się podajesz?
Obrzydzanie? hahaha,to ty wierzysz,że to forum ma wpływ na cene akcji? haha.Jestes od miesiaca na GPW?
A myślisz,że jak napiszesz 50 postów,to kurs się zmieni się,urośnie,spadnie? jeju kto tu pisze.Teraz zaczynam się bac,jak tu jest wiekszość takich jak ty,to oznacza,że na spółce siedzą dzieci bez pojecia o GPW. Na szczescie domyślam się,że kilku mocnych zawodników dobiera akcje,w tym ja.Jestem wrecz zaskoczony,że jest taka okazja i nie zamierzam sprzedac za tydzień ,czy miesiac,nawet jak będzie ATH np 275 zł.Spokojnie sopbie poczekam i opchne z zyskiem 200%,na CDR wykreciłem dawno temu 700% to tu 200% tez wyciągne,ale oczywiście za trzy kwartały.A ty chcesz to sprzedawaj dzieciaku.
Ty w to wierzysz Nie bez powodu dzisiaj wychodzisz z siebie. Sam zakładasz tematy i sam sobie odpowiadasz. Jeden temat za drugim. Takiego szczura to dawno nie widziałem. Jak sobie przypomnę co pisałeś jeszcze tydzień temu to na wymioty mnie zbiera, że takie coś próbuje robić z siebie inwestora wielkiego, znawce. Zwykłe zero, bez honoru.
Piszę informacyjnie,właśnie żeby ludzie poznali troche gamingu.Od czasu premiery "Green Hell" to na GPW pojawiło się tysiace nowych inwestorów,nie myśl,że rachunki maklerskie co roku otwiera 100 czy 200 osób.To są tysiace ludzi,czesto nie mają pojecia o GPW i właśnie niech sobie poczytają.Ja nie jestem taki jak ty,że komuś coś źle życze,"żeby nie zarobił","żeby stracił",typowe myślenie cebulaka. Gdyby tylko ode mnie zalezało i byłbym złotą rybką,to kazdemu dałbym po 10 mln zł.
Nie martw się jutro i pojutrze napisze może łącznie z 5 postów.
Możesz mnie wyzywac,nie rusza mnie,to tylko swiadczy o Twoim wieku.W moim wieku,to jak kogoś nie lubie,to wiesz co ja robie i moi koledzy jak kogoś nie znoszą? nie dyskutują z taką osobą,traktują jak powietrze.Jestes bardzo młody,to od razu można wyczytac w Twoich postach.Ludzie młodzi bardzo czesto uzywają dosadnego jezyka,pogardy,wyzywaj innych od zer i takie tam. Gdybyś miał inne lata,to byś ogólnie nawet mnie ol.ał,widas żeś młodziutki.
Jak przyszedłeś na to forum poinformować wszystkich jaka tu nędza jest, to pisało nas trzech, czterech. Czasem kilka dni nikt nie pisał. Dobrze wiesz że znam twoje zagrywki. Za chwilę sprzedasz akcje i znowu będziesz pluł na spółkę i grę. To jak kogoś takiego mam szanować? Może powinienem się cieszyć bo mam akcje, a ty jesteś teraz po zielonej stronie. Tylko problem taki że znam takich jak ty i wiem jak się to skończy. Żadnych wartości, zasad tylko po trupach do pieniędzy.
Byś się zdziwił ilu osobom pomogłem.Widzisz jest tak,ci co mówią piszą o honorze,pomaganiu,tolerancji najczęściej nie mają honoru,nikomu nie pomagają,ani nie są tolerancyjni.Wykupiłeś kiedyś osobie biednej recepte? a ja wykupiłem z 20 razy.Mógłbym tak wymienić ze 100 przykładów ile i komu pomogłem,tylko po co? Piszesz o trupch do celu.Chłopie to jest śmieszne forum,które ma ZEROWY wpływ na cene akcji.Jesli wierzysz,że Twoje i moje komentarze wpływają na kurs,to radze Ci zamknij rachunek maklerski,bo stracisz całą kase na rachunku.
Skoncentruj sie na spółce i nie zaczepiaj,ja nie mam czasu,nie bede z Toba pisał setki komentarzy.To marnowanie czasu.