Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  200,00 zł , zmiana od tamtej pory: -61,30%

Re: TOP 11 licząc płatne tytuły,same gry z WIELKIMI BUDŻETAMI,tylko

Piszę informacyjnie,właśnie żeby ludzie poznali troche gamingu.Od czasu premiery "Green Hell" to na GPW pojawiło się tysiace nowych inwestorów,nie myśl,że rachunki maklerskie co roku otwiera 100 czy 200 osób.To są tysiace ludzi,czesto nie mają pojecia o GPW i właśnie niech sobie poczytają.Ja nie jestem taki jak ty,że komuś coś źle życze,"żeby nie zarobił","żeby stracił",typowe myślenie cebulaka.
Gdyby tylko ode mnie zalezało i byłbym złotą rybką,to kazdemu dałbym po 10 mln zł.

Nie martw się jutro i pojutrze napisze może łącznie z 5 postów.

Możesz mnie wyzywac,nie rusza mnie,to tylko swiadczy o Twoim wieku.W moim wieku,to jak kogoś nie lubie,to wiesz co ja robie i moi koledzy jak kogoś nie znoszą? nie dyskutują z taką osobą,traktują jak powietrze.Jestes bardzo młody,to od razu można wyczytac w Twoich postach.Ludzie młodzi bardzo czesto uzywają dosadnego jezyka,pogardy,wyzywaj innych od zer i takie tam.
Gdybyś miał inne lata,to byś ogólnie nawet mnie ol.ał,widas żeś młodziutki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RENDER 2,65% 77,40 2025-11-10 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.