... i tak to Ci Panie Jakubas nic nie pomoże. Przeznaczenia nie zmienisz, a dobrze wiesz, jakie poziomy cenowe są przeznaczone Polnej... I co Ci po tym, że iluś tam teraz wymięknie, i tak ci, co wytrzymają, odbiorą wkrótce co im należne i zainkasują 100-200% premii za wytrwałość. Oj Zbigniew, Zbigniew...
Może czas zacząć akcję S35 ? Mielibyśmy jakiś punkt odniesienia do tego co tak nam pięknie wyliczyłeś tu:
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1407506&strona=1
ps
to tylko moja propozycja ;-)
S 35, niedługo real i my to wiemy; natomiast osoby, które nie siedzą w temacie Polnej, przeczytają to i może im się na pierwszy rzut oka wydawać to zbyt optymistyczne; dlatego żeby jakoś nie wystraszyć dołączających, na razie (ale tylko na razie), pozostawiłbym jeszcze przez chwilę S 25, ewentualnie zmodyfikować to: S >=25, a więc jak ktoś chce, to niech wrzuca od razu wyżej. Ja osobiście przerzucę przynajmniej połowę akcji, jak to tylko ruszy, z 25 na 30, 35, 40 i może 50 (powinno coś wpaść, nawet jakby potem kurs szybko skorygował do 30 zeta). Ale jeśli więcej naszych wiernych współwłaścicieli wypowie się tutaj, że dobre będzie już teraz S 35, to się karnie przyłączę do nowej akcji:)
hej , chyba mnie nie zrozumieliście...
nie burzymy tego co tak pięknie wygląda...tylko nowe zleconka wystawiamy na S>=35 ......
mamy wtedy odniesienie: ile i w jakim czasie przybywa na tym poziomie. Tak?
nie rozumiem za bardzo waszej zabawy,przypomina mi to w koncert zyczen.
Jak mozna liczyc na 25zl jesli kurs nawet nie moze wyplatac sie z 9zl.
Moze to pobozne zyczenia na otwarcie ME 2012?
Gienia musi kupic jabłka na przetwory. Bronek miał w sumie do sprzedania 3kg, 1kg po 9zł, Maciej 4kg i 1kg po 15zł a Janek miał 8kg ale 1kg po 25zł. Pytanie brzmi: jaka będzie najwyższa cena za 1kg jabłek przy założeniu że Gienia będzie musiała kupić 10kg?
fan, nie przejmuj sie ciszą przed burzą, to naprawdę zaraz się skończy; będzie niedługo taki moment, że niejaka Gienia z Wąchocha będzie pisała na forum: "Co za kretyni oddają po 25, 35 zł, przecież za chwilę będzie 50..."
staram się unikać złośliwości, ale argumentacja Gieni pasuje mi do kawałów o ludziach z Wąchocka...
"no jak może zacząć spadac kurs Euro, jak do tej pory rósł i mówili, że dojdzie nawet do 6zł?", "no jak niektóre spółki rosną kilkudziesięciokrotnie, a inne tylko dwukrotnie?", itd.
Genia z tak drogich jablek przecieru nnie bedzie robic.Bedzie szukac tanszych jabcow
albo sie wypnie na przecier wlasnej roboty i kupi se sklepowe-tansze.
Ale co wy robita za machloje to i ja tak nie pojme!
Bo to wyglada mi jak za komuny,kazdy robote ma i wyplate,a czy sie siedzi,czy sie lezy to i tak pinionc sie nalezy.
Oj ludziska zycza wam pelne worki piniendzy,a moze jak tyla ludz tak gada to i ja se cos kupie co i na nowe czewiki do koscola bym miala.
dobze godos, ze kupis jutro Polanke, a duzo chcesz tego kupic?
a tego Twojego gadania o komunie i jakiejś machloji to nijak nie moge zrozumiec (co ma piernik do wiatraka?)
o, gdzieś może mu wyjdzie z 75 zeta, ha-ha. Choć on i tak na tym zarobi, jak łyknie pakiet po wezwaniu to doprowadzi kurs spółki na trzycyfrowy poziom bardzo szybko
nie jest to wykluczone , przy stale poprawiającym się ff ;-)
pamiętam na kopexie w 2007 , bardzo mała ilości zleceń k/s wywindowała kurs w moment , praktycznie z dnia na dzień na poziomy o którym się nawet się nie śniło.
Ludziska się nabijały , Jędrzejewscy skupowali + doszła spekuła i dorobiło się parę groszy :))