Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć po co tutaj czas tracić i pisać sam ze sobą dialogi i tylko IP zmieniać i niki skoro papier nic nie warty !!!.Ja skoro nie zamierzam kupić Cdprojrktu to bym na tamtym forum nie ślęczał i nie wypisywał długich wywodów nie pilnował tamtego forum i nie odpisywał wszystkim i nie przekonywał wszystkich ,żeby nie kupować !!!.Ten co pisze poniżej ,że ma pakiet i może wystawić na danym poziomie i co ma obawy o to czy o tamto, to już wogóle się kupy nie trzyma .Ja Ci odpisuje ,że też mam obawy ,że masz już może z 300 000 ,a wystawisz 30 000 ,zresztą już wystawiasz co dnia 30 000-50 000 ,no a chcesz mieć 3 000 000 i dlatego wszędzie odpisujesz ,że masz obawy ,więc ja też mam obawy ,że jesteś tą samą osobą z forum NOVINY, bo styl pisania i taktyka podobna , gdzie pisałeś że niby masz akcje ale wszędzie tam odpisywałeś w każdym wątku o swoich obawach przy cenie poniżej 0,60 no a potem nagle gdzieś pisanie o obawach znikło ,a kurs powędrował w parę sesji na 0,92 i był jednego dnia i 0,94 drugiego dnia .Wtedy pisane było ,że zaraz będze 1,50 zł na Novinie a jak się okazało to już musiałeś wychodzić przez 2 dni i dlatego kurs już dalej nie rósł .
Ja wolę wierzyć dokumentom sądowym, takim jak prawomocne postanowienie o zatwierdzeniu układu:https://www.capitea.pl/images/22_05_23---Postanowienie-PPU-1.pdf Jeśli znajdziesz tam coś o zakończeniu działalności operacyjnej lub likwidacji, to napisz w którym miejscu. Jedyne pewne rzeczy, to te, które zostały sądownie zatwierdzone. Całą resztę można sobie wsadzić w buty, w szczególności na kilka lat przed zakończeniem układu. Bardzo wiele może się wydarzyć do tego czasu jeśli tyle czasu tu poświęcają na nie kupowanie ,bo papier nic nie warty !!!
Jeśli spojrzysz jeszcze raz na mój wpis, to zauważysz, że napisałem tam o posiadaniu pakietu. Ba, napisałem nawet, że gdybym nie widział powodów do posiadania akcji, to by mnie tu nie było. Ponadto te wątpliwości, które miałem poparłem konkretnymi źródłami.
Czy gdybym tak bardzo chciał namawiać na sprzedaż, to pisałbym, że sam będę trzymał akcje? Absurd.
Forum służy do wymiany opinii, zderzania się z odmiennym zdaniem. Jeżeli Ty zamierzasz traktować każdego, kto wyraża bardziej stonowany pogląd lub ma wątpliwości, jak potencjalnego oszusta, to się mija z celem.
Co do kwestii posiadania przeze mnie akcji, to nic nie stoi na przeszkodzie - mogę Tobie wysłać po prostu podsumowanie z portfela. Tam nie mogę wystawić tylko części akcji, tylko zobaczysz wszystkie. A do tego mogę dołączyć potwierdzenie, że transakcji dokonano w jednym podejściu, więc nie było to jakieś mityczne "skubanie od wystraszonych".
Poniżej masz link do wpisu z Patentusa (jak widzisz nie zmieniam IP jak rękawiczki. IP taki sam, jak na forum Capitea). Tam też wiele osób odbierało mój post, jako bycie manipulantem. Nawet się założyłem z jednym z forumowiczów. Efekt? Wszystko co napisałem się sprawdziło. Był zjazd ceny, a potem wspomniałem w komentarzu, że zachowania na kursie wyglądają na szykowanie pod odbicie. I kto kupił zarobił, bo odbicie nastąpiło.
Link:https://m.bankier.pl/forum/temat/13746991
Co do Noviny. Był okres, kiedy posiadałem akcje. Tutaj mój wpis (jedyny, bo więcej nie znalazłem). Nie wiem z czyimi postami mnie połączyłeś, ale jak spojrzysz to pisałem ponownie z tego samego IP. Ponadto sprawdziłem historię transakcji i mam zakupy po m.in. 0,93 pln/0,88 pln/ 0,96 pln z dni, w których napisałem ten post. Trochę dziwne, jak na kogoś, kto według Ciebie wyprzedawał się od 0,94 pln, a zakupy robił na "dużo niższych poziomach".
Link:https://m.bankier.pl/forum/temat/13691201
Podsumowując. Próbujesz przedstawić mój post, jako zorganizowaną akcję. Tymczasem: post jest tylko jeden, a IP jest takie, którego używam od dawna. Jedyne do czego może się przyczepić to różne nicki. Piszę tak sporadycznie na forum, że nie przywiązuje wagi do nicków. Dzielę się przemyśleniami, a każdy post jest dłuższy, bez trollowania.
Fakt posiadania przez Ciebie akcji zaślepia Ci zdolność do patrzenia na coś na chłodno. Bardzo cenię sobie w życiu ludzi, którzy się ze mną nie zgadzają i mają odwagę mówić swoje zdanie. Ty jak widać wolisz tych, którzy potakują i wychwalają, bo każdego kto ma inne zdanie, traktujesz jak potencjalnego oszusta i manipulanta.
No i po co tak długo się tłumaczysz. Czyli Pan (Taka prawda ) miał rację, a Novine to z pewnością tak jak Ci napisał ,że kupowałeś po 0,60 ,a nie tak jak Ty piszesz po 0,90.
Patrząc na chłodno i na twoje wpisy na tym forum można wyciągnąć wnioski, że Ty dopiero zamierzasz kupić większą ilość ,a tymi co teraz masz to straszysz co dnia w arkuszu ,aby tylko kurs nie wzrósł .Jeśli masz tak wielkie obawy ,to sprzedaj to co masz i już tych obaw nie będziesz miał !!!!. To tylko takie moje przemyślenia na chłodno !!!!.
https://m.bankier.pl/forum/temat/13674991
Powyżej link do forum i wpisu z września PGMSA , gdzie jegomościa już ktoś rozszyfrował. Sprawdzcie jeszcze sobie wykres tej spółki od września jak kurs wzrósł,bo mam wielkie obawy ,gdyż przyszedł do nas niezły manipulant i kłamca ,który ma obawy i zaraz znowu zacznie kłamać i się tłumaczyć !!!
Poniżej Nicki ,oraz, daty, godziny z wpisów z naszego forum,,czyli te co w linku podanym przezemnie do forum PGMSA ,gdzie już ktoś wymienił na tamtym forum !!!.Więc mącił wodę nie tylko na NOVINIE w ostatnim czasie a wykresy spółek i ich wzrosty dają dużo do myślenia !!!.
~Akcjonariusz
2023-12-01 09:53
IP 37.30.16.*
~Leonardio
2023-12-01 08:34
IP 37.30.18.*
NIE DAĆ SOBIE ODEBRAĆ PAPIERA W SAMYM DOŁKU ,BO JUŻ NIEDŁUGO KOMUNIKAT GPW O ZMIANIE NOTOWAŃ I WTEDY SKOŃCZĄ SIĘ JEGO MANIPULACJE ,A KURS BĘDZE CO NAJMNIEJ 200% WYŻEJ .ON O TYM WIE I DLATEGO TYLE CZASU TU POŚWIĘCA !!!!!!.
Ten link co Podałem naprawdę warto zajrzeć i przeczytać do samego dołu dialog jest bardzo krótki ,oraz sprawdzić wykres od września PGMSA .Poniżej numery IP 188 146 106 też się u nas przewijają .Ty chyba na prawdę potrzebujesz Księdza !!!.
~Kcionc
2023-08-24 06:14
IP 37.30.12.*
~Kcionc odpowiada ~RafałZ
2023-08-29 07:34
IP 188.146.106.*
Dalej nie będę szukał ,ale numerów IP ma więcej oraz nicków . Najważniejsze ,że wykres PGMSA od września ,oraz NOVINY październik/ listopad potwierdza moje OBAWY o oskubanie z akcji na samym dnie nieświadomych inwestorów !!!!!!.
Zabawne. Postawiłeś przed swoim sądem i wydałeś wyrok. Ilość pomówień jakich się dopuściłeś jest porażająca.
Link:https://imgur.com/NFGloIS
Nigdy nie byłem posiadaczem akcji PGMSA, na co pokazuję Ci dowód.
Kupowałem Novine po 0,96 pln tak jak pisałem i to w dniu, w którym dodawałem pozytywny post na temat Noviny (29.08 - wyżej w tym wątku masz link do mojego posta).
Czy jestem posiadaczem akcji? Jestem posiadaczem spekulacyjnego pakietu i to również załączyłem, gdybyś miał wątpliwości. Jeżeli będziesz usilnie chciał zobaczyć, jak wyglądał zakup tego pakietu to daj znać - też poszukam i przygotuję.
IP na bankierze często się powtarzają i o tym wie każdy. To przykład posta na PGMSA o tym samym IP:
~1stein2023-11-17 16:18:IP 37.30.16.*
"Trwać trzeba umieć, ty zaś mylac zbrojeniowa z militarna dajesz się poznać jako idjota extremaly..."
Jak Ty możesz zestawiać ten poziom komentarza z moimi postami i pisać, że podobny styl. Przecież to z daleka się gryzie.
I ostatni, najzabawniejszy zarzut, że obszernie odpowiedziałem, więc to oznacza, że coś jest na rzeczy. Po prostu odpowiedziałem merytorycznie na każdy z zarzutów.
Tobie również czarno na białym udowodniłem, jak daleko się pomyliłeś w swoich wywodach, ale zapewne obrócisz kota ogonem.
Jeżeli ma Ci to pomóc i masz się poczuć lepiej, to mogę już tutaj nic nie pisać. Otocz się ludźmi, którzy będą łechtać Twoje ego i przytakiwać
Jak rozumiem na słowo przepraszam za te pomówienia, to nie mam co liczyć. Do oplucia człowieka w internecie byłeś pierwszy, ale kiedy ktoś udowodni Ci pomyłkę zrobisz fikołka, żeby tylko nie przyznać racji.
Dłuższy czas byłem nieobecny, bo nie poświęcam całe dni na pilnowanie forum i odpisywanie wszystkim tak jak ty to robisz z różnych numerów IP i pod różnymi nickami. Dziwne że zaraz jakiś gość z innymi numerami IP zaczął zasypywać wątek I PODBIJAĆ inne głupie wątki ,a przecież do południa był spokój!!!. Ciekawe czemu i ciekawe kto to ???. Gratuluję że w końcu zmieniłeś się z Leonidasa w Akcjonariusza to nie zmienia faktu jak ktoś tam ci pisał że mając 80 000 sztuk zapewne chcesz kupić o wiele więcej i akurat udało ci się że nie są blokowane w zleceniu na dołączonym przez ciebie skrinie , bo ktoś w piątek na koniec sesji usunoł zlecenie ponad 50 000 sztuk z ceną 0,50 zł. Ciekawe kogo to było zlecenie. Więc już się nie tłumacz ,bo każdy kumaty wie jak jest i ten kto tu dłużej siedzi przypomni sobie wpisy leonardiego i to ile tu czasu poświęcał na upierdzanie I że ten papier to śmieć pisząc o tym w kółko .Przecież tego się spodziewałem ,że zaraz będziesz się zażekał ,że na PGMSA cię nie było .NA szczęście już do komunikatu GPW coraz bliżej a parcie i ciśnienie będze rosło ,ale teraz już zapewne pod całkiem innymi nickami I z innymi numerami IP. Poniżej wpis dla przypomnienia Leonardiego , gdzie tylko o 2 liczby jest zmienione IP ,czyli wychodzi na to ,że tamte wpisy to kolega z boku pisał siedząc dwa krzesła dalej od ciebie . Zbierzność dat też nie przypadkowa i zapewne w tym czasie gdy już nieczystą grą na tym forum zacząłeś skupywać papier !!!!.
Leonardio2023-11-29 11:07IP 37.30.14.*
Teraz mogłeś kupić tego śmiecia 100tys po 49gr na koniec roku będzie po 5gr a zysk może wynieść 100mln to śmieć i tak spadnie .
A i zapomniałem dodać jak już się tak bardzo tłumaczysz, że masz jak to określiłeś spekulacyjny pakiet,że przecież nikt Ci nie zarzucał i nie pisał, że nie posiadasz akcji. Przecież logiczne jest ,że te wszystkie twoje głupie wpisy I jak ty to nazwałeś wątpliwości są tylko po to aby zwiększyć pakiet niesamowicie i to jak najmniejszym kosztem poprzez nieczystą grę na tym forum .Dodam na zakończenie ,że sądowy układ już rozwiał wszelkie wątpliwości i za niedługo ,bo już w styczniu też wszelkie twoje wątpliwości będą rozwiane jak papier wzrośnie tak jak PGMSA o 200 %
To IP mówi: Wrocław, sieć T-mobile. Rzeczywiście mogą to być tylko dwie osoby. Rozbawiłeś mnie. Dałem Ci dowód na PGMSA, dałem
na posiadane akcje, dałem na zakup Noviny, ale upierasz się nadal, to się upieraj. Kończę rozmowę z Tobą, bo szkoda na to czasu. Wiesz lepiej, wyczuwasz spisek to wyczuwaj.
Nie wycieraj sobie mną swojej buzi. Ja już nic nie będę pisał, ale Ty nie pomawiaj mnie publicznie, bo w internecie nie jesteś bezkarny.
Szybko odpisujesz ,no i czy teraz będze tak jak pisałem powyżej !!!.(NA szczęście już do komunikatu GPW coraz bliżej a parcie i ciśnienie będze rosło ,ale teraz już zapewne pod całkiem innymi nickami I z innymi numerami IP.).
ZOBACZYMY ,A I WIEM GDZIE TERAZ SIĘ JESZCZE ZAPAKOWAŁEŚ ,WIĘC TEŻ MOGĘ WPADAĆ NA TAMTO FORUM ZE SWOIMI WĄTPLIWOŚCIAMI !!!!
Bez odbioru bo szkoda mi soboty na pilnowanie forum I głupich wpisów .Kurs tej perełki po przejściu do notowań ciągłych będze powyżej 2 zł i to jest pewne I to tylko kwestia czasu , wnioskować można właśnie po tych głupich wpisach I wątpliwościach ,którymi tak bardzo chcecie przekonać ,by nie kupować waloru ,a jak już sam pokazałeś to sam kupujesz i wiem że będziesz nadal kupował !!!!! ,a innym będziesz wciskał swoje wątpliwości by tylko nczasami nie kupowali !!!.
Miałeś rację pisząc o tym i już tak robi :
(NA szczęście już do komunikatu GPW coraz bliżej a parcie i ciśnienie będze rosło ,ale teraz już zapewne pod całkiem innymi nickami I z innymi numerami IP.).
A poniżej wpis z września,który Dominik znalazł i sprawdzcie wykres jak z 0,50 kurs tej spółki poszedł w niespełna dwa miesiące na 1,50 zł.
https://m.bankier.pl/forum/temat/13674991
Dlatego tak bardzo temu osobnikowi zależy żeby nie kupować ,a sam teraz cały czas kupuje !!!
A czy ja coś pisałem o fundamentach !!!!.Nie ,nie ,tylko o taktyce i ujadaniu, a walor od końca września do końca listtobada wzrósł o 250 % !!!. A był tam gość od początku września, który bazgrał na potęgę i zaśmiecać forum ,aby tylko nie kupować.Teraz już wiadomo po co ,bo w tamtym czasie on się obkupił . Tyle w temacie .Dominik pisał też o tym ,że podobnie było na Novinie .Więc sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy warto teraz uśredniać !!!.Tutaj wzrost może osiągnąć wartość 500% w ciągu 6-12 miesięcy ,jak Amerykanie dalej będą kupować!!!.
Dominik pisał o tym, że byłem na PGMSA, ale kiedy dałem dowód, że tej spółki nawet nigdy nie posiadałem to już do tego się nie odniósł. Pokazałem też po ile kupowałem Novine i to też zignorował. A Ty mu przyznajesz rację, mimo obalenia jego wszystkich zarzutów.
Co do tego, że na forum są negatywne posty, a potem kurs idzie w górę. Wejdź sobie na forum dawnego Biomedu, wejdź sobie na forum CIG. Tam też byli ludzie, którym zarzucano, że są manipulantami, a gdzie dzisiaj jest kurs na tych spółkach? Odpowiedz sobie sam.
Nie ma reguły na kurs. Na każdej spółce znajdziesz ludzi, którzy piszą bardziej krytycznie, ale to nie oznacza, że każda z tych spółek poszybuje.
Założyłem tylko jeden wątek, w którym każdą wątpliwość poparłem artykułem/cytatem. Twój ulubieniec Dominik dodaje po kilka komentarzy o tym, że czekają nas wzrosty po 400-500%. Nie daje na to żadnych dowodów. I kto tu jest bezczelnym naganiaczem?
Nigdy nie napisałem, że kurs tutaj nie wzrośnie. Nigdy nie napisałem, że kurs spadnie. To Wy dorobiliście sobie ideologię do mojego posta.
Uwierał Was mój post, więc powiedziałem, że już nie będę dzielił się tutaj swoimi przemyśleniami. Ale Wam ciągle mało, cały czas mnie wywołujecie. Skoro tak bardzo przeszkadza Wam to co napisałem, to dlaczego podbijacie mój wątek?
Uroiliście sobie wizję, że zamierzam Wam odebrać akcje i baliście się podjąć merytoryczną dyskusję. Mogliście przedstawić kontrargumenty, ale dla Was łatwiej było pomówić mnie o manipulację, niż napisać coś merytorycznego.
Wasze podejście to: "na innej spółce ktoś miał krytyczne podejście, tam urosło... więc tu też urośnie". No brawo, szczyt inwestorskiej inteligencji. Myślałem, że inwestujecie pod jakieś argumenty, a nie pod to, że kiedyś, gdzieś, coś urosło.
Po raz ostatni proszę, żeby mnie nie pomawiać i nie wywoływać do tablicy. Podpowiem Wam, długi komentarz, więc będziecie mieli argument, że na pewno coś na rzeczy skoro się tłumaczę:)
A i na koniec. Cały czas posiadam akcje i wierzę, że kurs wzrośnie, ale to nie znaczy, że na mam wątpliwości. Tylko głupiec inwestując ignoruje ryzyko...
Kolego nie tłumacz się ,bo sprawdzałem te twoje skriny i tam Ci się literki pomyliły !!!.Tutaj I powyżej piszesz poprawnie a w wyszukiwaniu transakcji archiwalnych wpisałeś PGSMA.
Więc jestem święcie przekonany ,że to na pewno się pomyliłeś przez przypadek .Za to już widzę, że wystawiłeś te swoje 80 000 szt w dwóch pozycjach na 0.48 i 48,20 do postraszenia !!!.
Nie wiem czy to robi różnicę ,ale w wątkach piszesz z dużej litery ,a tu są wpisane z małej i może dlatego nie znajduje .A co do akcji capitea ,to jeśli masz nadal jakieś obawy to wystaw tak żeby zlecenie poszło i po kłopocie ,bo ostatnio k wystawiane są duże pakiety ,ale otwarcie zawsze robią ułamek grosza niżej Czyżby dziś znowu były te same zagrywki !!!.
Po pierwsze musisz wiedzieć, że jeżeli ktoś chce się nazywać programistą i tworzy wyszukiwarki, to uwzględnia możliwość wyszukiwania niezależnie od wielkości liter. Wpisz sobie hasło w dwóch wersjach w google i zobaczysz, że google sobie poradzi.
Po drugie obracasz kota ogonem. Pisałeś, że to ja wystawiłem akcje, a kiedy Ci udowodniłem, że to nie moje.. to piszesz o czymś innym.
To moja sprawa, czy sprzedam akcje czy nie. Ludzie chodzą do świątyń, mają wątpliwości, ale wierzą i trwają w tym i to Cię nie dziwi. Ale dziwi Cię, że ktoś wierzy, że akcje urosną, więc je trzyma, ale ma pewne wątpliwości.
Przyznanie komuś racji...widzę że 2023 się kończy, a niektórzy nadal mają problem z przyznaniem się do pomyłki. Pomówiłeś mnie publicznie, udowodniłem Ci pomyłkę, ale Ty będziesz brnął w to, prawda?