Przyjdzie i tutaj słoneczny dzień. Zobacz na Sonke. Tam też miałem akcje leciwa w dół szorowała po dnie i nagle urosła z 4zl na 12 w ciągu miesiąca. Taka giełda, a że jest do tego new connect to na chwilę i na Madmind może być wzrost.
Pol roku trzymałem albo i dłużej i guwno przez „u” zarobiłem. Co podbitka, to radość ze idzie to the sky i za dwa dni obsuwa. I tak do zesrania w kółko. Opchnalem papiera. Trudno.
I znów to samo. Juz skoczyło 4 grudnia na 4.25 pln a dzisiaj mamy 3.97. To już na azotach zarobiłem więcej niż tutaj chociaż to wydawało się niemożliwe :-)
Serio chcesz analizować wzrost z 4 grudnia przy obrocie 4 tyś złotych? To nie ma żadnego znaczenia. Wrócą obroty to pokaże w którym miejscu jesteśmy. A poza tym nawet w newsletterze pisali że Paranoid to nie premiera na miarę Succubusa. Lepsze czasy nadejdą wierzę że w przyszłym roku. Teraz można jedynie akumulować na spadkach, albo przestać zaglądać nerwowo w notowania, albo dać sobie spokój.
W sumie to dobrze, że oczekiwania względem Paranoida są niewielkie, bo tworzy to pole do ewentualnych zaskoczeń. Dziś gra wskoczy na "upcoming" na Steamie, więc trochę w kwestii zasięgu powinno się poprawić. Tak czy siak, na pewno grę sprawdzę, ale jako posiadacz małego pakietu akcji, najbardziej niecierpliwie czekam na 14 grudnia (Madnight). Jak myślicie, Madmind czymś zaskoczy? (patrząc po Discordzie, najwięcej szumu jest w tej chwili wokół "Lusta")
Dokładnie tak zrobiłem jak mowisz - sprzedałem żeby się nie denerwować.. Żałuje tylko ze tak długo pieniądze leżały jakby w skarpecie. Dobre wiadomości nie ruszały kursu. Małym wolumenem można było sterować kursem w granicach 50gr za akcje (nie na tyle małym zebym mógł to zrobić osobiście). Zaglądam teraz z ciekawości. Pieniądze wsadziłem w inną spółkę. Może coś kupię jak spadnie jeszcze trochę, spekulacyjnie. Nie spadnie to trudno, ktoś inny zarobi, czego życzę.
Dnia 2023-12-07 o godz. 12:17 ~Franek napisał(a): > Dokładnie tak zrobiłem jak mowisz - sprzedałem żeby się nie denerwować.. Żałuje tylko ze tak długo pieniądze leżały jakby w skarpecie. Jak najbardziej rozumiem frustrację. Ja trzymam już ponad 2 lata ;-) i tak naprawdę to nie wiem czy robiłbym lepsze czy gorsze ruchy inwestycyjne. Jak trzeba będzie to sobie jeszcze trochę potrzymam. Pozdrawiam cierpliwych i tych mniej też :-)
Do niedawna na gamingu była tendencja aby kupować "pod premierę". Ostatnio jest na odwrót - wywalanie w okresie przedpremierowym (MMS nie jest tu jedyny, spójrzmy też na PLW czy RND).
Tak, jest taka tendencja. Ale ja tam dokupiłem dzisiaj kolejne kilkaset sztuk po 3,83.
Dzisiaj na X i Discordzie pojawił się teledysk z muzyką z Paranoida. Mi się podoba!
Pozdrawiam, D.