1. Zmiana adresu spółki - jak najdalej od byłego (mam nadzieję) prezesa PP 2. Utworzenie elektronicznego rejestru akcjonariuszy 3. Naprawienie ewentualnych szkód powstałych w wyniku działań prezesa i RN
Pytanie do PAH Czy prezes zostanie obarczony kosztami powstałymi w wyniku długotrwałego procesu sądowego który w efekcie przegrał. Pozdrawiam
Pawłowi P. grozi więzienie na chwilę obecną, w 2016 roku złożyliśmy zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa.
Nastąpi wielowątkowa analiza działań jak i zaniechań Pawła P. , ale to działania na później. Przypominam, że w/w nie ma złotówki wyzbył się majątku, co nie zwalnia go z odpowiedzialność prawnej.
Jedno nie wyklucza drugiego. Czytałem akta sprawy i wiem, że osiąga dochody dużo powyżej średniej krajowej. Więc nie ma powodu rezygnować ze starań o zwrot kosztów procesu tym bardziej, że go na to stać. Pozdrawiam.
Każde walne to koszty a trzeba przeprowadzić je za wszystkie poprzednie lata więc około 9. Nawet jeśli pokryje je spółka to o tyle będzie mniej kasy w firmie. Pozdrawiam