Jak na zamku inm przebije 23 grosze to biorę za wszystko. Sbe mozna odpisać od podatku. Strata nie do odrobienia tutaj. Do 30 gtoszy mają ponad 5 mln papieru do wywalenia
To się chyba sufit na łeb zwalił stróżu , a twój ziomek leggins dlaczego wczoraj nie naganial he ? Czyżby z nory wystawiał zlecenia na k buahahahajhahahahahahahahaha
Na pewno z nory nie wystawiał zleceń k bo czeka na 0,1... I ma rację. Wczoraj naplułem na drugą padlinę ale ktoś natychmiast zdjął po czym poznałem że znowu tam ubiera. Paskudne padliny... i długo trzymają wysoko żeby człowiek się ubrał. A ja dalej twierdzę że vistal jest ok. Widzieliście Yetiforsa? Stał długo zawieszony po 0,3 a teraz hula prawie po 4. Oczywiście nie spuszczajcie z oka też pięknej Jastrzębskiej, matki miliardów. Podobno znowu zaszła z Grubym po długim baraszkowaniu. I tych dzieci/miliardów nie dość że nie trzeba żywić, one od samego leżenia przy wciąż pięknych stopach generują pokaźne kwoty.
A po odbiciu zdechłego kota już nawet śladu nie ma. Tu potwierdza się teoria Pana Stew który pisał że takie odbicie martwego kota jest potrzebne by ubrać i się wysypać. Bo tutaj jest tak wyraźna dystrybucja że nie wiem jak ślepym trzeba być by tego nie widzieć.
Nie mam nic wspólnego z Stewem oprócz zdania na temat padliny zarządzanej przez oszusta. Ty Heniek znowu rajcujesz? Bozia ci jęzorek uwali mały wiejski antychrystku.
A baraszkowanie ludzka rzecz, byle tego nie nazywać tym szatańskim słownictwem - Gruby też człowiek musi zarobić. Módl się Heniek, bo będziesz się błąkał zaświatach.
Słuchaj Ta... ja sobie zdaję sprawę że na tym etapie trudno napisać coś twórczego, odkrywczego czy wznoszącego i że jest to jakiś sposób na zaznaczenie swojej obecności żeby zachęcić do włożenia ubranek, ale w takim razie pozwól że spytam : czy ktoś jakiekolwiek krany w środku widział? nie mówiąc już o złotych... Fasadę-atrapę a i owszem, wielu tu jest takich którzy z upodobaniem zamieszczają fotki i nikt się nawet nie ośmieli pomyśleć ,widząc budynek, że może to być robione żeby uwiarygodnić kupno tych akcji. A więc nikt nie widział wnętrza ja natomiast na tej spółce widzę, gdzie bym się nie obejrzał (zwłaszcza wysoko u góry) wisielców, tych którzy wiszą długo, latami i tych którzy zawisną za niedługo jak podłoga się obniży na 10 gr. Ci ostatni na razie sobie jeszcze nie zdają sprawy z tego w co się wpakowali. Powiem do każdego z nich : wycofajcie się póki jeszcze nie jest najgorzej a mówi do was ktoś kto na giełdzie jest 22 lata i widział podobnych akcji co najmniej trzy (od dawna nie ma po krzakach śladu) . Wiadomo że tych chwytów jest multum, ale w końcu i one się powtarzają, trzeba tylko odpowiednio długo mieć do czynienia z tymi sprawami. Wszystko byłoby ok gdybyście się nie nałykali tego za wcześnie. Śmiecie kupuje się po prostu bardzo nisko a każdy śmieć ma swoje podbitki i na tym się zarabia. Oczywiście trzeba zdążyć zanim zrobią to ludzie którzy tę całą hucpę organizują pod siebie. Nazwisko tego który robi to tutaj ze swoją ferajną każdy zna. Pozdrawiam.
Mam pamiętać Twoje retrospekcje że ja "jestem frajerzyną"? Przywaliłeś jak łysy Marych glacą o parapet... Zobaczymy co powiesz jak kupię po 0,1 i sprzedam 0,3. Się nie pesz, ubieraj następnych w tę padlinę. Ty też od pudla? a jeśli nie to ile dałeś za hipotetyczne złote krany skoroś tu nie po to żeby ubierać?
Ha ha ha... Nie mam już więcej czasu ani pomysłu - wszystko brutalnie kasujesz co by tu nie napisać niezależnie od trafności argumentów. Weekenduj się... golnij na moje konto dobrego szampana, dowiozę skrzynkę po wszystkim zgodnie z obietnicą sprzed lat.Pod warunkiem że Twoje rude bożyszcze nie ściągnie nam tu krótkonogiego z Kremla.
Hm... Wyczuwam dzisiaj zły nastrój u Ciebie a przecież powinieneś świętować bo tusku wygrało choć słabo wypadło w konfrontacji z Panem Premierem. Tak w ogóle widzę tutaj taktyczny odwrót Pisu na zasadzie wejdź tusku w nasze buty daj trzynastki,czternastki, buduj drogi, daj 800+, buduj armię itd itd... i jeszcze pozwól swoim zaopatrzyć się w gotówkę. No a gdzie transfery do Niemiec? 60k wolne od podatku? Dotrzymaj obietnic, pokaż nowym wyborcom swoje oblicze.Ci którzy na niego głosowali a nie wiedzieli o co chodzi szybko się dowiedzą. Co on teraz zrobi? da wszystkim to wszystko jak PiS czy podstawi głowę pod topór społeczeństwa a do tego przystawki już wierzgają a przecież pieniędzy z fundacji Brzezińskiego nie będzie miał jak PiS.No nie, jednak nie masz powodu żeby być w dobrym nastroju. A do tego rzeczywiście mogą upomnieć się o zwrot dotacji między innymi na tut. chołubionej przez Ciebie spółce. Jedyne co mu zostaje to szybko wprowadzić tu Putina ale Biden przestrzegł w ostatnim przemówieniu. Liczą że ropuch wygra wybory w US.I rzeczywiście, sondaże pokazują że tam gdzie przegrał ma przewagę.Deep state znowu podpuszcza... Na razie Izrael odbiera swoją karę za zdradę i kolaborację z Berlinem i Moskwą żeby wykroić sobie z Polski terytorium na swoje państwo.A US na tym traci bo robią w Ameryce krecią robotę.Nie przejął się akcją w '21 to dostał mocniejszą powtórkę. A dwa lotniskowce już płyną niby żeby bronić obywateli amerykańskich przed Palestyńczykami. Poskutkowało, nie wchodzą z operacją lądową do Gazy... Muszą ochronić swoje narzędzie.A co najśmieszniejsze : wsparcie Hamasu ,tak jak rury na Bałtyku, przypisali znowu Putinowi o czym jest trąbione na cały świat... Putin zaprzecza? A kto mu uwierzy?
Nie nazwałbym tego żebraniem...
Raczej realizmem, ale żeby się czymś takim wykazać nie wystarczy inteligencja, potrzebne jest jeszcze doświadczenie. Współczuję Ci Ta i podobnym Tobie wisielcom. Coś jednak nie tak z tym Twoim wyczuciem rynku - myliłem się. Obstawiam że wygram te szacunki. To nie sztuka nie dać się ubrać po 2 zł czy po złotówie. Sztuka jest gdy nawet się wdepnęło po złotówie wycofać się, i nie dać się ubrać 0,3.
Jesteś sponsorem złotych kranów przegrywie
Ubrany zostałeś po 600 % wzroście
Sprzedałes ze stratą i teraz twój sukces to żebrać o te same akcje :) tysiąc dni