• Odpał Autor: ~magnato [89.75.49.*]
    Mili forumowicze, radze zbierać papier bo jak odpali to już będziecie płacić ale 50% więcej niż teraz. Zbierać panowie i panie, wspomniecie me słowa. Papier bardzo dobry .Zapraszam na Magne i Ponar
  • Re: Odpał Autor: ~Sambor [77.254.183.*]
    I co głupku, dużo leszczy nagoniłeś?
  • Re: Odpał Autor: ~airness [62.29.169.*]
    biorac pod uwage obecny kurs, to pewnie nie duzo :D ale ja sie z nim zgadzam. kiedy gielda sie ogarnie, na tej spolce bedzie mozna zarobic wiecej niz na wigu.

a czemu odnawiam temat dzis? bo dzisiejsze obroty byly najwieksze od kilku tygodni. ja zaczynam przygladac sie uwazniej northcoast.
  • Re: Odpał Autor: ~carlos [87.96.47.*]
    Ciiichoooo, nie naganiaj..... Ja sobie kupuje pod dywidende. Włosi sobie jej nie odmówią- już to ogłosili. Licze na 5-10 groszy za akcje. Czyli okolo 10% ceny akcji. Dywidenda lipiec- sierpien. Gdzie ja znajde taka lokate na pół roku? Lub podobną spółkę. Spółka zdrowa. Czipsy (Pringels), oliwka- bedzie spadek sprzedazy, ale niewielki... Patrzę tu na produkcję Leysa w Grodzisku Maz. sprzedaż ma się dobrze- co też widać po sylwetkach dzieciaczków w szkołach- komputerek i czipsik.... Straszne brrr, ale o kurs spółki się nie obawiam.
  • Re: Odpał Autor: ~dann [91.192.165.*]
    mam jedno pytanie czy widzieliscie wyniki za 4 kw??????? bo mi sie wydaje ze nie :D:D

pozdr
    co to za wzrost jak spadl ostatnio z poziomu 82 gr i ciezko sie przebic na 90 gr hahaha
    niespodzianka: widzielismy ;-> a przynajmniej ja widzialem. co wiecej, zerknalem troche glebiej niz pozycja "zysk netto". strata za IVq wynikajaca ze zmian kursow - roznice kursowe, aktualizacja wyceny. zdarzenia jednorazowe, a spolke oceniam pod wzgledem przyszlych zyskow, a nie historycznych. a pod tym wzgledem wg mnie spolka rokuje dobrze. oczywiscie moge sie mylic i chetnie przeczytam jakies argumanty na poparcie tezy, ze nie mam racji. pozdro!
    bedzie sobie radzila przy spadajacym kursie Euro plus delikatesy ktore mialby byc i kawiarnia w krakwoie i nie ma , myslze zw 1 q tez bedzie slaby wiec wiecej niz 1zl nie wskoczy
    ok, zgadzam sie, a do tego mala plynnosc spolki i niepewnosc co do gpw ogolem, co sprawia, ze nawet ewidentnie dobre spolki nie zawsze rosna... dlatego stoje z boku i sie przygladam. ale wierze, ze w ktoryms momencie (kwestia kilku tygodni raczej niz miesiecy) warto bedzie wejsc.
    no to jakbys dzis wszkoczyl to bys mial juz 8 % a to czekasz nie wiadomo na co
  • Re: Odpał Autor: ~daaaaa [91.192.165.*]
    podpucha zaraz spadnie
    to samo robia co ze spadkami
  • Re: Odpał Autor: ~daaaaa [91.192.165.*]
    jak tam inwestorki?:P
  • Re: Odpał Autor: ~dann [78.131.154.*]
    i jak tam kupiliscie ?????????????
  • Re: Odpał Autor: ~zibi [78.131.154.*]
    :P
[x]
NORTCOAST 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00