• Niepodlogłość Palestyny - a tyle lat temu Polski! Autor: ~Mike75 [188.47.55.*]
    Hymn Sybiraków - (Anthem of Poles from Siberia)
    www.youtube.com/watch?v=pNS63CVU-QQ

MOI UKOCHANI PISOWCY - Polska przez 123 była pod zaborami - ale wyszła na prostą:)

Jesteście MOI UKOCHANI PISOWCY przeciw tym biedakom w strefie Gazy - odciętych od rozwoju, praw człowieka, ostatnio od energii i wody... Nie przypomina Wam to trochę NASZE POWSTANIA....

Słowa Izraelskiego Ministra Obrony ( trochę jak Hitler kiedyś o Słowianach ):
    Szef izraelskiego MON: Walczymy z ludzkimi zwierzętami (dorzeczy.pl)

Cytat jego słów:

– Wprowadziliśmy zarządzenie przewidujące całkowitą blokadę palestyńskiej Strefy Gazy. Ten obszar zostanie zupełnie odcięty od dostaw żywności, elektryczności i paliw. Walczymy z ludźmi-zwierzętami i postępujemy adekwatnie – powiedział minister po spotkaniu Sił Obronnych Izraela Dowództwo Południe w Beer Szewie cytowany przez Associated Press.
    Galant powiedział, że "zasady wojny uległy zmianie” i reakcja Izraela na ataki Hamasu będzie tak potężna, że zostanie zapamiętana przez następne 50 lat.

I moje słowa: Czy tak Niemcy na przykład nie mówili o POWSTAŃCACH WARSZAWSKICH? I O LUDNOŚCI WARSZAWY?
    RÓBCIE SOBIE MOI UKOCHANI PISOWCY CO CHCECIE.. ALE JA MAM SWOJE ZDANIE NA TEN TEMAT.:)

Zresztą zwierzęta bardzo lubię:) . Ale tak nie można, nie można porównać powstanca i ograbiony z ziemii Naród do zwięrzecia...

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:)

• Re: Niepodlogłość Palestyny - a tyle lat temu Polski! Autor: ~Mike75 [188.47.55.*]
    Oczywiśćie jestem przeciw atakom Hamasu na ludność cywilną Izraela...
    Ale jeśli Izrael przy wsparciu USA atakuje, przekracza granice suwerennych państw... I zabija kobiety, dzieci od lat... TO jest ok?
    No tak... Przecież walczą ze zwierzętami...

A ja tam lubię zwierzęta i im pomagam... Czasami wolę te zwierzęta od ludzi... Bardziej lojalne, posłuszne... Nie napyskują...

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)
  • Re: Niepodlogłość Palestyny - a tyle lat temu Polski! Autor: ~Mike75 [188.47.55.*]
    A odnośnie tych 2 głównych generałów dowodzących Polską Armią i rezygnujących - mieli honor... Lepiej później niż wcale.

I tak bardzo długo pod takim pseudo- pisowskim Ministrem MON wytrzymali...To zwykły murarz Pisowski - bez charyzmy i fantazji ale widać Pisowcom brak odpowiednich i oddanych partii ludzi ( a on był oddany partii - nie koniecznie RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ).
    A propos Panie PINOKIO:)
    Ja bym nie obrażał przeciwników - jest Pan przecież CHRZEŚCIJANIN:)

Czytał Pan QUO VADIS czy NĘDZNIKÓW? ZŁAPAŁ PAN COS Z TEGO? PEWNIE NIE...

PROSZĘ NIE OBRAŻAĆ ROSJAN, CHIŃCZYKÓW, PALESTYŃCZYKÓW ITD... PREMIER POLSKI MA POMAGAĆ NARODOM W POTRZEBIE A NIE WYWOŁYWAĆ JESZCZE WIĘKSZY CHAOS!
    JA JESTEM POLAKIEM I ... ZAWSZE BĘDĘ PO STRONIE TEGO SŁABSZEGO... TEGO MNIE NAUCZYŁY MNIE WIERSZE ASNYKA, BRONIEWSKIEGO, MICKIEWICZA....

Tą piosenkę też lubię MOI UKOCHANI PISOWCY:
    List do cara - (A letter to the tsar)
    www.youtube.com/watch?v=TSo2_rzyrg0

• Re: Niepodlogłość Palestyny - a tyle lat temu Polski! Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Sam ze sobą piszesz, żałosny jesteś. Idę stąd.
    Sam ze sobą piszesz, żałosny jesteś. Idę stąd.

Jak nie chcesz na poziomie dyskutować - to idź! Ja jestem tutaj, bo lubię MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW, którzy mnie okradli a ja im przebaczyłem - proste - dlatego tutaj jestem:).
    A Ty wydaje mi się - personalnie nie masz powodu, żeby tutaj być... Więc idź, nikt Ciebie 98 nie trzyma:). Jesteś wolnym człowiekiem i rób ze swoją wolnością co chcesz:)

A propos... Nie piszę sam do siebie, piszę listy do MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW... Może coś tam do nich dotrze, choć sam w to nie wierzę:)
  • Re: Niepodlogłość Palestyny - a tyle lat temu Polski! Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Twój poziom jest słaby, niski, jednorodny i szczerze, mam cię w czterech.
[x]
IDEABANK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.