Hymn Sybiraków - (Anthem of Poles from Siberia)
www.youtube.com/watch?v=pNS63CVU-QQ
MOI UKOCHANI PISOWCY - Polska przez 123 była pod zaborami - ale wyszła na prostą:)
Jesteście MOI UKOCHANI PISOWCY przeciw tym biedakom w strefie Gazy - odciętych od rozwoju, praw człowieka, ostatnio od energii i wody... Nie przypomina Wam to trochę NASZE POWSTANIA....
Słowa Izraelskiego Ministra Obrony ( trochę jak Hitler kiedyś o Słowianach ):
Szef izraelskiego MON: Walczymy z ludzkimi zwierzętami (dorzeczy.pl)Cytat jego słów:
– Wprowadziliśmy zarządzenie przewidujące całkowitą blokadę palestyńskiej Strefy Gazy. Ten obszar zostanie zupełnie odcięty od dostaw żywności, elektryczności i paliw. Walczymy z ludźmi-zwierzętami i postępujemy adekwatnie – powiedział minister po spotkaniu Sił Obronnych Izraela Dowództwo Południe w Beer Szewie cytowany przez Associated Press.
Galant powiedział, że "zasady wojny uległy zmianie” i
reakcja Izraela na ataki Hamasu będzie tak potężna, że zostanie zapamiętana przez następne 50 lat.
I moje słowa: Czy tak Niemcy na przykład nie mówili o POWSTAŃCACH WARSZAWSKICH? I O LUDNOŚCI WARSZAWY?
RÓBCIE SOBIE MOI UKOCHANI PISOWCY CO CHCECIE.. ALE JA MAM SWOJE ZDANIE NA TEN TEMAT.:)
Zresztą zwierzęta bardzo lubię:) . Ale tak nie można, nie można porównać powstanca i ograbiony z ziemii Naród do zwięrzecia...
BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:)