uwaga wchodzeeeeee wszystko w porządku mordko ja tam lubię takie dni jak dziś na VEE ciężko uzbierać jakiś większy pakiet w tej cenie a tak po za tym to dywersyfikacja papiera dobre dziś mamy ceny na INM, MDG, SYN, PFG, NEST i kilka innych spółeczek jedyne na co mogę narzekać dzisiaj to mało zasobów które mógłbym korzystnie dziś ulokować
Autor: ~cos-tu-nie-gra [188.146.118.*] Zluzuj majty podałem kilka pozycji z mojego portfela które dywersyfikuje, broń boże nie namawiam i nie rekomenduje, tutaj każdy sam odpowiada własnymi środkami za swoje decyzje.
Ciekawe gdzie podział się Inwestor i jego kumpel może to oni w całej dramie wywalali pakiecikami swoje nieszczęścia, tyle tutaj pluli na spółke i prezesa a może zbierali na zlecenie aż osiągnęli cel ?
Miejcie z tyłu głowy że kiedyś Neuca też była tania :-)
Ja obstawiam ze dzisiejszy Spekulant to ktorys z tych dwoch - niedawno uzyl takiego charakterystycznego zwrotu "rece same skladaja sie do oklaskow". Pamietam ze ktorys z tych dwoch kluczowych inwestorow Vee tez sie tak wypowiadal w pewnym momencie. Nieczesto spotyka sie ta fraze, moze przypadek, a moze nie.
Niemniej - to luzne dywagacje, bo przeciez to bez znaczenia :-D
~beka [5.173.232.*] czujny jesteś i masz rację, ja tez to wyłapałem Xd śledzę długo naszą perełkę, kto był na ptak expo ten wie i widział jakie było zainteresowanie ich stoiskiem, nie każy zdaje sobie sprawę że juz rozmawia z asystentami vee na różnych infoliniach :-) ja dziś znów dobrałem skromne 1k w tej cenie to już naprawdę okazja przy mojej średniej
Jestem spokojny poza tym Vee nie ma jak na razie na naszym rodzimym rynku żadnej tak zaawansowanej konkurencjia nawet jak już się pojawi to będzie tylko gonić króliczka wkrótce AI rozwinie ich rozwiązania do poziomów których dziś nie umiemy sobie wyobrazić.
"Vee TO" coś bardziej zaawansowanego niż : Hej Google powiedz coś śmiesznego.....
Nic tylko dobierać. Jeśli nie ma trupów w szafie, które zaraz mają wyskoczyć to może być okazja. Chociaż ja czekam z koszyczkiem jeszcze troszkę niżej ;)
No wg ciebie, to na pewno nie ma ani przychodow, ani sprzedazy, ani klientow :-D
Kazdy moze miec opinie jaka chce, tylko potem zderzenie z faktami trzeba jakos przezyc
Fakty są takie, że główną pozycją aktywów vee są rozliczenia międzyokresowe kosztów czynne - skutki kreatywnej księgowości w latach ubiegłych. Więc wartość księgowa tej spółki jest wysoce wątpliwa. Jeśli nie rozumiesz to warto by się nieco dokształcić mądralo.
Nie ma co się napinać jak ktoś nie widzi przyszłości i potencjału tego papieru to nie ma co tutaj szukać lepiej iść do kasyna po natychmiastowe wyniki tam jest 50/50 bez względu czy ma się rację. Dobrane kolejne 1k w tej cenie nie mogłem przepuścić takiej okazji. Możemy się tutaj śmiać ale to nie jest firma z wirtualnym biurem i skrytką pocztową oni mają realne grube projekty nie tylko na naszym rynku ale również językowe to tylko kwestia czasu, za tanio dzisiaj ? Będziecie zbierać przy 100 i wtedy będzie okazja wyrwać papier.