Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,00 zł , zmiana od tamtej pory: -16,79%

Re: ALL TIME LOW

~beka [5.173.232.*] czujny jesteś i masz rację, ja tez to wyłapałem Xd śledzę długo naszą perełkę, kto był na ptak expo ten wie i widział jakie było zainteresowanie ich stoiskiem, nie każy zdaje sobie sprawę że juz rozmawia z asystentami vee na różnych infoliniach :-) ja dziś znów dobrałem skromne 1k w tej cenie to już naprawdę okazja przy mojej średniej

Jestem spokojny poza tym Vee nie ma jak na razie na naszym rodzimym rynku żadnej tak zaawansowanej konkurencjia nawet jak już się pojawi to będzie tylko gonić króliczka wkrótce AI rozwinie ich rozwiązania do poziomów których dziś nie umiemy sobie wyobrazić.

"Vee TO" coś bardziej zaawansowanego niż : Hej Google powiedz coś śmiesznego.....

Pozdrawiam Long inwestorów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VEE 0,87% 11,65 2025-12-19 16:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.