Spojrzcie sobie na wykres softblue w odniesieniu do innych spolek z rynku. Tu na wykresie ogromna ilosc swiec ma dlugi knot z nizem cenowym. Nawet invention ma raczej normalny przebieg. Tak wiec w przypadku softblue tu siedzi chyba faktycznie sam kapital spekulacyjny albo Ci co na fali pozytywnych ESPI wpakowali sie dawno i teraz nie potrafia sie pozbyc tego po akceptowalnej cenie.
Czy jest tu ktokolwiek kto gleboko wierzy ze bez wzgledu na historie spolki ma on potencial i sie dobrze rozwinie?
No wlasnie tego sie boje. Gdyby im choc w malym stopniu zalezalo to puszczali by jakiekolwiek informacje o stanie projektotow a nie pizza day, dron day i qwa ogorek kiszony day. Zero merytoryki.
Kiedys wierzylem ze mozna niezle zarobic w branzy IoT. Ale chyba nie dotyczy to SBE. Ale niema co zamulac. wystarczy tu syfu na tym forum. Siedze dalej z nadzieje na jakas podbitke zeby pozbyc sie tego bo dawno straacilem wiare.
Dyzie marzyciele jesteście...przecież widać w którą stronę ciąży kurs... Te knoty są na to dowodem.Ktoś kto nakupił po 03 od dłuższego czasu go ratuje ale jak długo jeszcze? I widać że już ledwo dycha bo kurs i tak idzie w dół. Dajcie sobie powiedzieć, to będzie chodziło po 10 gr. Tak, to prawda: poza drukiem i dotacjami nic tu nie widać. Jest jeszcze oszustwo prezesa którego rynek nie zapomniał. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś był tak nierozsądny i wziął to drożej niż 0,1.
Dzięki że znowu to przypomniałeś...ale to ja przypomnę że porzuciłem to
0,8 (bo zrozumiałem że jestem Dyziem marzycielem) z postanowieniem że sięgnę dopiero tam gdzie powtarzam czyli 01. I się nie pomyliłem bo tam wyraźnie ciąży ten kurs. Tak, wziąłem też 03, i nawet miałem przez jakiś czas, ale widząc co się dzieje (bo nie można się doczekać tego produktu a co za tym idzie jakichś godziwych, prawdziwych zysków), zrozumiałem znowu że nie ma sensu trzymać tego w tej cenie (choć jakieś resztki mi tego zostały brane 0,28 z tego drugiego razu jak mi się wydawało przez chwilę że już nie będzie schodziło). Nie bałem się tego sprzedać nawet pomimo planów zmiany lokum "działalności". Nie mam też powodów żeby pisać to bez cudzysłowia z powodów wymienionych wyżej bo przecież sam budynek nie załatwia wszystkiego a tak dokładnie nie załatwia nic.Powiem to po raz n-ty: kapitał jest w umysłach ludzi a ci co tu są najwyraźniej nie mają wielu skutecznych konceptów... Jeśli mają jakikolwiek...