• Luka domknięta Autor: ~Greg [66.70.191.*]
    Zblokował kurs chwilowo nasz artysta. Luka domknięta. Technicznie jesteśmy w punkcie wyjścia. Zbierania akcji c.d. a wystawione 3k na sprzedaż to tylko straszak. Żałosne. Ten sam schemat na całym GPW.
  • Re: Luka domknięta Autor: ~asrgsd [78.133.215.*]
    Dnia 2023-08-07 o godz. 13:17 ~Greg napisał(a):
    > Zblokował kurs chwilowo nasz artysta. Luka domknięta. Technicznie jesteśmy w punkcie wyjścia. Zbierania akcji c.d. a wystawione 3k na sprzedaż to tylko straszak. Żałosne. Ten sam schemat na całym GPW.

O kim ty piszesz? Jaki kurs zblokowany? Co znaczy, że zblokowany i gdzie, bo na platformach wszystko jak było ostanie dni czyli w dół. 3k to dużo? Na tyle żeby tym straszyć? WOW, myślałem, że jak wrzuci się na rynek z powrotem akcji ze 100.000 to można mieć wpływ na kurs. Na jego obniżenie
  • Re: Luka domknięta Autor: ~qr [87.116.242.*]
    jak nie ma popytu to czym i kto ma to przebić? Przy takich obrotach jakie tutaj są obecnie ~3k akcji czyli ~55-60k to blokada koniec tematu. Gosciu dobrze pisze. Ewidentnie straszenie leszcza.
  • Re: Luka domknięta Autor: ~qqqq [78.133.215.*]
    Dnia 2023-08-07 o godz. 13:17 ~Greg napisał(a):
    > Zblokował kurs chwilowo nasz artysta. Luka domknięta. Technicznie jesteśmy w punkcie wyjścia. Zbierania akcji c.d. a wystawione 3k na sprzedaż to tylko straszak. Żałosne. Ten sam schemat na całym GPW.

o czym ty pier... lisz? Jaka domknięta? Jakie zablokowane? Widzisz co się dzieje dzień po dniu?
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.150.*]
    Ta firma powinna zmienic nazwe znowu z Molecure na Makulatur
    Wtedy byłaby to konkurencja ARCTIC...
  • Re: Luka domknięta Autor: ~QR [31.6.160.*]
    Książkowo. Świeca oznaczająca ODBICIE :) Kto wytrzymał ten załapał się na falę w drugą stronę. TAK JAK PISAŁEM - było ZBIERANKO i wyleszczanie
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Ja [89.64.124.*]
    Na Nintendo masz wykresy czy gdzie? Masz świece w górę? Ja widzę u siebie -1,1% od wczoraj. Zabawne, że się załapałeś na odbicie jakiego nie ma.
  • Re: Luka domknięta Autor: ~qr [31.6.160.*]
    Masz poczytaj o formacji MŁOTA: https://www.edukacjagieldowa.pl/gieldowe-abc/analiza-techniczna/narzedzia-analizy-technicznej/formacje-swiecowe-odwrocenia-trendu/#1-m%C5%82ot-i-wisielec
    Chłopie jakie są fakty? Gdzie masz świece wzrostową?!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dojedziesz do 17,5 i podbije do 29 to też napiszesz, że jest super? Kto wytrzymał...
    Nie do 29 tylko do 19. "Cyfrówka". Będziesz uważał, że ktoś wytrzymał ciśnienie kiedy z codziennych spadków nagle podskoczy o 5% a i tak będzie niżej niż miesiąc temu?
    Powiedz mi co masz z tego ze poswiecasz swoj czas na forum aby negowac wszystkie informacje i posty, ktore mowia o tym, ze spolka a wlasciwie kurs moze pojsc w gore? To jakies hobby altruistyczne czy jak? W zakresie psychologii i logiki to sie kupy nie trzyma i nie wierze ze robisz to charytatywnie :)
  • Re: Luka domknięta Autor: ~ja [78.133.215.*]
    Dnia 2023-08-09 o godz. 08:02 ~qr napisał(a):
    > Powiedz mi co masz z tego ze poswiecasz swoj czas na forum aby negowac wszystkie informacje i posty, ktore mowia o tym, ze spolka a wlasciwie kurs moze pojsc w gore? To jakies hobby altruistyczne czy jak? W zakresie psychologii i logiki to sie kupy nie trzyma i nie wierze ze robisz to charytatywnie :)

Wszystkie informacje i posty neguję? uuu, ciekawe informacje masz. Daj znać skąd detektywie, bo to zastanawiające. Chłopie, wyobraź sobie że piszę o tym jakie są fakty, a nie o załapaniu się na świecę, której nie ma. Wchodzisz na wykres dzienny i widzisz codzienne spadki. Co ty chcesz dalej koloryzować? Mam w tym na tyle dużo środków, że życzę sobie wzrostów, a codzienne niższe poziomy skłaniają mnie do tego żeby komentować- pisać prawdę zamiast pieprzyć o odwróceniu trendu. Będzie kurs 25 to wtedy napisz, że fajnie, a nie że masz 20-19-18,5 nagle robi się młot/ flaga i kurs będący mimo tego poniżej wczorajszego , a ty odpalasz szampana, bo trend się zmienia hehehe. Jak spadniesz na 14 i zaraz po dwóch dniach będzie 16 to też się będziesz jarał, że trend się odwrócił?! ogarnij się
    > Powiedz mi co masz z tego ze poswiecasz swoj czas na forum aby negowac wszystkie informacje i posty, ktore mowia o tym, ze spolka a wlasciwie kurs moze pojsc w gore? To jakies hobby altruistyczne czy jak? W zakresie psychologii i logiki to sie kupy nie trzyma i nie wierze ze robisz to charytatywnie :)

Wyobraź sobie panie wielki psychologu, że piszę tylko o faktach, a nie o formacji młota czy flagi jakie mają zawrócić trend. Jesteś poniżej kursu z dnia poprzedniego i koloryzujesz spadki świecą jaka zamyka się niżej niż wczorajsza. Zabawne. Mój czas- moja sprawa czy robię to w takim czy innym celu. Nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz. Detektyw wie też, że neguję wszystkie posty? uuu, ciekawe dojścia masz hehehe. Akurat zależy mi na wzrostach, bo mam tu władowane mnóstwo środków, a piszę że jest źle, bo widzę ciągłe spadki. Zabierz się do pracy, ja mogę sobie tutaj siedzieć hehehhehe

Będziesz miał spadek do 14 i po dwóch dniach podniesie się na 16 to też będziesz odpalał szamana, że trend się odwrócił? Zobacz na jakim jesteś poziomie zamiast się jarać wzrostem o 3% po spadkach o 10%
    Teraz na otwarcie masz +1,5% i co z tego jak spadałeś kilka dni i poziom i tak jest śmiesznie niski? Będzie znów 25 to się ciesz, a nie tutaj..
    Wrocimy do tego posta niebawem. Skoro ktos nakupil akcji za 50 baniek po 18pln to myslisz ze sobie pozwoli na spadek? Na obrotach rzedu ~40k to wciagaja nosem temat aby nie zrzucic. Tak wiec Panie na 18 co widac masz potezne wsparcie. Co do ternow/ swiec/ wsparcia i oporu widze ze nie masz pojecia albo koloryzujesz rzeczywistosc. No ale ZBIERANKO TRWA i dopoki koledzy kaza straszyc to straszysz. Od straszenia sa duchy kolego a Twoje posty sa totalnie bezwartosciowe dla powaznych i kumatych akcjonariuszy.
    Dnia 2023-08-09 o godz. 09:22 ~qr napisał(a):
    > Wrocimy do tego posta niebawem. Skoro ktos nakupil akcji za 50 baniek po 18pln to myslisz ze sobie pozwoli na spadek? Na obrotach rzedu ~40k to wciagaja nosem temat aby nie zrzucic. Tak wiec Panie na 18 co widac masz potezne wsparcie. Co do ternow/ swiec/ wsparcia i oporu widze ze nie masz pojecia albo koloryzujesz rzeczywistosc. No ale ZBIERANKO TRWA i dopoki koledzy kaza straszyc to straszysz. Od straszenia sa duchy kolego a Twoje posty sa totalnie bezwartosciowe dla powaznych i kumatych akcjonariuszy.

Masz obroty cały czas na 40k? pokaż gdzie takie dane. Masz 10 lat żeby mi pisać hasełka o straszeniu przez duchy? Pijesz do tego, ze ja straszę? Gdzie? Poważny inwestorze (hahaha) życzę jak najwyższego kursu, bo tak jak wspominałem kilka razy, ja mam tutaj dużo. Kumaty akcjonariuszu, dodam jeszcze że to ty nie masz pojęcia jak działa tutaj ustalanie kursu i swoje świeczki możesz sobie załadować. Wsparcie i opór ... Nie to miejsce żebyś miał się tym sugerować. Nic nie wiesz. Koloryzujecie wy koledzy jeden z drugim, bo ja nie piszę o super sprawie jak formacja młota, która zamyka świecę poniżej dnia wczorajszego, nie jaram sięwzrostem 3% po spadku 10%. Zabawny jesteś
    I jeszcze jedno Panie "SPEC" popatrz sobie na obroty. Jak koledzy nie przerzucają z worka do worka to nikt Wam nie sprzedaje po 19.00 PLN... Och sorry, napisałem chyba za dużo
    No właśnie tak przerzucają, że CH... z tego jest. Ja mam przed sobą kurs świadczący o tym, że masz kurs poniżej 19, co jest żałośnie niskim poziomem jak na to, co powinno obecnie być.
    właśnie widzę obroty i SĄ ŻADNE !! Śmieszne wręcz
    To akurat bardzo dobrze, widać bowiem, że: nie przerzucają z wora do wora więc ten kurs generalnie nastawiony jest na SKUP. A jednoczesnie za ta cene nikt nie sprzedaje :)
    Znasz się lepiej to gratuluję. Skończmy dyskusję, bo do niczego nie dotrzemy. Dla mnie liczy się poziom na jakim jesteśmy czyli śmieszne jak na posiadane możliwości - 19 , żadne wskaźniki czy minimalne wzrosty po większych, dłuższych spadkach. Tutaj nawet nikt nie wie dlaczego kurs leciał w dół przez kolejne dni
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.151.*]
    Jak to nie wie. Emisja po 18.
    Większość najwyraźniej uważa, że zakup GÓRY za 18 powinien zwiastować oddalanie się od tego poziomu zamiast przybliżanie się i wytapianie zarobku na kursie powyżej 18. Jeśli podaż nie wzrasta, bo jak tutaj piszą nie ma sprzedaży akcji przez ulice to jednak mnie spadki dziwią. Ani Kozacy którzy władowali tu siano nie zarabiają, ani podaż nie wzrasta.
  • Re: Luka domknięta Autor: ~biotech [46.205.132.*]
    Inwestorzy oraz fundusze nie handlują ponieważ kupili na długi termin mając na uwadze pipeplan. Kurs kształtowany jest przez animatora i automat.
    Plankton z Wielkim Płaczkiem na czele próbuje ocean zawrócić kijkiem i maja pretensje do wszystkich dookoła ze nie da rady :))
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Qr [87.116.242.*]
    Ja tam kupiłem za dobre pieniądze zbliżone do ostatniej emisji więc póki co oscyluje w granicach "na zero". Natomiast do decyzji skłoniła mnie 100% skupiona emisja przez dużych, AT oraz opinie dwóch kumatych kolegów z twitter, którzy w 90% podejmują słuszne i korzystne decyzje na swoich portfelach. To dla mnie wystarczające argumenty w przeciwieństwie do kopania się na tym forum. Dla mnie temat i dyskusja skończone. Do zoba.
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.151.*]
    Chlopcze nikt tu niczego nie probuje zawracac, idzie jak po sznurku, a 18 jest tu jak magnez. Wycenili tego "jednorozca"
    i jego osiagniecia ponizej IPO. A fundy, cóż to nie ich cash, czy 10 lat będzie leżelo na tych poziomach to w zasadzie kwestia wtórna
    Tobie sie sznurek kolego zaplątał :) Zeszliście już do "swojego poziomu". Szkoda tylko, że poza worek-worek nie macie popytu z zewnątrz. Ale widać, że zebraliście trochę aby pod kolejne ESPI/wybicie upchać znów. Póki co szykują się schody... Góra..dół...dół...dół... itd. A technicznie słabe to wybicie z klina - nie ma popytu to jedyny problem. Za to można Wam upchnąć na kolejnym wybiciu. Czekam na nie z niecierpliwością i upchnę Wam trochę / Twoim kolegom
  • Re: Luka domknięta Autor: ~QR [31.6.163.*]
    Dziekuje. A nie mowilem?
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Jaajajajaj [77.222.242.*]
    Hehehehe, Nostradamus. O tygodniu i ciągłych spadkach ruszyło do punktu wyjścia i kozak się odezwał. Też mogę napisać, że jesteśmy we wzrostach. Za miesiąc będzie 30 i napiszę - mówiłem!! Ehehheh
    Dla przypomnienia - co drugi Twoj kolega wołał, że spadek poniżej 18 za chwile. To raz. A druga sprawa, chodziło o to aby się nie dać wyleszczyć i sprzedawać w dołku. Nie rozumiesz rzeczy oczywistych czy nie chcesz zrozumieć?
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Ndoa [77.222.242.*]
    Ty nie rozumiesz że akcje tej spółki to nie świeczki i trendy. Nic nie wiesz o tym temacie. To nie jest typowa giełda chłopaku
    Baw mnie dalej... Fundament+Analiza techniczna a ty dalej pisz bo koldzy Ci płacą za pisanie bzdur. Masz od ilości znaków czy ilości postów?
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Pppp [77.222.242.*]
    Zgaduj dalej pajacu że ktoś mi płaci. Żałosny jesteś i to ty dużo bardziej mnie rozśmieszasz. Ja p... Co za kretyn. Ktoś mi płaci za pisanie heheheheh eh
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Hskdkd [77.222.242.*]
    Analiza techniczna spółki w którą ludzi z rządu mają włożone pieniądze. Jaki ty jesteś k... Głupi. Ja...
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Qr [31.0.80.*]
    No widzisz czyli jednak. Baw mnie
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Alffhn [31.0.47.*]
    Bawić cie może na bucie ktoś zaraz
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Bfjdjd [77.222.242.*]
    Nie co drugi pało tylko jeden pisał o 18. Gatsby. Pisał co chciał i się nie znamy. Jesteś parówa i działasz mi na nerwy. Nie mówilem? Hehehehe k... Wróżka po tygodniu coś ruszyło, a świece jakby miały tu coś znaczyć to byś miał zopewnie inaczej kilka dni temu. Chyba nie widzisz analiz z bankiera bo kiedy jest mocne sprzedaj to konstans a o wzrost i na odwrót więc łajzo pisz dalej o analizach techniczny. Analizy możesz mieć na krypto a nie tutaj
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Qe [31.0.80.*]
    A nie mówiłem?
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Jajaja [77.222.242.*]
    Oby jutro było 80
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Betard [185.236.200.*]

TermoExpert idzie na 100zł, PiS zbiera
[x]
MOLECURE 5,95% 7,84 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać