Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,00 zł , zmiana od tamtej pory: -58,74%

Re: Luka domknięta

Dnia 2023-08-09 o godz. 09:22 ~qr napisał(a):
> Wrocimy do tego posta niebawem. Skoro ktos nakupil akcji za 50 baniek po 18pln to myslisz ze sobie pozwoli na spadek? Na obrotach rzedu ~40k to wciagaja nosem temat aby nie zrzucic. Tak wiec Panie na 18 co widac masz potezne wsparcie. Co do ternow/ swiec/ wsparcia i oporu widze ze nie masz pojecia albo koloryzujesz rzeczywistosc. No ale ZBIERANKO TRWA i dopoki koledzy kaza straszyc to straszysz. Od straszenia sa duchy kolego a Twoje posty sa totalnie bezwartosciowe dla powaznych i kumatych akcjonariuszy.

Masz obroty cały czas na 40k? pokaż gdzie takie dane. Masz 10 lat żeby mi pisać hasełka o straszeniu przez duchy? Pijesz do tego, ze ja straszę? Gdzie? Poważny inwestorze (hahaha) życzę jak najwyższego kursu, bo tak jak wspominałem kilka razy, ja mam tutaj dużo. Kumaty akcjonariuszu, dodam jeszcze że to ty nie masz pojęcia jak działa tutaj ustalanie kursu i swoje świeczki możesz sobie załadować. Wsparcie i opór ... Nie to miejsce żebyś miał się tym sugerować. Nic nie wiesz. Koloryzujecie wy koledzy jeden z drugim, bo ja nie piszę o super sprawie jak formacja młota, która zamyka świecę poniżej dnia wczorajszego, nie jaram sięwzrostem 3% po spadku 10%. Zabawny jesteś

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLECURE 5,95% 7,84 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.