Mocują się z tą 4 jak dzieci, ?gdzie te czasy gdzie wciągali batony po 100 czy 200 tys?kurs w czarnej d, a oni nie mogą przebić 4? Ludzie są ubrani 4 razy wyżej i czekają na podbitkę? Wszystko zależy od tribe , ostatnio na dualitu mieliśmy piękny pokaz- na obrotach leci w dół, tratują się po drodze, mam nadzieję że nie podzielimy ich losu i tribe okaże się sukcesem.
Ktoś ewidentnie probuje pozbyć się towaru natomiast ktoś też się podstawia i zbiera. Bo sporo ktos wywala a kurs jeszcze sie utrzymuje. Mozemy troche jeszcze sie pokisić ale chyba warto poczekać ja czekam
Ja już zarobiłem ponad 30 % ostatnio na tej spółce i nie mam z tym problemu, jak dalej będzie rosło a mnie nie ma już na pokładzie. Ja nigdy nie kupuję na górce. Jest tyle spółek na giełdzie, że jest w czym wybierać. Tobie też życzę zarobku a nie tylko marzeń. Teraz kupiłem za te pieniądze inną spółkę na której liczę że zarobię szybko przynajmniej 50%. Jak ewentualnie spadnie cena to tu wrócę i tyle.
Tak pisałeś na Duality jak było po 4 zł że wzrośnie 200 czy 300 procent. A teraz jest 2 zł więc co do trafności decyzji i swoich przemyśleń bym się na Twoim miejscu nie wypowiadał. Pobożne życzenia a rzeczywistość to dwie różne rzeczy i trzeba to odróżnić. Zawsze zastanawia mnie ta pewność co niektórych co do ogromnych wzrostów. Czemu więc dzisiaj nic nie kupiłeś skoro cena rewelacyjna?
Po co już skup mam zakończony .Zostało mi jeszcze 2000 złoty wolne. Teraz zasiałem pole i czekam na wielkie zbiory. Muszę odrobić co straciłem na Duality . Tym razem akcje mam taniej kupione . I jest pod co grać , Tribe , Polygang i jeszcze ta 3 gra...)