W ramach II etapu procesu komercjalizacji Spółka przeprowadza syntezę różnych serii emiterów w ilościach laboratoryjnych (do 5 g związku każdego typu). Związki następnie są wysłane do laboratorium Spółki w Korei do testów w diodach. Wyniki ze zrealizowanych i przyszłych testów służą Spółce do przedstawiania postępów badawczych w komunikacji z potencjalnymi partnerami, w celu doprowadzenia do komercjalizacji. • Dalsze praca nad emiterami PT-1359 i PT-1282, będą kontynuowane po otrzymaniu wyników z pozostałych, wysłanych do KHU materiałów, które są związane z pracami na rzecz kluczowego partnera Spółki.
• Kontynowanie są prace nad niebieską rodziną związków wytypowaną do pracy w maju do nanoszenia technikami próżniowymi dedykowanymi dla partnera przemysłowego. Trwają prace nad oczyszczaniem związków, wysyłka do KHU planowana w lipcu. • Zaczęto pracę nad 3 nowymi rodzinami związków o kolorze niebieskim do PVD dla kluczowego Partnera Spółki. Prace nad nimi będą trwały 2-3 miesiące. Prace związane z charakteryzacją tych związków na potrzeby patentowania będą trwały do końca roku i powinny zakończyć się złożeniem przez Spółkę następnych patentów w 2024 roku.
Nie potrafią antycypować, chcą tu i teraz, a tak giełda nie działa. Zafajdaniec antycypował o 55, ale się przejechał na skórce od banana. Teraz rozmyśla jak i czym zawrócić nurt tej fekaliady, czasami się udaje, ale nie tyle ile założył, dlatego wpada tutaj niczym kameleon (przebrany pod różnymi nickami) i wciąż straszy tubylców przed fekalnym armagedonem....chłe chłe chłe
Też obserwuję zjazd ale na spokojnie bo przewidziałem. Ludzie nadal nie rozumieją co się tutaj dzieje. Dla mnie spółka rozwija się nadspodziewanie dobrze. To nie bedzie tak, ze info i góóóra bez końca. Przed debiutem podjąłem decyzję, ze trzymam 2 lata. Na razie spółka pozytywnie mnie zaskakuje, i chyba przedłużę o kolejne 2-3 lata. Sprzedam TYLKO wtedy, jeśli zobaczę, że spółka się nie rozwija i nie nadąża za rynkiem. A póki co jest ok.