Przeciez wiadome bylo ze to bedzie roslo przed premiera! Zaklinacze kursu..myslicie ze firma by chciala sie wylozyc na tak ogromnulym projekcie? Mysle ze tutaj dopiero sie zacznie gruba jazda...
Myślę, że żadna firma nie chciałaby się wyłożyć a jednak bardzo często się wykładają z takich czy innych względów. Bardzo dziwny życzeniowy argument. Czym jest zaklinanie kursu? Moim zdaniem rzucaniem tekstów w stylu: zacznie się gruba jazda.
Poczekamy zobaczymy, narazie zyczeniowo to jest dobranie po jak najnizszym kursie...sama ogladalnosc gry daje duzo do myslenia...w setkach tysiecy ogladalnosci wiec niech bedzie 10 procent z tego to zwrot powinien byc szybki...ranga na chwile obecna calego projektu na AAA a kurs groszowy..
Myślę, że jeśli ktoś jest tak zaślepiony, że mówi o grze AAA to chyba już ciężko, żeby coś dało mu do myślenia jak tylko sromotna porażka ale i to może nie wystarczyć.
To co ty tutaj robisz? Albo dzieciak albo ktos kto probuje zaklinac rzeczywistosc. Kazdy tutaj jest aby zarobic!! Chybq nie musze mowic ze kupuje sie przyszlosc a nie terazniejszosc bo wszystko jest w cenie i chyba nie musze ci tlumaczyc szczegolow...jesli nie wierzysz w spolke to po co tutaj leszczyku jestes..
Nawet w poważnych materiałach branżowych było powiedziane ze wygląda jak AAA, ale Ty widzę już nawet będziesz czepiał się jakości gry, jesteś realistą i nie widzisz tu perspektyw, ale mimo to dalej siedzisz wynajdując tylko negatywy. Jesteś już żałosny z tym skomleniem, uwaliłes tu pewnie wcześniej i wylewasz teraz swoje żale.
Pokaż mi choć jeden poważny wpis o Unholy mówiący, że wygląda jak AAA. To wy się wygłupiacie wieszcząc od 3 miesięcy rychłe wzrosty. Przykro mi, że Twój intelekt nie widzi tego, że nie krytykuję gry która jeszcze nawet nie wyszła tylko ludzi którzy jawnie mamią innych wizją świetlanej przyszłości. Mam na tyle jaj, że potrafię dumnie krytykować spółkę którą kupiłem a nie zachowywać się, jak żałosna miernota musząca naganiać innych żeby za wszelką cenę i bez jakiejkolwiek moralności odzyskać kasę.
Ty jesteś za to żałosny od ślepego naganiania. Czas pokaże jaką spółka osiągnie kapitalizację i jakie będzie zainteresowanie grą, ale chyba obiektywnie przyznasz, że nie jesteś zadowolony z dotychczasowego promowania tego tytułu? Flagowego należy dodać dla spółki
Ja kupuje przy tych cenach bo jak widac gra nie jest wliczona w cene za bardzo...wiec co by nie bylo i tak wystrzeli...takie sa realia na bananowej..sorki dzieci jak kupujecie 100 akcji to nic dziw ego ze skomlicie z zazdroscia..tyle w temacie
Na pewno jestem zadowolony z jakości gry jak i większość (chodzi o demo), co do marketingu to wiadomo, że mogloby być lepiej, nie wiem jaki budżet miał Hook do wydania, było kilku znanych youtuberow, demo też ograło trochę ludzi a myślę że większość maniaków gier w dema nie gra. Do premiery zostało 10 dni, mam nadzieję że ostatnie 3,4 dni dojdzie jeszcze coś z marketingu. Zobaczymy jak to wszystko przełoży się na premierę. Kurs w tym momencie jest taki jakby Unholy miało byc klapą i jak okaże się odwrotnie to na pewno znacząco odbije się to na kursie. W tym momencie ryzyko moim zdaniem jest niewielkie patrząc na ten kurs. Za 10 dni się okaże a nasze wpisy już tego nie zmienią. Wierzę w tą spółkę i uważam że z sektora mają największy potencjał do odniesienia sukcesu
Widać że nowy. Tutaj będzie albo gleba czyli to co jest teraz lub gorzej albo nawet 25 PLN. Niestety pompy nie było bo nie ma pod co. A sprzedaż kto wie wróżenie. Niestety obawiam się pierwszej opcji ta spółka podpodposujac Bieda umowę chce zainstniec nie zarabiać przynajmniej nie teraz
I już się podszywają, a to tylko mnie upewnia w przekonaniu że będzie mocny up. Wsiadać do pociągu póki jeszcze na dobre nie odjechał maruderzy jeśli chcecie mieć coś z tego tortu.
Słuchaj taki jesteś honorowy to wrzuć skrina ze swoim pakietem na rachunku, i zobaczymy czy masz faktycznie akcje. Jeśli się zgodzisz to ja też wrzucę bo nie będę dyskutował z kimś kto udaje tylko ze ma tu akcje.
Nie musisz wierzyć w to czy mam tu akcje. Tak po prawdzie to mam to gdzieś. Nie sądzisz chyba, że będę się wygłupiał i pokazywał mój portfel. Mnie Twój nie interesuje. Do sypialni też Ci nie zaglądam. Po prostu już któryś raz się wygłupiłeś bo chcąc bronić innych czy spółki posuwasz się do ewidentnego mijania się z prawdą nie podając ku temu żadnych dowodów czy argumentów. Unholy nie było i nie będzie grą AAA. Teraz mała teoria: AAA (Triple-A) – termin, którym w przemyśle gier komputerowych określa się gry o najwyższych budżetach przeznaczonych na produkcję i promocję, od których oczekuje się wysokiej jakości i dobrej sprzedaży. Komiczne jest to, że aby nagonić posuwacie się do tak tandetnej manipulacji, że zestawiacie Unholy z największymi hitami. Więc wybacz ale nie podeślę Ci screena z mojego portfela ani na żadne inne prywatne fotki mnie nie namówisz. Sądzę, że jeśli ktoś jest rozumny to widzi, że nie masz poparcia dla swoich tez. Nikt poważny nigdy nie uzna Unholy za grę AAA i tego nie zrobił więc nie masz takiego dowodu dlatego Twój argument jest inwalidą i wiesz o tym.
Po pierwsze napisałem że była mowa o tym że wygląda jak AAA, naucz się czytać ze zrozumieniem. Zarzucasz mi brak honoru więc pokaż ze Ty go masz twierdzisz cały czas ze masz tu akcje a wylewasz tylko swoje żale i atakujesz na każdym kroku spółkę. Więc jestem pewny ,że albo tu umoczyles albo jesteś dzieciakiem co ma może kilka tys akcji albo i nie. Przecież jesteś tu anonimowy, więc to nic osobistego jak zaglądanie do łóżka panie akcjonariuszu za dychę. Może chciałbyś mieć tu akcje co najwyzej. Jeśli masz honor to udowodnij i przyznam Ci wtedy rację, że to z Twojej strony tylko konstruktywna krytyka, a jeśli nie to przestań już udawać kogoś kim nie jesteś
Naucz się czytać pisze mi typ, który nie potrafi rozróżnić krytykowania czyichś dyrdymałów bądź kiepskich działań spółki od wylewania żali. W dalszym ciągu nie zależy mi czy wierzysz w to czy mam tu akcje czy nie. Nie masz mi nic do zaoferowania bo nawet gdybym wysłał screena całego portfela wiem, że nikt poważny nie porównał ani grafiki ani żadnego innego elementu Unholy do gier AAA. No chyba, że na bankierze. Zabawnym jesteś człowiekiem, jeśli to czy krytyka jest merytoryczna oceniasz na podstawie portfela rozmówcy. Nic o mnie nie wiesz i o ile ktoś grzecznie nie zapyta to o sobie nie mówię tym samym na nikogo tu nie pozuję. Moje argumenty bronią się same.
Tak Twoje argumenty są najlepsze skoro Ty tak twierdzisz. Nie liczy się dla mnie opinia kogoś kto nie ma tu akcji nie chce mi się z Tobą sprzeczać. Każdy wie że nie masz tu akcji i siejesz tylko ferment. Pozdrawiam
Przykro mi, ale to właśnie w większości od ludzi którzy nie mają tu akcji zależy sukces gry a tym samym spółki - od graczy. Też wolałbym, żeby na tym forum było więcej osób z którymi można sensownie pogadać ale niefortunnie większość tutaj udzielających się to naganiacze i hurraoptymiści Twojego pokroju. Na szczęście nieliczni przejawiają racjonalne i zdroworozsądkowe myślenie potrafiąc bazować na faktach a nie wymysłach. No ale do tego trzeba mieć inteligencję na plusie a każdy wie, że Ty nie masz.
Perdi, zgadzam się z Gościem. Piszesz o czymś (AAA) to teraz poprzyj to konkretnym źródłem. Zamiast to zrobić wchodzisz z buciorami i kupisz, że ktoś nie ma akcji. A co to ma za znaczenie dla poparcia swojego zdania? Nie masz argumentów, nie wygłupiaj się więcej, ale nie oczekuj także że ktoś ci będzie tu wklejał swój stan portfela. To tak jakbyś w kolejce kazał innym ludziom spadać, bo przykładowo masz więcej produktów w koszyku, a jak ktoś ma mniej, albo coś ogląda jest "dzieciakiem i sieje ferment". Naprawdę jesteś irytujący w tym swoim ślepym naganianiu.
A po co te dywagacje, kto jeśli ktoś nie chce mieć akcji niech nie kupuje. Teraz będzie masa osób chcących tanio kupić za wszelką cenę stąd i będzie afera na forum. Jakoś jeszcze pare miesięcy temu było tu pusto może dwa komentarze dziennie. Teraz nagle takie poruszenie i nikt nie potrzebuje akcji ;) Mam nadzieję że nasz akcjonariat jest świadomy i nie odda za bezcen.
Nie rób tego bo się zagłodzisz. Największy troll który rzuca argumentami bez pokrycia. Kto poważny uznał grafikę Unholy za AAA? Daj źródło i zamkniesz mi usta.
Witam. Porównuje, zachwyca się ją…. i pisze że to jednak jeszcze nie AAA
Ale to jednak już merytoryczny argument w dyskusji wart zachodu na odpowiedź.
Tak, grafika jak na indiegames jest fantastyczna. Tak, ma pewne niedoróbki niedopuszczalne dla gier AAA. Tak, krótkie demo zebrało bardzo dobre recenzje. Tak, były zastrzeżenia z zastrzeżeniem :) że to tylko demo i nie wiadomo jak się rozwinie fabuła w pełnej wersji a to fabuła w tego typu grach stanowi 70% jakości produktu.
Sterowanie w demo jest dobre toteż obeszli jedną z największych min jakie na nich czekały co daje podstawy do ostrożnego optymizmu.
Drodzy państwo bardzo zły zwiastun dla spółki. Pojawił się typ który kupował Drageusa za 5 zł i nawet jak wszyscy widzieli, że tam będzie lipa on szedł w zaparte.
Przed chwilą mówiłeś że nie zaglądasz nikomu do portfela a wypominasz komuś, że ma stratę na jakiejś spółce. Prowadzisz tylko narrację która dla Ciebie jest wygodna. Na wielu spółkach ujadasz, chyba tylko na p2chill siedzisz cicho i tam może masz jakiś pakiecik a tam akurat mógłbyś sporo ponarzekać.
Ty najpierw pokaż ten poważny wpis o grafice w Unholy jak w grach AAA. Nie interesuje mnie co kto ma w portfelu ale jak może zauważyłeś cisnę naganiaczy a ten typ nie dość, że pamiętam go jako naganiacza na Drageusie to jeszcze wparowuje tu z obelgami. Raczej nie udzielam się na wielu innych spółkach więc nie wiem gdzie mnie niby widziałeś. Ale nie zaprzeczam, że jak ktoś z całą pewnością wypowiada się o kursie jakby mówił o faktach to też pozwolę sobie skomentować. Bądź tak jak w przypadku Klabatera czy NGG gdzie obie te firmy zasługują na ostracyzm graczy. Na P2C jeszcze nie przyszła pora, ciągle trwają prace, premiery jeszcze odległe więc nie ma nad czym się tam nawet rozpisywać. Raduje się moje serce, że dopuszczasz myśl, że mogę tam mieć jakiś pakiecik.