Nie musisz wierzyć w to czy mam tu akcje. Tak po prawdzie to mam to gdzieś. Nie sądzisz chyba, że będę się wygłupiał i pokazywał mój portfel. Mnie Twój nie interesuje. Do sypialni też Ci nie zaglądam. Po prostu już któryś raz się wygłupiłeś bo chcąc bronić innych czy spółki posuwasz się do ewidentnego mijania się z prawdą nie podając ku temu żadnych dowodów czy argumentów. Unholy nie było i nie będzie grą AAA. Teraz mała teoria: AAA (Triple-A) – termin, którym w przemyśle gier komputerowych określa się gry o najwyższych budżetach przeznaczonych na produkcję i promocję, od których oczekuje się wysokiej jakości i dobrej sprzedaży.
Komiczne jest to, że aby nagonić posuwacie się do tak tandetnej manipulacji, że zestawiacie Unholy z największymi hitami. Więc wybacz ale nie podeślę Ci screena z mojego portfela ani na żadne inne prywatne fotki mnie nie namówisz. Sądzę, że jeśli ktoś jest rozumny to widzi, że nie masz poparcia dla swoich tez. Nikt poważny nigdy nie uzna Unholy za grę AAA i tego nie zrobił więc nie masz takiego dowodu dlatego Twój argument jest inwalidą i wiesz o tym.