• Sypacz się po prostu bawi Autor: ~abc [85.221.149.*]
    Kupujący ze swoimi groszakami są jak ławica szprotek obok rekina ;-)
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Staney [46.134.59.*]
    Ładnie sypiom :)
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Ppp [5.173.208.*]
    I tak do 2.9
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~abc [85.221.149.*]
    to już 5 zł długo nie zobaczymy, ale ponizej 4,50 to będzie dobry poziom na odbiór akcji
    2.9 tam dobierzemy spokojnie
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Rs [31.61.242.*]
    Czemu potrzebne są ci akcie po 2,90? Myśle ze nie po to żeby stracić . :) chcesz łatwy zarobek od naiwniaków
    Nikt nie karze ci kupować bądź sprzedawać ja sprzedałem okolice 8 zł mając sporą ilość akcji poniżej 1 zł. A chce kupić za 2.9 bo tyle jest warta spółka, a wiem że się denerwojecie bo rośnie wam strata i to w szybkim tempie. Nie ma pod co rosnąć i nie będzie zaraz wybory sprawa dobiegła końcowi.... Co z 100 mln pójdzie na rozwój spółki która nie wykazuje żadnego dochodu jeszcze z tych 100 baniek podatek zapłacić muszą, żadnej dewidendy nie będzie bo z jakiej racji mają płacić, to są pieniądze z rekompensaty jaka ponieśli przez Emitela. Będzie spadać spadać i spadać
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Sobiech [83.9.149.*]
    Oj ja mam trochę inne zdanie. Kończy się giełdowy wtorek. Jak do najbliższego piątku nie przekroczymy znowu 5zł to dżentelmeńsko wpłacam symbolicznie 100zł na wskazaną przez Ciebie zrzutkę w necie. Jak przekroczy 5 to ja wrzucę tu link na zrzutkę dla Ciebie (wpłacisz ile chcesz). Ok? Choć tak w sumie to planuje tu jeszcze zakupy więc jutro i w czwartek by mogło się jeszcze trochę osób wykruszyć (a nawet dużo, a nie tylko trochę) i sprzedać jeszcze niżej. Zobaczymy. Ach. Pamiętajcie, Ci którzy zawędrowaliście na te forum w poszukiwaniu informacji (których tu nie znajdziecie) że tu każdy (zwłaszcza progności spadków) mają interes w swojej pisaninie. Kto nie ma zmarciu zarobić na Madzi ma lepsze zajęcia niż wpisy na forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie - przede wszystkich tych, którzy potrafią wykrzesać z siebie choć krztę kultury mimo anonimowości.
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Staney [46.134.59.*]
    Następny dawca kapitału. Czemu niby ma być po 5 jak po 4,85 nikt tego nie chce?
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Sobiech [83.9.149.*]
    Z tego co widzę masz opinię tutaj osoby, która zawsze obwieszcza spadki. Nie napotkałem się (ale nie czytam forum sumiennie więc może przeoczyłem) na informację jakie jest Twój plan? Jakie jest Twoje wytłumaczenie, że należy kupić za 4,50zł? Bo o takiej kwiecie dziś pisałeś i logicznie wnioskuję, że jednak zakładasz wtedy wzrost powyżej tej kwoty bo po co kupić za 4,50zł? Napotykam tu jedynie Twoje krótkie zdania wieszczące autorytatywnie spadek. Masz w ogóle jakieś akcje Magny? Nie? To czemu to jesteś, na co czekasz? Nie podzielisz się tym szczegółowo? To czemu miałbym się dzielić moimi przewidywaniami i argumentować je? Złożyłem grzeczną propozycję mini zakładu forumowiczowi powyżej. Tylko tyle i aż tyle. Moim zdaniem 5zł nie jest kwotą za akcję z którą "żegnamy się" na dłużej. Mylę się? To będę uboższy 100zł na jakaś (mam nadzieję szlachetną) zrzutkę. Giełda zamknięta więc wstaję od laptopa. Dobrego wieczoru wszystkim czytającym życzę.
    Nie jestem hazardzistą i takie zakłady mnie nie interesują, zresztą jaką miałbym korzyść? Na cel charytatywny moge wpłacić kiedy chcę i ile chcę, i nie muszę się nikogo o to pytać ani chwalić. Poziom 4,50 wg. mnie jest dobry do uśrednienia i wywalenia akcji na następnej podbitce. Mam ich trochę niestety, bo dalem się porwać hurraoptymizmowi, ktory tu panował przez ostatnie kilka lat (15-30 zł) i nie zdazylem sprzedać wszystkich akcji powyżej 7 zl po feralnym info. Widzę co sie dzieje od 20 czerwca i nie będę zaklinał rzeczywistości. Podaż zdecydowanie rządzi, a kupujący to, bez urazy, płotki.
    Moja cena wyjścia to 7 zł, jak tam dotrze w ciągu kilku tygodni to z przyjemnoscią zrobię przelew na cel charytatywny i to na dużo wiekszą kwotę.
    Przecież ty już usredniales od 5.8 potem 5 następnie 4.5 będziesz usrednial spadnie na 3 będziesz pisał że podaż i znów usrednisz i będziesz czekał na 7 to się kupy nie trzyma. Dyndacie na hakach, to spadnie poniżej 3 zł. Tam dopiero będzie zbieranie papiera teraz jest ubieranie was a oni z wora do wora przezucaja akcyjki. W listopadzie nastąpi odbicie na 6 zł już nie będzie poziomów 8 bo ta spółka już niczym nas nie zaskoczy zaraz debiut Emitela na giełdę tam warto upchać trochę kapitału .... Gdzie wasz bajkopisarz podział się gdzie kk się podział cisza nic się nie mówi o Madzi każdy już wyszedł z papiera
    Kilka dni temu wywaliłem część po 5,50, pisałem o tym, wczoraj na podbitce też trochę sprzedałem. Jestem od poziomów 2,5-4. Dokupowałem, część sprzedawałem, straty nie mam, ale szkoda mi tego półtora roku kiblowania tutaj. No i obecnie te akcje są za tanie, dacie 7 zeta to znikam na dobre z Magny. Do tego czasu będę grał.
    7 Ziko to już można o tym zapomnieć już nie będzie po tyle
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Yo [31.0.85.*]
    Kasa z samej szemranej ugody czyni więcej niż 7, a do przepalenia prezes i spółka mają jeszcze to co z Magny jeszcze zostało. Na dziś to 9 - 10 za akcje. Ale aktywnie zadziałał tudzież minister aktywów państwowych - żyjemy w końcu w państwie prawym i sprawiedliwym.
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Gepeto [31.60.80.*]
    Panie psycholog po kursie on line. Tu ewidentnie akcje kupowane. Były brane po 8, 7, 6 i 5 prawda? Czy coś przeoczyłem…
    Tak? Poważnie? Były brane? A może sprzedawane? Ten kto brał po 7-8 przed info, na pewno już wywalił po info z ugodą. Było brane pod wygrany proces i 270 mln do podziału. Zresztą jak pamietasz, już w czwartek i piątek przed info były ogromne zrzuty i chwilowy spadek ponizej 7 zł. To już wywalali ci co wiedzieli wczesniej o info z ugodą.
  • Re: Sypacz się po prostu bawi Autor: ~Gepeto [31.60.80.*]
    ABC wiem, że masz nerwa na ten walor ale z faktami się nie dyskutuje jeśli były sprzedawane to ktoś je kupował! Taka jest giełda i tutaj nie ma zmiłuj. Dzisiaj równie dobrze mogli uwolnić kurs, bo 20k wzięte z prawej mogłoby dać impuls do wzrostów. Uważam, że to nie jest koniec bujania na tej łajbie. Sporo tu grajków i to też świadczy o tym, że zabawa się nie skończyła. Pozdrawiam
[x]
06MAGNA 1,51% 2,69 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.