Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,84 zł , zmiana od tamtej pory: -45,04%

Re: Sypacz się po prostu bawi

Oj ja mam trochę inne zdanie. Kończy się giełdowy wtorek. Jak do najbliższego piątku nie przekroczymy znowu 5zł to dżentelmeńsko wpłacam symbolicznie 100zł na wskazaną przez Ciebie zrzutkę w necie. Jak przekroczy 5 to ja wrzucę tu link na zrzutkę dla Ciebie (wpłacisz ile chcesz). Ok? Choć tak w sumie to planuje tu jeszcze zakupy więc jutro i w czwartek by mogło się jeszcze trochę osób wykruszyć (a nawet dużo, a nie tylko trochę) i sprzedać jeszcze niżej. Zobaczymy. Ach. Pamiętajcie, Ci którzy zawędrowaliście na te forum w poszukiwaniu informacji (których tu nie znajdziecie) że tu każdy (zwłaszcza progności spadków) mają interes w swojej pisaninie. Kto nie ma zmarciu zarobić na Madzi ma lepsze zajęcia niż wpisy na forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie - przede wszystkich tych, którzy potrafią wykrzesać z siebie choć krztę kultury mimo anonimowości.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
06MAGNA -0,75% 2,66 2025-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.