Winnym afery finansowej GetBack jest Abris. A nie misseling IDEI. A jak dobre transakcje banków państwowych sprzedających dług do Getback po zawyżonych cenach ( zyskały banki państwowe - stracili akcjonariusze GetBack - czy nie brzmi to interesująco tym bardziej , że dostojnicy Pisowcy trzymali się blisko GetBack ).. POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! OD PRAWDY NIE MOŻNA UCIEC! PRAWDA - choć się ją wyrzuci - ona wraca drzwiami, oknami:)
Premierze Pinokio - mnie uczono, żeby nie kłamać! Jaki to wzór dla milionów Polaków? Dla młodych Polaków? Pomyślałeś o tym, Pinokio? Mimo wszystko - PRZEBACZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tą piosenkę też lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY! Ze mnie lepszy patriota niż z Was ( ja przynajmniej żadnego Polaka nie okradam ) ! Ale to już inna historia! Warszawianka 1831 fr. La Varsovienne - Pieśń patriotyczna www.youtube.com/watch?v=bb_ZQdATeog
Swoją drogą MOI UKOCHANI PISOWCY! TO nie chodzi tylko o obligatariuszy GetBack - Wy skrzywdziliście przez Wasze nieudacznictwo, brak kontroli i odpowiednich kompetencji ( sorry ale Chrzan ich nie miał na tej pozycji ) z pół mln osób - gdyby wziąć razem wszystkich akcjonariuszy GetBack i IDEI BANK, obligatariuszy GetBack i IDEI BANK. Oni już MOI UKOCHANI PISOWCY - nigdy na Was już nie zagłosują! A Pinokio podobno dogadał się z Abrisem ( czytałem artykuł na ten temat - celem Pinokia ( wraz z całą grupą Dostojników Pisowskich ) było zniszczenie Leszka i jego banków, a cel ( czyli tacy nic nie znaczący Polacy jak my - uświęca środki ! ) Wam naprawdę nie jest WSTYD? Bo powinno być! A ja mimo wszystko POZDRAWIAM WAS, MOI UKOCHANI PISOWCY!
Nadal tego pojąć nie mogę, MOI UKOCHANI PISOWCY! Naród dał Wam Władzę i ZAUFANIE - żebyście działali w celu rozwoju ojczyzny, rozwoju każdego indywidualnego Polaka! A WY... Dogadujecie się za plecami Polaków z takim Abrisem i realizując cel zniszczenia Leszka krzywdzicie pół mln Polaków! Naprawdę nie rozumiem, MOI UKOCHANI PISOWCY! Ja wiem, że są ludzie podli, fałszywi i źli ( jak ten jeden z Was co ciągnał za samochodem psa aż go uśmiercił ) - ale zawsze się można się zmienić! Wybrać drogę do której powołał Was Bóg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I jeśli mam rację - a pewnie mam - to nie Glapa był pomysłodawcą ( on by na to nie wpadł ), to doświadczony bankowiec maczał w tym planie palce... POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Ale z pozdrowieniami musi być i piosenka - a więc nasza klasa, MOI UKOCHANI PISOWCY ( pamiętajcie, że razem stanowimy jedność ): Nasza klasa - Jacek Kaczmarski i Zbigniew Łapiński TEKST www.youtube.com/watch?v=i0mpYeHPGtU
Wreszcie po 3 latach Was rozgryzłem, MOI UKOCHANI PISOWCY! Niby taka mała pestka... Ale miałem z tym problem! Teraz wiem jak działaliście! POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
P.S. Na Waszym miejscu nie chroniłbym się już pod płaszczem Chrześcijanina ( kiepscy z Was chrześcijanie przynajmniej jak porównam Was do tych opisanych przez Sienkiewicza w Quo Vadis ) ani pod płaszczykiem PATRIOTY ( żaden patriota nie okrada swoich pobratymców ).
Generalnie MOI UKOCHANI PISOWCY - zanim wydacie kolejną złotówkę z ciężko zarobionych pieniędzy Polaków! Przemyślcie to dobrze - czasami w tej złotówce jest mnóstwo straconego zdrowia, energii życiowej... Ja w ogóle nie zakładam, że urzędnik państwowy jest zły - on jest ponad! Więc Pisowcy dosyć niszczenia instytucji państwowych! Tą piosenkę też lubię: Jak gdyby nigdy nic (Gdy wrocisz po wielu dlugich latach) www.youtube.com/watch?v=VrCrKAM0wgI
Ja bym sam Was pokonał! MOI UKOCHANI PISOWCY! W pojedynkę! Jak kiedyś Generał Wieniawa Długoszowski! Ale to musi zrobić NARÓD POLSKI - nie ja... I mam nadzieję, że NARÓD POLSKI zrozumie. POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
Idź na procesję i ochłoń, posłuchaj kazania i bądź dobrym człowiekiem.
Święte Słowa! Powtórz to MOIM UKOCHANYM PISOWCOM! A może się jeszcze zmienią! Swoją drogę chodzenie np. na miesięcznice smoleńskie nie zmienia człowieka - przemiana i przebaczenie nastąpi jak spłynie na nich ŁASKA BOSKA! I mam nadzieję, że któregoś dnia to się stanie!
Brak kompetencji do pan miałeś inwestując tyle pieniedzy w ten bank, sam pan sobie winien i tylko pan.
To się jeszcze okaże, MÓJ DROGI PRZYJACIELU! W TSUE Pisowców za bardzo nie lubią - ostatnio minister Zero ich trochę poobrażał ( myśli, że tam tak jak w Polsce Pisowskiej - że politycy piszą wyroki a prokuratura oskarża tego, kogo on wyznaczy ):
Panie Ministrze Ziobro! Są jeszcze uczciwi Polacy i są uczciwi sędziowie, prokuratorzy! POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Ostatni polubiłem Eleni: www.youtube.com/watch?v=oTx7wXaIZak
To, że większość oskarżonych pochodzi z IDEI BANK ( choć to nie misseling IDEI czy też innych banków doprowadził do upadku GEtBack, Ziobro o tym doskonale wie ) to jest decyzja polityczna PIS a minister Zero tak prowadzi prokuraturę, żeby nie daj Boże nikogo z Abris nie oskarżyć. Czemu? Myślę, że każdy rozsądny Polak wie czemu:). MOI UKOCHANI PISOWCY! Nie uciekniecie przed prawdą, nie uciekniecie przed prawem, nie uciekniecie przed sprawiedliwością! Ale narazie żyjcie złudną nadzieją swojej potęgi:). Cieszcie się ładną pogodą:) POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
No i jak zwykle piosenka! Annę German też lubię: Anna German - Człowieczy los / Анна Герман - Cудьбу человека www.youtube.com/watch?v=xIxrRJH4hKQ
Gdybyście Pisowcy razem z Abris nie chciei z IDEI BANK zrobić kozła ofiarnego ( misseling to temat zastępczy, nikt nie wyjaśnił jak powstała piramida finansowa, jak to kontrolował Abris i czy być może nie było to celowe zagranie Pisowców i Abris, żeby zniszczyć Leszka ), IDEA BANK by bez większych problemów wyszedłby na prostą. Spłaciłby tych obligatariuszy GetBack, gdzie faktycznie był misseling - byłoby znacznie uczciwej i mniej ofiar ale Wy MOI UKOCHANI PISOWCY koniecznie chcieliście zniszczyć Leszka, ilość poszkodowanych nie grała roli:). Po Waszym Upadku wrócimy do tematu - WIELKIE BRAWA DLA NSA ZA ODWAGĘ I SKIEROWANIE PYTAŃ DO TSUE ( przynajmniej jakaś szansa na obiektywny wyrok jest ). POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!