• Bella Ciao - La Casa de Papel Autor: ~Mike75 [188.47.91.*]
    www.youtube.com/watch?v=9ao4FEaDGhQ

MOI UKOCHANI PISOWCY! Tak, zniknę... Zniknę na zawsze - ale przed tym chcę mieć pewność, że Wartości, które reprezentujecie są antyfaszystowskie ( jak w piosence Bella Ciao ) , opierają się na wolności i równości każdego człowieka oraz, że to jednak prawda zwycięża kłamstwo i manipulację!
    Zabraliście mi i sporo życia i sporo pieniędzy - bądź co bądź działając bezprawnie, wykorzystując kontrolowane przez Was Instytucje Państwowe i realizując cele Waszej Partii a nie cele do których wybrał Was Naród!

P.S. Ostatnio przez ten strajk rolników straciłem i czas i pieniądze - takie strajki uderzają najczęściej w zwykłych obywateli ( choć pewnie w dużej mierze dostaną co chcą ) a ja przynajmniej nikogo nie krzywdzę pisząc do Was kilka słów prawdy, MOI UKOCHANI PISOWCY! A piszę, żebyście wiedzieli, że zrobiliście źle - konsekwencje Waszych bezprawnych działań są wieloletnie - można było nie przeszkadzać Idei Bank wyjść na prostą ale wtedy byście nie odtrąbili zwycięstwa i nie zaszkodzili Leszkowi!

• Re: Bella Ciao - La Casa de Papel Autor: ~Mike75 [188.47.91.*]
    NSA skierował pytania do TSUE - to się będzie toczyć latami.
    Na koniec końców urzędnicy pisowscy ( Polscy Urzędnicy by tak nie postąpili ) poniosą porażkę - ale kto za to porażkę płaci, płacił i będzie płacić? Przecież nie oni ale zwykli obywatele, których przecież mieli obowiązek chronić!
    I cała czas widzę to arogancję, brak profesjonalizmu - żadnej skruchy, wstydu... Ale to przyjdzie.
    Jak zwykle POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Uczyniliście moje życie jeszcze bardziej ciekawym!
    I może po prawie 3 latach to złość na Was by mi przeszła, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Ale to nie było zwykłe nieudacznictwo, jak to macie w zwyczaju dość często robić -może bym machnął ręką i zapomniał! wtedy Ale Wy to zrobiliście w sposób celowy i zorganizowany - a o tym się nie zapomina! Nie do tego powołał Was Naród wybierając Was!
    W przypadku afery GetBack - tak, MOI UKOCHANI PISOWCY - tu było po prostu Wasze zwykłe Nieudacznictwo, brak profesjonalizmu, przegapienie, brak kontroli ( powstała pod "Waszym Czujnym Okiem" czyli Waszych Instytucji jak KNF czy GPW - piramida finansowa.
    W przypadku Idei - żeby znaleźć kozła ofiarnego winę zrzuciliście na IDEĘ BANK - choć to nie IDEA dopuściła do tej sytuacji ale Wy, MOI UKOCHANI PISOWCY! Wy jesteście sprytni - Idea oczywiście nie była tu bez winy ze względu na udowodniony misseling ( każdy bank w mniejszym lub większym stopniu ten misseling stosuje ) - ale Wy celowo medialnie już upatrzyliście okazję do upolowania Leszka!
    Do Aniołów to Wy, MOI UKOCHANI PISOWCY - po Waszej śmierci - zaliczać się nie będziecie na pewno!
    Do demonów... No cóż - tu byście mieli szansę!
  • Re: Bella Ciao - La Casa de Papel Autor: ~Garry [31.179.123.*]
    Idź płakać do parku.
    Idź płakać do parku.

To ja mam rację, Garry - czy jak tam się nazywasz.
    Pisowcy w swoim czasie grzecznie przeproszą.
    NIe ma nikogo ponad PRAWEM - zdaję sobie sprawę, że na tą chwilę Pisowcy mają absolutną władzę ( wraz z większością sądów ) - ale to nie oznacza, że ja mam powiedzieć, że Pisowcy nacjonalizując IDEĘ BANK mieli rację!
    Niby nic zrobić nie mogę - zwykła pojedyncza jednostka... - a jednak... Czy Pisowcy przeszkadza Wam, że opanowałem cmentarz ( forum, które pozostało po przejęciu Banku przez Was ) ? Pisowcy - to tylko CMENTARZ! Dbajcie o inne spółki, macie ich sporo!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.179.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bella Ciao - La Casa de Papel Autor: ~Yt5 [31.179.123.*]
    Idź kosić trawę w deszcz.
  • Re: Bella Ciao - La Casa de Papel Autor: ~Atanasof [31.179.123.*]
    Idź szukać dziury w całym.
[x]
IDEABANK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać