A nie Pisowców! Również nie PO! Czy innej partii! Urzędnik Państwowy reprezentuje Naród... W małym, wąskim zakresie - ale JEST GŁOSEM NARODU! Do Was - pionki z BFG czy KNF - w swoim czasie dotrę! Będziecie mieć zarzuty! Nie działaliście w IMIENIU NARODU! Ale narazie - póki PIS rządzi... Śpijcie spokojnie! I jeszcze jedno - ja zawsze działam zgodnie z PRAWEM BOSKIM I LUDZKIM!
Po utracie Władzy przez PIS - będziecie mieć zwykłe zarzuty. Będzie i pokuta, skrucha, zadośćuczynienie... Mnie to wystarczy! Nie chcę Was widzieć za kratkami! Ale to nie ja będę decydował! POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
Mi nie chodzi o Glapę, Pinokio, Kaczora ( wiadomo - partyjni - manipulanci ). Ale szef KNF i BFG działa zawsze w IMIENIU NARODU POLSKIEGO! Będziecie mieć zarzuty! Aha - to piosenkę też lubię: Bella Ciao www.youtube.com/watch?v=FcL363ifmKo
Sprowadzę Was na ziemię, MOI UKOCHANI PISOWCY! I pokaże kim naprawdę jesteście!
Tego młodego człowieka, szefa KNF - żal mi! Myślałem, że to jakiś rycerz w lśniącej zbroi... Ale się zawiodłem. Taki sam jak reszta MOI UKOCHANYCH PISOWCÓW! W swoim czasie pokuta będzie... I mimo wszystko... Będzie żal patrzeć jak przegrywacie... ( choć Wy byście zabili drugą stroną z radością - typowe dla Pisowców ). Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY!
W swoim czasie powiecie MOI UKOCHANI PISOWCY! NIezwykłe słowo ( jak na Was ) - przepraszam.... Ale ja już nie będą sobą a Wy Pisowcy będziecie inni - nic to nie zmieni. Gdbybym miał nad Wami Władzę ! Nie skakałbym po Waszych grobach ( ja mam szacunek do zmarłych ) ale Wy lubicie skakać po grobach umarłych czy słabych ( wiadomo - oni nie odpowiedzą ). POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!