• Raport 2022 Autor: ~Janusz [213.189.45.*]
    Pierwotnie raport miał być 27.04 czyli w przedostatni możliwy roboczy dzień. Ale nie, to za mało czasu, przesunęli na 28.04. Niektóre spółki już podały wyniki za I kwartał '23. Totalne olewactwo mniejszościowych. Ktoś powinien za to beknąć. Takie spółki powinny być z mocy ustawy usuwane z giełdy, wykup po cenie księgowej + premia + odszkodowanie. Ale niestety żyjemy w banana republic i pan z wąsem może chodzić i się z nas śmiać.
  • Re: Raport 2022 Autor: ~łańcuch [83.22.85.*]
    Karma wraca . Unimot przykładem dbałości o cały akcjonariat. Fasing chce zajumać od pozostałych akcjonariuszy.
  • Re: Raport 2022 Autor: ~SHUN_TZU [37.228.229.*]
    Szkoda komentować ....od tylu lat lanie wody ....rozgrzeszenia bym nie dał ....no i czyściec oczywiście ....żadne niebo ...dla 2 pokoleń w przód
  • Re: Raport 2022 Autor: ~Ewcia [83.22.85.*]
    Złodziej i oszust na szczycie , do tego nieudacznik .,. tak ruska orka ,
  • Re: Raport 2022 Autor: ~CCCV [83.22.85.*]
    TEGO BYDLAKA TYLKO BUM , BUM . JAK ISTNIEJE JEST I BEDZIE OSZUSTEM.
  • Re: Raport 2022 Autor: ~Juhas [213.189.45.*]
    Przy mega koniunkturze na węgiel, świetnych wynikach spółek górniczych Fasing w IV kwartale potrafił zrobić 4 mln zł straty. To co będzie w gorszych czasach dla górnictwa? Nie mam już słów na tą spółkę. Nieudacznicy i tyle. Myślałem ze przy takiej koniunkturze coś będą potrafili zarobić ale się grubo pomyliłem. Do widzenia, żegnam bez żalu. Współczuje osobom, które zainwestowały tu większą kasę, będziecie kiwani przez pana z wąsem do końca świata i jeden dzień dłużej.
  • Re: Raport 2022 Autor: ~jj [62.122.118.*]
    Dnia 2023-05-18 o godz. 10:43 ~Juhas napisał(a):
    > Przy mega koniunkturze na węgiel, świetnych wynikach spółek górniczych Fasing w IV kwartale potrafił zrobić 4 mln zł straty. To co będzie w gorszych czasach dla górnictwa? Nie mam już słów na tą spółkę. Nieudacznicy i tyle. Myślałem ze przy takiej koniunkturze coś będą potrafili zarobić ale się grubo pomyliłem. Do widzenia, żegnam bez żalu. Współczuje osobom, które zainwestowały tu większą kasę, będziecie kiwani przez pana z wąsem do końca świata i jeden dzień dłużej.

"Ukonronowaniem" blisko dwuletniej działalności tomków jest "suta" dywidenda 30 grosików, śmiech na sali....
  • Re: Raport 2022 Autor: ~tomasz [37.30.114.*]
    Dżej Dżej...
    "suta" dywidenda to wyłączna i osobista zasługa dobrego humoru Pana Prezesa - jak zresztą każde. Inne rozdawnictwo kasy spółki. Osobiście wiąże to z ich oststnimi sukcesami na polu sportowym bo jak widać gospodarczo to tylko kasę przepala na to i owo, tu i tam.
    Choć ci co ja od FSG dostają są bardzo zadowoleni i wdzięczni temu Panu.
    A maly Akcjonariusz, no cóż... może jeszcze się coś uda.
  • Re: Raport 2022 Autor: ~zy [91.132.138.*]
    Dnia 2023-05-18 o godz. 13:09 ~jj napisał(a):
    > Dnia 2023-05-18 o godz. 10:43 ~Juhas napisał(a):
    > > Przy mega koniunkturze na węgiel, świetnych wynikach spółek górniczych Fasing w IV kwartale potrafił zrobić 4 mln zł straty. To co będzie w gorszych czasach dla górnictwa? Nie mam już słów na tą spółkę. Nieudacznicy i tyle. Myślałem ze przy takiej koniunkturze coś będą potrafili zarobić ale się grubo pomyliłem. Do widzenia, żegnam bez żalu. Współczuje osobom, które zainwestowały tu większą kasę, będziecie kiwani przez pana z wąsem do końca świata i jeden dzień dłużej.
    >
    > "Ukonronowaniem" blisko dwuletniej działalności tomków jest "suta" dywidenda 30 grosików, śmiech na sali....

różnica między jj a wyborcą pis jest taka, że ten pierwszy ma rachunek maklerski, siedzi przed komputerem, wali w konia i liczy na cud, czasem postęka
  • Re: Raport 2022 Autor: ~Kukes [143.178.51.*]
    Dobre :)
[x]
FASING -0,78% 12,80 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.