W celu wyszukania treści w serwisie wpisz szukana frazę a nastepnie kliknij na przycisk "WYSZUKAJ". Aby zamknąć okno wyszukiwania kliknij na przycisk "ZAKOŃCZ "
Rynki kapitałowe - Blue Tax
Relacje inwestorskie BMW 530d Touring
Cena: 99.999,00 zł
Przebieg: 134 150 km
Pierwsza rejestracja: 31/8/2004, kupiony w Polsce, serwisowany w autoryzowanym salonie BMW (cena nowego 320.000,00 zł)
Kolor nadwozia: Orient Blue metallic
Tapicerka: skóra Dakota beżowy cordoba/czarny panter
Rodzaj paliwa: Diesel
Skrzynia biegów: Automatyczna
Specyfikacja Techniczna
*
0 - 100 km/h 6.9
*
Osiągi (kW/t/min) 160 (218)
*
Zużycie paliwa w mieście l/100 km 5,3
*
średnie l/100km 6,6
*
Zużycie paliwa w mieście l/100 km 8,8
*
Wielkość Silnika (litry) 2 993
*
Prędkość maksymalna 245
*
Maksymalny moment obrotowy 500
*
Pojemność zbiornika paliwa (l) 70
*
Cylindry 6
* Nawigacja Business
* Reflektory Bi-ksenonowe
* Podparcie odcinka lędzwiowego dla przedniego pasażera
* Siedzenie kierowcy elektrycznie sterowane z pamięcią
* Czujniki parkowania z przodu
* Automatyczne ściemnianie lusterka wewnętrznego
* Obręcze kół ze stopu lekkiego
* Boczne poduszki powietrzne dla pasażerów z tyłu
* Ogrzewanie fotela kierowcy
* Przygotowanie do telefonu / tel. komórkowego
* Relingi dachowe
* Alarmowy system antywłamaniowy
* Worek na narty
* Wysokociśnieniowe spryskiwacze reflektorów
* Dywaniki materiałowe
* Wykończenie wnętrza Decor Wood - wewnętrzna listwa wykończeniowa w drewnie
* Cruise Control - 540 Tempomat
* Boczne poduszki powietrzne dla pasażerów z tyłu
* Ogrzewanie siedzeń, przód
* Uniwersalne przygotowanie pod telefon
* Zmieniarka na 6 CD
* Uchwyt na napoje
* Aktywne wspomaganie kierownicy
* Automatyczne otwieranie / zamykanie pokrywy bagażnika
* Białe lampy kierunkowskazów
Dodatkowo:
* oryginalny bagażnik na narty BMW
* dodatkowy komplet alufelg- BMW
kontakt: oferta@bluetax.pl
Niniejsza prezentacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego
separator Blue Tax Group
Na straży twoich podatków Galeria publikacji
Drukuj | Wyszukaj | A A A
inwestorzy
» Nieruchomość gruntowa
Rachunkowośa
» BMW 530d Touring
Rachunkowośa
» Projekt inwestycyjny
Rachunkowośa
prawo
podatki
franczyza
Cześc kolego , widze że słabo sie interesujesz spolką skoro nie wiesz że nie mają srodków finansowych na otwarcie zapowiadanych oddziałów i ratuja sie jak moga wyprzedażą swojego majątku. Nikt nie ratuje kursu, bo nie ma co ratować i czekają na upadłość.
teraz to juz zapózno na wywalanie.
bluetax jest teraz spólka spekulacyjną. spekulacje na temat bankructwa sa czystym przegieciem. bluetax od 2009r bedzie działac w 4 miastach.to,ze kasa sie skączyła to fakt,ale nie zapominajmy,ze 800tys zainwestowali w fast finance oraz około zamierzaja objąc udziały w alkalu. ponadto mozna liczyc,ze w 2009r pozyska franczyzobiorców(napewno mniej niz zakładali ale kasa jaks wpadnie)
Przyznam że sam interesuje sie tym papierem ale wszystko wskazuje że cos nie tak z ta spółeczką. za dużo obietnic a za mało czynów. Jakoś przypomina mi to trupa w szafie jakim był w moim portfelu Fon. wiadomo jak skończył. Sam mam prawie 200 koła papieru i zastanawiam sie czy nie gonić teraz bo do końca roku to nie wiem czy na 4 gr nie skończy. 'Zorientowany ' chyba głupi nie jest, coś tam w trawie piszczy, wyniki za III kw. to raczej za dobre to nie bedą. Pozdrawiam wytrwałych i zycze sukcesów na tej spółeczce. Chyba bedzie mozna kupić taniej w krótce.Kompletny brak zainteresowania firmą, o obrotach szkoda gadać.
Ostatnio szanowny panie Coleman jak napisaleś , że sprzedaleś właśnie akcje po 0,21 to poszło około 2 tyś akcji, a jak zapytałem, czy to były twoje akcje to nawet nie raczyłeś mi odpowiedzieć, a potem taki byłeś aktywny na forum i krzyczałeś , że Blu spadnie. Jak odkupileś po 0,18 to naganiałeś , że Blu teraz będzie rósł do nieba. Jesteś małym pokemonem, który udaje wielkiego inwestora. Jak chcesz to wywalaj te swoje 2 tysiąc akcji chłopoku. A pan panie zorientowany, jak żeś pan sprzedał swoje marne kilkanaście akcji to teraz pan , panie szanowny naganiasz na spadki pisząc, że ta spółka to bankrut. Nie ośmieszaj się kolego, boś kiep do potęgi. Kurs i owszem może spaść, bo panika jest teraz na rynku i ludzie jak wywalą akcje to tak jakby ktoś kamień z pleców zabrał. Straszaki pokazują, że w tej spółce są duzi jak na rynek New Connect inwestorzy. Jak zechcą to kurs zwalą , a może tez i jak się sytuacja unormuje to podciągną do góry bez problemu. Na razie sa bierni, a co zrobią zobaczymy. Panie Coleman widac , że masz pełne gacie, ale nie martw się pan, co pana nie zabije to wzmocni.
Panie Hayd a może Jekyll tos sie pan popisał swoją wypowiedzią. Cała GPW jest jak w transie, a pan pisze , że cos jest nie tak z Blu. Jak sie kurs zachowa tego nie wie nikt, ale też podjęcie decyzji o sprzedazy a potem o odkupieniu akcji to niełatwa sprawa co masz pan w przykladzie pana Colemana. Porównywanie Blu do Fona to już świadczy chyba o powolnym rozkladzie pańskiej psychiki panie Hayd. 200 tyś papiera trochę jest, ale z pewnością znajdą nabywców, niech się pan nie martwi, czekam na pańśkie akcje panie Hayd.
oj pismaki,pismaki,odawajcie te papiery i dajcie juz sobie siana ze swoimi dywagacjami i bluetaxem,przesiądzcie się gdzieś na czat i tam popisujcie się swoją błyskotliwoscią
tak żenującej dyskusji to jeszcze nie widziałem. Niestety jeśli uczestnicy byli lub jeszcze są akcjonariuszami to przykro, niech reszta zabierze swoje zabawki z piaskownicy i się z tego forum przeniesie na inne o tym samym poziomie.
Ja zdania o BTG nie zmieniam, a że jest źle to widzimy wkoło i to nie jest zależne od BTG.
Z oważaniem mając nadzieję że pozostaną tylko prawdziwi akcjonariusze chcący wymienić poglądy ale trochę muszą mieć rozumu w głowie.
Najlepszy jest ten coleman. Jak kupił do naganiał na kupno do obrzydzenia, a teraz odkrył swoje wstrętne oblicze. Kupił po 18 g i zapewne chciał sprzedać po 20 gr, mamił, że to wszystko on kupuje hi hi. Teraz sie martwi, że juz nigdy nie zobaczy 18 gr, teraz zastanawia cie czy aby ta spółka nie jest bankrutem, a jeszcze nie tak dawno wszędzie pisał (kłamał), że wie z pewnych źródeł iż dotacja w drodze itd. Tffffffffffffuuuu z takimi dziadami.
ten spadek z 18 na 10 to wynik słabych zwieraczy paru leszczy,ot wszystko,ze spółką wszystko ok,a nawet lepiej,cena odzwierciedla nastroje wsród graczy a nie kondycje spółek,do zobaczenia za kilka lat na paru lub parunastu zł.
Też tak uważam i tak będzie, ale 1 gr, to by była super okazja. jednak zapewne znaleźliby sie naganiacze twierdzący, że ta spółka bankrutuje. Poczytajcie sobie wyżej jak niektórzy pitolą i zastanawiam sie czy robią to specjalnie czy posrali sie w gacie.
ludzie zapomnieli,ze nawet spólki z ujemnym kapitałem własnym,potrafiły wychodzic na prostą.Przykład ibsystem, który w 2003 r wyszedł z groszy prawie 2zł.
Paradoksalnie spowolnienie gospodarcze pozytywnie wpłynie na bluetax.Spólka przy wzroscie bezrobocia nie bedzie miała problemu ze znalezieniem pracowników do nowych oddziałów.
kto oczekuje,duzych zysków w 2008r to niech lepiej wywali.narazie spólka ponosi koszty otwierania nowych oddziałow i dopiero w 2010 r bedzie efekt synergii tych działan.
Przy cenie 10 groszy wystarczy 2 mln. zł, żeby wykupic wszystkie akcje , które zostały w obrocie. Przy cenie 1 grosza, wystarczyłoby 200 tys. zł żeby mieć podobny pakiet jak dwaj pozostali dominujący akcjonariusze posiadający po 25 mln. akcj. Po co piszecie takie głupoty, że może się da kupiś po 1 groszy. Ja wtedy stanąłbym na głowie, żeby skupić wszystkie akcje jakie tylko by się dało. Powiedzcie mi dlaczego tych kilku cwaniaków co straszą pakietami po kilkaset tysięcy akcji , a niektórzy nawet milionowymi maja w dupie , że kurs spada. A przypomnę, że straszą tak jak już cena była powyżej 20 groszy. Przecież oni ponoszą ogromne straty, tylko, że sa to straty wirtualne. Po prostu wiedzą, że jak sie sytuacja uspokoi, a giełdy udeptają dno, to bez problemu podniosa kurs do góry. Teraz tego nie robią, bo po co, niewiadomo co jeszcze niektóremu panikarzowi do głowy strzeli, oni czasami sobie postraszą i maja niezły ubaw jak srający w gacie oddaja akcje na lewo, a i pewnie na tym korzystają dokupując sobie trochę akcji. Poczytajcie sobie jakie umowy zawarł Blu , a szczególnie te o współpracy z poszczególnymi bankami.
Po prostu trzeba się schować pod dach i przeczekać tą burzę.
Co nieco się orientuję w sytuacji spółki i wypisywane tutaj bzdury tylko mnie śmieszą.
Przy obecnej panice na łeb, na szyję lecą akcje wszystkich spółek.
Nawet dobre wyniki i informacje nie mają wpływu na obserwowany obecnie wodospad, a inteligentne podjudzanie i tak już bardzo spanikowanych inwestorów tylko wzmaga jego siłę.
Po burzy zawsze wychodzi słońce.
Pozdrawiam, bądźcie cierpliwi i nie dajcie się wyleszczyć.