• Dobry znak Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.123.*]
    Ta umowa to dobry znak. Jak zawsze reakcja będzie następnego dnia tak więc ja raczej bym się nw wzrosty szykował. Jest to potwierdzenie tego co lpisze od dawna Potencjału spółki możliwości intelektualnych i niezależnie od tego czy uda im się z Granulatem czy Fantomami pozostają Mózgi Doświadczenie Możliwości Know How które mają nieliczni. To bardzo dobry komunikat który niedługo znajdzie odzwierciedlenie w kursie.

A 5 groszy czeka i macha z daleka... Pamiętacie.... Niedługo przywitamy 15 groszy i dalej pójdziemy spokojnie do góry o ile będą kolejne dobre komunikaty. To już wiemy czemu połączenie przyspieszyło bo coś się ma zacząć dziać

I co nadal chcecie oddawać akcje czy jednak powoli budzi się pewna myśl że xbha ta spółka się rozwija i że chyba pozbawili akcji dotychczasowych akcjonarouszy
  • Re: Dobry znak Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Serio? Dobre info? 800tys przychodu to może im da 100tys zysku/pół roku. Pod warunkiem, że sprostają zamówieniu. Jak w niezłym zieleniaku. Wiem, wiem, to pierwsza jaskółka. Tylko ja takich jaskółek tu przeżyłem mnóstwo. Listy intencyjne, wstępne umowy. Dzisiejsze info to dla mnie klops. Oby następne były konkretne. Ty oczywiście dalej swoje ble, ble, ble. Jak Swinariew puści bąka to zaraz napiszesz, że to bąk wybitny, najnowszej technologii. Ja czekam na konkrety, a nie na bąki. Co z Twoim wykresem, o którym pisałeś. Ten Twój program Ci padł?

• Re: Dobry znak Autor: ~Lauri [83.7.107.*]
    W punkt!
  • Chodzi o kasę Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Obecnie już trochę więcej wiemy. Zupełnie nie doceniasz Potencjału. Chodzi o fakt że spółka ma możliwość wykazania się. Nie wiem ile wtopiłeś rozumiem Twój żal i rozumiem chęć odkupienia taniej. Bo wyglądasz na inteligentnego człowieka. Ja nie jestem winny temu że kurs rośnie. On rośnie dlatego że grupa inwestorów postanowiła zainwestować w spółkę a nie ze ja pisze tak czy siak. Twoje zaczepki nic nie dadzą. Naprawdę możesz spożytkować swoje zdolności inaczej no cbyba że potrzebujesz kupić taniej ale ja już wpływu nie mam. Obaj doskonale wiemy że dzisiejszy komunikat ma duże znaczenie dla firmy. Fakt że spółka zleceniodawca została założona miesiąc temu i ma ten sam adres ma drugorzędna znaczenie. O ile oczywiście moje dane są prawdziwe i nic nie przekręciłem. Ważne że spółka idzie do przodu nie generuje strat i zdobywa doświadczenie i będzie miała się czym wykazać. Obniż poziom napięcia emocjonalnego nadmierne napięcie układu wegetatywnego źle wpływa na człowieka.. I daj spokój Profesorowi to forum to nie jest miejsce do jakiś ataków nawet postednoch personalnych. Wyciągnij wnioski ja myślę że te poziomu 10 do 11 groszy to mogą być ostatnie okazję do w miarę taniego kupna akcji no takie jest życie. Czekamy na dalsze komunikaty pozdrpwawoam Was i Ciebie Czujny również doceniam Twój potencjał trzymaj fason rozmowa z Tobą mnie cieszy jak będzie coś nowego to chętnie o tym podyskutuje. Pamiętaj że nasza ekipa naukowa ma swój udział każdy po 3mln akcji to też o czymś świadczy
  • Re: Chodzi o kasę Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Dyskusja z Tobą jest bardzo męcząca. Trudno się rozmawia z kimś, który słucha tylko siebie i jego argumenty są jedynymi. Trochę mi przypominasz Morawieckiego, który jeszcze nigdy nie odpowiedział na trudne pytanie. Zapytany o cenę chleba pół godziny pie.....ł w jakim żyjemy raju, a o chlebie ani słowa. On zawsze mówi tylko to, co chce powiedzieć. Ważne, żeby gawiedź była szczęśliwa. Podobnie Twoje wywody o świetlanej przyszłości spółki i kursie w niebiosach. To się może podobać, bo każdy jest tu po to by zarobić, ale Ci którzy faktycznie znają tą śmieciową spółkę od dawna czytają Twoje posty z politowaniem. Do rzeczy. Po pierwsze: w tej chwili jestem tutaj ok. 30% do przodu, bo kupowałem pod Divide ( słyszałeś o takim wynalazku LP?). Mieliśmy pokonać Covida, a trudno było sprzedać kilka maseczek:)Po drugie: nie stresuje mnie ten papier, nie uśredniam (bo nie muszę). Na szczęście o wiele większy kapitał mam zaangażowany w papiery, na których mam całkiem niezły +. Na LP zaglądam bez emocji. Po trzecie: Dla Ciebie dzisiejsze ESPI jest super. Dla mnie nie. Zauważ, że wszystkie interesy LP kręcą się prawie pod jednym adresem. LP, YOSHI, POLYMERTECH i ten dzisiejszy nowy wynalazek. Na razie to wygląda tak, że na wspólnych imprezkach rozwijają ten wielki biznes:) Dobre ESPI będzie takie jak Poly podpisze umowę z konkretnym kontrahentem za konkretne pieniądze, a nie z kolejnym sąsiadem za czapkę gruszek. Po czwarte; LP nie podnosi mi poziomu napięcia. Ciśnienie podnosi mi (leciutko) pisanie w kółko o tym samym, o czym większość doskonale wie. Więcej piszesz niż wiesz o tej spółce, a jak któryś ze starszych akcjonariuszy zada Ci trudne pytanie to unikasz odpowiedzi. Jak Morawiecki:) Po piąte: nie atakuję prof. Swinariewa:) Przecież tego postu nie napisałem do niego tylko do Ciebie:) To szyderstwo było skierowane do Ciebie, nie do niego, bo to nie on tylko wypisujesz bzdury:) Nie zrozumiałeś, czy znowu przekręcasz na swoją stronę:) Po szóste: 3 mln akcji chłopaków z Poly to dużo? Mam połowę tego i na razie nie uważam tego za znaczący pakiet w porfelu. Jak dojdzie do 1zł wtedy owszem. Po siódme: efekt dzisiejszego, świetnego ESPI widzisz po zachowaniu kursu. Wystrzał, a jak wszyscy dokładnie doczytali ten mega kontrakt to zjazd i wywalanie Podejrzewam, że jutro znowu miniemy 10. Oby w końcu POLY zaczął podpisywać konkretne kontrakty, bo LP nie zarobi jego utrzymanie. Na razie POLY to jedna wielka strata i po połączeniu będziemy to mieli w raportach. Rozpisałem się gorzej niż Ty:), ale mam nadzieję, że bardziej rzeczowo:)
  • Re: Chodzi o kasę Autor: ~MuchaSlavoMir [45.84.123.*]
    Przeczytałem Twoja długa wypowiedź uważnie. Z sensownych argumentów które używasz to fakt że podpisali umowe z firmą z pokoju obok. To że kurs nie zareagował to nie jest aż tak istotne bo może zareagować jutro czy w następnym tygodniu.. Ja obserwowałem numery z Divide i śmiałem się z tego trzymając się od LP z daleka to co mnie zachęciło to mariaż z PT tylko i wyłącznie. Numery które tu były kręcone znam i większość osób straciła duża kasę. Jednak zwróć uwagę na zmiany w akcjonaeiacie i wejście do spółki ludzi o dobre reputacji co jest nadzieja. Jako człowiek myślący doskonale wiesz ze gdyby dzisiejsza umowa została podpisana ze znana firma mielisnysny potężny wzrost. Ale dobre i to. W swoich wpisach zachowujesz się jak człowiek ciężko doświadczony przez los pozbawiony wiary w ludzi i zneoczecony do LP. Nie wiem. Po co trzymasz te półtora miliona alcki. Zwróć uwagę że sam piszesz o posiadanej liczbie a jeszcze niedawno obsmkewales takie podejście. Co ja mogę na lsiac że dla mnie to niewielka część tego co mam. Ze kupiłem długotwrminowo że uważam że powinniśmy dać spokój przeszłości. Czepiasz się jakiś argumentów jak pijany płotu. Rozumiem że masz źle doświadczenia że spółka. Ale czy bierzesz pod uwagę że wejście do zarządu i współtworzenie spółki przez osoby posiadające nienaganna opinie w środowisku pracujace na uczelniach wyższych mające aspiracje publikacje i dość wysoki Impact Factor coś zmienia czy też nie. Mówimy o ludziach którzy chcą zmeinaic coś w rzeczywistości którzy mają aspiracje i doświadczenie badacze. Pan Profesor którego nazwisko kilka razy poruszyłeś zasada w wielu gremiach naukowych Uniwersytetu ocenia projekty naukowe jest kierownikiem grantów ma swoich doktorantów keoruje zespołami. Nasza dyskusja sprowadza się do kwestii zaufania. Właściwej oceny Potencjału spółki. Cieszę się że masz połowę tego co kluczowi pracownicy ja poszedłem ta sama droga połowa potem tyle samo potem tyle co dwóch co trzech i uważam że to było dobre posunięcie. Zarzucasz mi że pisząc o spolce nie wnoszę nic nowego to samo może być użyte przeciwko Tobie. Historie Divide systemy do zarządzania obiegiem informacji w jednsktkach ochrony zdrowia sprzedaż masek ja to znam. Najlepszym hitem było to że LP zostało okrzyknięte spółka cpvidowa mi może że z SARS-CoV-2 nie miało de facto nic wspólnego wszystko zmienia połączenie z PT. To Nadzieja na nową lepsza przyszłość spółki. Wiem że wiele osób dało się oszukać grupie cwaniaków. Ja tu jestem tylko dlatego że w spółce jest Profesor i jego zespół. I w LP ulokowałem 20 procent środków i mam nadzieję że zysk mój na tej inwestycji będzie x 10 już mam prawie 100 procent zysku ale poczekam bo mogę sobie na to pozwolić. Sprawdź dorobek Profesora i jego zespołu na Web of Scoence sprawdź jego indeks Hirscha IF to wtedy pogadamy i naprawdę dajmy już spokój Profesorówi. Ja tylko pisze ze jego osoba przeczy tezie ze odbywają się tu działania na szkodę inwestorów myślę że po lprpstu jesteśmy na wstępnym etapie projektu który mzoe przynieść potężne zyski przy założeniu się się uda. Nota bene myślałem. Ze masz trochę więcej a nie standardowy milion czy półtora. Ale dobre i to
  • Re: Chodzi o kasę Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Chłopie ty masz najzwyczajniej kompleksy:) Forum to dla Ciebie miejsce na dowartościowanie się. Słabo, bardzo słabo. Odnosisz się tylko do tego, co Ci wygodne. Nie wyśmiewałem podawania ilości akcji tylko stwierdzenia JA MAM NAJWIĘCEJ. Czytamy ze zrozumieniem panie Narcyz. Napisałem, że LP to drobiazg w moim portfelu. Tego już nie poruszasz, bo nuż okazałoby się, że Twój rachunek jest skromniejszy, a tego byś nie zdzierżył:) Straszna małostkowość panie Narcyz. Nie interesuje mnie czy ktoś ma 100 czy milion akcji LP. Ważniejsze czy ma coś sensownego do powiedzenia. Divide znasz? W dziesiątkach monotematycznych postów nie wspomniałeś ani razu o tym przedsięwzięciu. Dlaczego? Przecież trzeba brać pod uwagę wszystkie argumenty za i przeciw. Dlatego, że to zburzyłoby twój idealistyczny przekaz. Prawda jest taka, że LP to śmieciowa spółka, koszmarnie od lat zarządzana, a inwestorów mają w ..... Czy teraz grono kolesi postanowiło wreszcie coś sensownego stworzyć to się okaże. "Człowiek ciężko doświadczony przez los". Toś mnie rozbawił domorosły psychologu:))) Zadbam o Twoją psychę. Tak, jestem jednookim iwalidą bez nóg, jeżdżę inwalidzkim Trabantem, stołuję w MOPSiE i mieszkam w ziemiance, a giełda to blef. Teraz Ci dobrze, jesteś lepszy. Nie dziękuj:) Jedyne, co mnie ostatnio ciężko doświadcza to czytanie kaznodzieji na forum:))) Masz prawie 100% zysku na LP? Serio? To zadam niezręczne pytanie. Kupowałeś po 5,5 grosza? Tu już jeden też się obkupił w tej cenie:) Tylko,że w przedziale 5,5-6,5 groszy prawie obrotu nie było:) Hmmmm Jak uzbierałeś taki olbrzymi pakiet na tych poziomach?:) Coś tu nie gra, co? Narcyz mitoman? Wybudź się z tego koszmaru i wróć do żywych. Dasz radę? Wątpię.
  • Chodzi o potencjał Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.123.*]
    Z ciekawościa czytam Twoje konstatacje. Średnia mam 0.0640 sprawdziłem dokładnie. Kupowalem. Na samym dnie dużo. Zresztą ta dyskusja jest kompletnie bez sensu i rpoponuje ten wątek zamknąć.

Wróćmy do meritum. Po co piszesz o Divide był pomysł jak wiadomo raczej upadł. Chodzi o PT na nim należy skupić uwagę. Dyskusja jeśli ma mieć sens powinna dotyczyć Potencjału spółki a nie wracania do historii. Inne czasy inni ludzie inne pomysły. Sam fakt że spółka ma opracować konkretne rozwiązania za pieniądze unijne jest dobrym prognostykiem. Zaprawdę jeśli ta dyskusja ma mieć sens i być pozbawiona emocji skupmy się na naszej ocenie Potencjału Zastanówmy się nad możliwościami wdrożenia patentów nad znaczeniem stopnia działania bakteriostatyczny go materiałów nad znaczeniem faktu że to nie jest powlekanie tylko jest to dodatek który działa w całej obejtosci produktu

Czy pójdziemy w kierunku jakiś prób analiz czy nadal ma być to jakieś boksowanie oparte na czepianiu się.

Spwimi wpisami mieszasz ludziom w głowie. Zawsze do wypowiedzi warto się przygotować prawdę mówiąc nie chce mi się sięgać do archiwum ale może któryś z forumowiczów przypomni Ci jakie transakcję o jakim wolumenie odbywały się w przedziale 5 do 6 groszy to były miliony a nie setki tysięcy. Wiem bo bardzo dużo kupiłem w tym przedziale jak ludzie nadzieję tracili i wyrzucali licząc że spadnie na 3 grosze na gorsz. Bardzo mi Slay pomógł a ja widzisz złego słowa o spolce nie napisałem cały czas mając nadzieję pokazując dobre strony i samemu kupując. Zresztą zaprawdę nie warto się na tym skupiać. Warto pomyśleć o przyszłości spółki ocenić jej potrancjal zalecam więcej optymizmu. Gratuluję Ci dobrych inwestycji rozumein że tu masz ułamek doceniam towje krytyczne podejście zamknijmy te część naszej dysputy i jeśli mamy kontynuować skupmy uwagę na meritum czyli potencjale PT i zespołu
  • Re: Dobry znak Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Krótki czas wykonania zlecenia. Koeljen zamówienia mogą być większe jak im się uda zyskać aplauz i renomę. Głowa do góry. Niezależnie co nam da AT to komunikaty możliwości Nadzieja Wiara Inwestorów mogą spowodować ze ta mała społeczka zostanie wyceniona wielokrotnie wyżej. Dla mnie ważne czy zarobione środku wykorzystają do stworzenia własnego niezależnego laboratorium wtedy co wymyślą będzie własnością spółki. Jeszcze jedna ważna sprawa. Czy nie macie wrażenia że jestescie BEZ AKCJJ albo macie akcji dużo Mniej.... Czy naprawdę uważacie ze ktoś wam zaraz odda akcje za grosze. Ja te spółkę obserwuję od dawna. Cieszę się że wreszcie naprawdę wreszcie coś rusza. Ogromnie żałuję że straciłem tyle czasu mogłem być mądrzejszy i kupić niedawno sypało po niecałe 6 groszy milionami mogłem swój oanekt kupić w parę tygodni bez sensu sytacilem tyle czasu po prostu nie doceniłem ich przebiegłości i tego że rozłożyli to w czasie pozwolili aby wszyscy wyskoczyli z akcji a teraz coś paru pożytecznych..... rozposuje posty 0o korektach o swoich wątpliwościach i krok po kroku zmniejsza się FF. Pewne agresji posty a co wychodzi... Ze mam rację. No pwliem wam że tego komunikatu się nie spodziewałem a jego znaczenie zrozumiemy dopiero za parę dni bo nie chodzi o te 800 tys chodzi o to że spółka będzie miała okazję się wykazać i zyskać renomę jko podwykonawca ciekawych projektów
  • Re: Dobry znak Autor: ~Slay [31.61.186.*]
    Coraz mniej wpisów. Jest git
  • Re: Dobry znak Autor: ~MuchaSlavoMir [45.84.121.*]
    Slay jak tam masz akcje bo coś tak ucochles ostatnio to chyba jednak ze 100 tys kupiłeś myślę że niedługo będzie 0.1940 i będziemy próbować przebić 20 groszy. Obstawiam że koekjny komunikat to przekroczenie progu lub dokupienie akcji przez kogoś z zarządu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.97.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dobry znak Autor: ~Ixi [94.17.203.*]
    Wyrażaj się oszołomie
  • Re: Dobry znak Autor: ~Lauri [83.7.107.*]
    Ixi, dostajesz uwagę za obrażanie! xD
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.17.203.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dobry znak Autor: ~jan [131.117.152.*]
    Jw
  • Re: Dobry znak Autor: ~Myśleć [79.163.215.*]
    Tutaj nigdy nie było komunikatu, że zarząd dokupuje z rynku akcje i nigdy nie będzie! Ludzie po co oni mają kupować drożej od was skoro bezkarnie mogą drukować sobie za pół darmo?
[x]
CTEGROUP -5,88% 0,03 2025-11-12 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.