Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,10 zł , zmiana od tamtej pory: -39,42%

Re: Chodzi o kasę

Przeczytałem Twoja długa wypowiedź uważnie. Z sensownych argumentów które używasz to fakt że podpisali umowe z firmą z pokoju obok. To że kurs nie zareagował to nie jest aż tak istotne bo może zareagować jutro czy w następnym tygodniu.. Ja obserwowałem numery z Divide i śmiałem się z tego trzymając się od LP z daleka to co mnie zachęciło to mariaż z PT tylko i wyłącznie. Numery które tu były kręcone znam i większość osób straciła duża kasę. Jednak zwróć uwagę na zmiany w akcjonaeiacie i wejście do spółki ludzi o dobre reputacji co jest nadzieja. Jako człowiek myślący doskonale wiesz ze gdyby dzisiejsza umowa została podpisana ze znana firma mielisnysny potężny wzrost. Ale dobre i to. W swoich wpisach zachowujesz się jak człowiek ciężko doświadczony przez los pozbawiony wiary w ludzi i zneoczecony do LP. Nie wiem. Po co trzymasz te półtora miliona alcki. Zwróć uwagę że sam piszesz o posiadanej liczbie a jeszcze niedawno obsmkewales takie podejście. Co ja mogę na lsiac że dla mnie to niewielka część tego co mam. Ze kupiłem długotwrminowo że uważam że powinniśmy dać spokój przeszłości. Czepiasz się jakiś argumentów jak pijany płotu. Rozumiem że masz źle doświadczenia że spółka. Ale czy bierzesz pod uwagę że wejście do zarządu i współtworzenie spółki przez osoby posiadające nienaganna opinie w środowisku pracujace na uczelniach wyższych mające aspiracje publikacje i dość wysoki Impact Factor coś zmienia czy też nie. Mówimy o ludziach którzy chcą zmeinaic coś w rzeczywistości którzy mają aspiracje i doświadczenie badacze. Pan Profesor którego nazwisko kilka razy poruszyłeś zasada w wielu gremiach naukowych Uniwersytetu ocenia projekty naukowe jest kierownikiem grantów ma swoich doktorantów keoruje zespołami. Nasza dyskusja sprowadza się do kwestii zaufania. Właściwej oceny Potencjału spółki. Cieszę się że masz połowę tego co kluczowi pracownicy ja poszedłem ta sama droga połowa potem tyle samo potem tyle co dwóch co trzech i uważam że to było dobre posunięcie. Zarzucasz mi że pisząc o spolce nie wnoszę nic nowego to samo może być użyte przeciwko Tobie. Historie Divide systemy do zarządzania obiegiem informacji w jednsktkach ochrony zdrowia sprzedaż masek ja to znam. Najlepszym hitem było to że LP zostało okrzyknięte spółka cpvidowa mi może że z SARS-CoV-2 nie miało de facto nic wspólnego wszystko zmienia połączenie z PT. To Nadzieja na nową lepsza przyszłość spółki. Wiem że wiele osób dało się oszukać grupie cwaniaków. Ja tu jestem tylko dlatego że w spółce jest Profesor i jego zespół. I w LP ulokowałem 20 procent środków i mam nadzieję że zysk mój na tej inwestycji będzie x 10 już mam prawie 100 procent zysku ale poczekam bo mogę sobie na to pozwolić. Sprawdź dorobek Profesora i jego zespołu na Web of Scoence sprawdź jego indeks Hirscha IF to wtedy pogadamy i naprawdę dajmy już spokój Profesorówi. Ja tylko pisze ze jego osoba przeczy tezie ze odbywają się tu działania na szkodę inwestorów myślę że po lprpstu jesteśmy na wstępnym etapie projektu który mzoe przynieść potężne zyski przy założeniu się się uda. Nota bene myślałem. Ze masz trochę więcej a nie standardowy milion czy półtora. Ale dobre i to

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP -0,62% 0,03 2025-11-14 15:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.