Obecnie już trochę więcej wiemy. Zupełnie nie doceniasz Potencjału. Chodzi o fakt że spółka ma możliwość wykazania się. Nie wiem ile wtopiłeś rozumiem Twój żal i rozumiem chęć odkupienia taniej. Bo wyglądasz na inteligentnego człowieka. Ja nie jestem winny temu że kurs rośnie. On rośnie dlatego że grupa inwestorów postanowiła zainwestować w spółkę a nie ze ja pisze tak czy siak. Twoje zaczepki nic nie dadzą. Naprawdę możesz spożytkować swoje zdolności inaczej no cbyba że potrzebujesz kupić taniej ale ja już wpływu nie mam. Obaj doskonale wiemy że dzisiejszy komunikat ma duże znaczenie dla firmy. Fakt że spółka zleceniodawca została założona miesiąc temu i ma ten sam adres ma drugorzędna znaczenie. O ile oczywiście moje dane są prawdziwe i nic nie przekręciłem. Ważne że spółka idzie do przodu nie generuje strat i zdobywa doświadczenie i będzie miała się czym wykazać. Obniż poziom napięcia emocjonalnego nadmierne napięcie układu wegetatywnego źle wpływa na człowieka.. I daj spokój Profesorowi to forum to nie jest miejsce do jakiś ataków nawet postednoch personalnych. Wyciągnij wnioski ja myślę że te poziomu 10 do 11 groszy to mogą być ostatnie okazję do w miarę taniego kupna akcji no takie jest życie. Czekamy na dalsze komunikaty pozdrpwawoam Was i Ciebie Czujny również doceniam Twój potencjał trzymaj fason rozmowa z Tobą mnie cieszy jak będzie coś nowego to chętnie o tym podyskutuje. Pamiętaj że nasza ekipa naukowa ma swój udział każdy po 3mln akcji to też o czymś świadczy