Polacy przerażeni że mają liberalny rząd w czasach śmierci liberalnej paranoi na całym Świecie rzucili się do wyprzedaży akcji. Tylko usunięcie liberalnej sekty od władzy może powstrzymać katastrofę. Jeżeli okaże się prawdą że kierowany przez najbliższego współpracownika Tuska Krzysztofa Bieleckiego Bank Pekao SA wytransferował miliardy złotych do włoskiej centrali to już nie ma bezpiecznego miejsca dla naszych pieniędzy w tym kraju jak długo liberalna mafia ma wpływ na władze. Kretyństwem było przekazać władzę Tuskowi dawnemu szefowi KLD partii o której Polacy dawniej mówili powszechnie "liberały aferały". To tak jakby pedofilowi powierzyć opiekę nad dziećmi w przedszkolu.
Informacja o tym że liberałowie nie chronią naszych pieniędzy w Bankach zabiła szansę na odbicie i pierwszy raz WiG20 przebił dołem kanał spadkowy . Teraz przed akcjami jest już jedynie otchłań bez dna.
Autor: ~Karolina [67.159.44.*], 2008-10-17 14:44
Może wy którzy głosowaliście nieodpowiedzialnie na Tuska poprosicie go aby przestał szkodzić Polsce i oddał władzę w przyzwoite ręce.
Widzisz teraz , jak moje skromne IQ uchroniło mnie od kupna akcji ? kto miał racje?
Trzeba patrzyc na klimat swiatowch finasow, rynku, powody zawirowań i spadkow itp itd, a nie szukac jakiegos podwojego dna. Przestan kierować sie podrecznikowymi wskaznikami, takiej sytuacji na swiecie nie bylo od kyzysu w latach 30tych, zacznji myslec globalnie o giełdzie.
Tak jak pisale w Twoim wątku 1500 juz niedługo...
Wczoraj zapowiedziałam zakończenie fali spadkowej w USA i utworzenie tam podwójnego dna co jest nadal bardzo prawdopodobne. W Polsce stwierdziłam że WiG20 dotarł do dolnego ograniczenia kanału spadkowego od którego dotychczas zawsze się odbijał. Teraz przebił go do dołu co świadczy u wyjątkowej słabości polskiej Giełdy. Nikomu wczoraj nie radziłam teraz kupowania akcji. Od zawsze mówię że dno Bessy będzie gdzieś w Marcu.
nikt z Tobą nie będzie tutaj dyskutował........my wszyscy głosowaliśmy na SŁOŃCE PERU i nadal wierzymy , że nasza giełda i gospodarka jest bezpieczna .....tak mówi ON nasz WÓDZ!!!!!!
Dnia 2008-10-17 o godz. 15:20 ~bolek napisał(a):
> nikt z Tobą nie będzie tutaj dyskutował........my wszyscy
> głosowaliśmy na SŁOŃCE PERU i nadal wierzymy , że nasza
> giełda i gospodarka jest bezpieczna .....tak mówi ON nasz
> WÓDZ!!!!!!
A to mówisz Ty -Bolek, o rany, jak tu nie zwariowac!!!!!!!!!!!!!!