• My way - MOI UKOCHANI PISOWCY - znacie to? Frank Sinatra jest dobry Autor: ~Mike75 [188.47.77.*]
    ale Zbigniew Wodecki zaśpiewał to wcale nie gorzej:

www.youtube.com/watch?v=K9Ssr_nzIqs

MOI UKOCHANI PISOWCY - a jaki jest Wasz Way?
    W tej piosence też nie ma nienawiści, kłamstwa, manipulacji czy arogancji - ale jest za to prawda, miłość, empatia...
    Myślcie MOI UKOCHANI PISOWCY - po czyjej stronie być lepiej? Odpowiedź wydaje się oczywista - POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY( wcale już nie żywiąc urazy - Was trzeba zmienić, ponownie ukształtować, pokazać, że to co robicie jest po prostu złe )!
  • Re: My way - MOI UKOCHANI PISOWCY - znacie to? Frank Sinatra jest dobry Autor: ~Mike75 [188.47.77.*]
    Spotykając się - lub będąc dotkniętym - przez czyny pośrednie lub bezpośrednie - członków Waszej Organizacji ( oraz tych, których podporządkowaliście sobie poprzez strach, manipulację, szantaż ) - jak tego dzielnego BORowca, który dopiero po latach powiedział prawdę o wypadku Szydło - mamy 2 drogi:
    1) Uwierzyć MOIM UKOCHANYM PISOWCOM ( co czyni 30 procent społeczeństwa - choć oni bardziej wierzą, żę PIS dał z ich własnych pieniędzy - no tak, Jarek z emerytury dał czyli "spieprzaj dziadu")
    2) Nie wierzyć MOI UKOCHANYM PIsowcom! I tu też są dwie drogi - można im wyjaśniać, tłumaczyć, że czynią źle ( co ja też robię od 3 lat i mam zamiar robić przez najbliższe 30 lat ) - a druga droga...
    Niedługo wybory. Zobaczymy jak mądry jak POLSKI NARÓD ( a ja wierzę w POLSKI NARÓD ) wybierze! A WY PISOWCY - wyborów nie fałszujcie! Bo wtedy naprawdę źle skończycie!
  • Re: My way - MOI UKOCHANI PISOWCY - znacie to? Frank Sinatra jest dobry Autor: ~Y5 [31.179.123.*]
    Idź klępać biedę.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.