• tech taki początek dla capital Autor: ~annagorecka [89.64.125.*]
    z początkiem października 2021 mialam tylko zysk 300€. Chcialam sie wycofac i Krystian Nowak Analityk Pixpal (pixpalpro.com) powiedzial ze nie ma takiej potrzeby,on podlaczy to automatycznie i zarobie pieniadze.W lutym 2022 dzwoni i mowi ze zarobilam 27258,56€ i mi wyplacic te pieniadze. 3 marca 2023 musialam zalozyc skrytke za 1000€ i wtedy mi wyplaca pieniadze.Wplacilam te pieniadze (policjia sprawdzila ze te pieniadze odebral Yaroslav Chymbur)gdy otrzymali moje 1000€ powiedziali ze nie moga mi wyplacic moich pieniedzy bo nagle stracilam 2000€ i konto mam zablokowane, niby przez AML. mastercard nic z tego nie potwierdził. Od kwietnia 2022 była sprawa w prokuraturze, zakończyła się całkowicie w styczniu 2023, a umorzenie nastąpiło w lutym 2023. Niestety nikt z osób które mnie oszukał za kratki nie trafił. Jednak dzięki kancelarii swoje pieniądze otrzymałem. Dwa przelewy na moje konto - sprawdzone, nie pochodziły z kradzieży od innej "nieświadomej / okradzionej" osoby. inny jeśli też zostali oszkani przez pixpal albo kingdom investment moga kontaktować się z 696718446 , numer nie jest całodobowy, najlepiej łapać prawnika z rana, do południa. Ale pomogą, wiem, bo dzięki niemu moje zycie i rodzina się nie rozsypała.
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~karolpotoczny [89.38.97.*]
    dziękuję annagorecka, rozmawiałem z tą kancelarią, bardzo miła kobieta, krok po kroku wyjaśniła mi co mam zebrać, jakie skany i zrzuty ekranów, przeanalizowali moją sytuację, muszę to przyznać, to były bardzo długie dwa dni, ale już ma zleconą sprawę, na koniec marca ma być zgłaszane zawiadomienie, mam nadzieję, że uda mi się odzyskać chociaż to co włożyłem w depozyt!! dam znać na bieżąco jak się czegoś dowiem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.137.92.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: tech taki początek dla capital client.goldman-group.org Autor: ~Artur-Pacynkowski [149.102.244.*]
    UWAGA - client.goldman-group.org ten serwis to mega kaszana. Kto tu wplacil kase ten doskonale wie o czym mowie.. Pieniadze mozna wplacic, a nawet i urosną tam, ale spróbujcie wyplacic. Zlecacie wyplate, to ciagle jakies nowe dopłaty, opłaty, skrytki bankowe, podatki, a pieniedzy nie ma i nie będzie!!! Bezczelni ukraińscy złodzieje jeszcze namawiają do zainstalowania programu do zdalnego przejęcia komputera. Chyba tylko po to żeby wyczyścić wam konto w banku! Potem zaczalem szukac, znalazlem grupe osob na jednym z forów. poszkodowanych. Dolaczylem i wtedy tak naprawde zobaczylem w co ja sie wpakowalem.. Widzialem tam tez namiar na kancelarie i sie zglosilem, okazalo sie ze to jest na tyle szeroko zakrojone oszustwo ze sa wysyłane pozwy przynajmniej kilka razy w miesiącu.. Moja sprawa trwa już od 4 miesięcy, jestem już po przesłuchaniach w prokuraturze. Dla tych co nie maja jak sami znaleźć, zostawiam numer na kancelarie...696\;]'718\\[';446. Dzwoncie i sie zglaszajcie. Chyba najwazniejsze pytanie, ktore sam sobie zadawalem i szukalem odpowiedzi, czy inni odzyskali, i my juz odzyskujemy powoli, z naszych pozwów. Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry
    goldman-group to ci sami ludzie co oszukiwali w pixpal i capital.com - uważajcie. prokuratura chce łączyć te sprawy, bo to podobno te same ukraińskie złodziejaszki!!
  • Re: tech taki początek dla capital client.goldman-group.org Autor: ~Adam-Laskowski [138.199.55.*]
    Słuchajcie, przejrzałem bankiera, zebrałem w jednym miejscu większość najważniejszych "brokerów", którzy nas oszukiwali, a o których w ostatnim półtoraroczu było pisane. Poniżej lista wielu domen internetowych, nazw spółek nimi zarządzających. 
    Oczywiście, jeśli ktoś ma jeszcze coś do dodania, to niech na bieżąco dodaje, przyda się innym potencjalnym ofiarom. 
    Jednak o tych poniżej już było pisane, ale tam ci oszuści siedzą, znają tamte wątki, zgłaszają i kasują dużo wpisów, które mogą im utrudnić życie, zdobywanie nowych ofiar... zobaczymy, jak długo nasze wpisy tutaj sie utrzymają. 
    (tą wiadomość też dodam gdzie się da z tym wpisem i z tą listą, może dzięki temu komuś uratujemy dzień, majątek i życie na najbliższe lata, może oszczędzimy komuś tragedii) 

Primespotway, Skills Profit, Medco Finance Limited, skills-profit.com, webtrader.skillprofit, unii.Skills, Traderprof, Jotulcapital, Kingdom-Investments.io, FxGroup Financial, Pixpalpro.com, Palmer Finance Comapany palmerfinancecompany, kraj-maklerow.com, universe.yt, trading.universe.yt, trading.universe.tech, Bamboozle Group LTD, celineinvest, celineinvest.pro , celineinvest.com , celineinvest.io , celineinvest.cc, celineinvest.tech, maxcapitalimited.com, importcapital.cc, Personal.Capital-Group.Tech , napmarkets.com, capitalgroup.com, client.capital-group.tech, FintomInvest, Medcofinance, Lamelle financial consultants, Swistrust, Trade360, Bitcan, geneoninvest.co, Dawg Solutions LLC, Shift Holdings, shift-holdings.com, NavaGates.com, RCE banque, F1Markets, Global Maxis, Blacklands Finance blacklandsfin.com, blacklandsfin.vip, Allianz Market, Bull&Bear Trading Group, bnbtgroup.com, uni-co, Donnybrook Consulting Ltd, onyxprofit.pro, onyxprofit.com, onyxprofit.cc, neotrade.pro, absystem.trade, absystem.cc, absystem.world, absystem.pro, rcebanque.com, rcebanque.tech, optimarket.co, optimarket.trade, ofxb.io oraz eurofx.trade, pixpalpro, Marketbull, Coinmarketbull, coinmarketbull.co.uk , marketbull.live , marketbull.tech, marketbull.co.uk, themarketbull.com.au, marketbull.tech, marketbull.co.uk, themarketbull.com.au, pix Point, marketbull.tech, Midsidefinanceslimited, Midside finances limited, Unico, uni-co.ltd, KEYVISION DEVELOPMENTS LIMITED, blockchein, Unique Capital Management, LLC, unique-capital.com, Expert Financial Solutions Limited, www.expert-financial-solutions.com, expert-financial-solutions.net, expert-financial-solutions.com, expert-financial-solution.com, Webtrader.expert-financial-solutions.com, Plethora Group LTD, galaxytrade.cc, World Stocks Traders Union, Amvikta Limited, wstunion.com, FORTUNE INVESTMENT GROUP Ltd, uni-co.ltd, uni-co.org, uni-co.tech, uni-co.io, United Brokers, UNITED BROKERS UAB, united-brokers.io, NOVA COMMERCIAL FINANCE LIMITED, novacommercialfinance.com, Units Capital Ltd, unitscapital.com, The Pacyfica Group, PACIFICA GROUP LIMITED, thepacificagroup.com, pixpalpro.com, ONYX TRADERS, RCEBanque, RCEBank, TOPEU, universalyums, universal, universalyums.com, World Stocks Traders Union wstunion.com, FORTUNE INVESTMENT GROUP Ltd, uni-co.org, Fin Art Media, finart-media.com, TMS Brokers, savorium platform, Savoriumsolution, CRYPTO.COM, Seabreeze Partners LTD, SimpleWay, simpleway.trade, simpleway.world, simpleway.one, Invest Flow, invest-flow.io, investflow.trade, MaxiPlus, maxiplus.trade, Tetra Invest, tetra-invest.co, tetra-invest.world, WinMarket, winmarket.io, Profit Assist, profitassist.io, IGFB, igfb.one, SimpleWay, simpleway.trade, simpleway.world, simpleway.one, Profit Assist, profitassist.io, FxPro: Group , Financial , UK , Global , Markets, fxpro24.com, fxpro24.co, trade360, Apptrader, BitcoinXE, BitcoinXE.io, MyProfitLive, irstrategies.net, ir-strategies.net, masl-group.com, irsinvest.com, user.irsolution.io, tbg-lmtd.com, tbg-lmtd.org, fortissio.com, dash-fortissio.com, montanatradingltd.com, bbprofit.co, General Trust Group, generalTG.com

Platformy inwestycyjne - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
    Pamiętajcie również, że jeśli wysłaliście im swoje dane osobowe, to teraz mogą na was kraść w chwilówkach, firmach sklepach internetowych, i wiele wiele rzeczy robić w tym podawać się za was. NIE PODAWAJCIE SWOICH DANYCH !!
  • Re: tech taki początek dla capital client.goldman-group.org Autor: ~tezmnieoszukaliwCap [146.70.161.*]
    informacja zaciągnięta z innego forum:
    "update informacji o grupie cap.group cap-group capgroup capital itp...

najnowsze ich domeny internetowe zgłoszone to:

mycabinet.cap-group.co, platform.cap-group.co "

*możliwość podjęcia działania przeciwko wyżej wymienionym podmiotom dokonującym czynności przestępczych, jest z udziałem kancelarii wskazywanej przez poszkodowanych (nr 696 718 446 ) - strony zainteresowane mogę korzystać z ww. numeru w dni robocze.
  • Re: tech taki początek dla capital client.goldman-group.org Autor: ~kazimierzwaldekpapro [149.88.19.*]
    prive.finance pixpal prive.trading swk.invest laykasgroup i kilkoma innymi gamoniami zajmuje się firma a h o ra z Gdańska, to biuro prawne, mnie obsługiwali jeszcze w roku 2019 na 2020 w związku z bitcenterem, czy można im zaufać? - pewnie tak, gwarancji nie dadzą żadnej, bo wiele zależy od prokuratury, ale zarabiają jedynie w wypadku wygranej, inaczej nie dochodzi do rozliczenia się z klientem, to spora pomoc z ich strony, tym bardziej, ze są dziesiątki firm windykacyjnych które z góry pobiorą wynagrodzenie, a chu**a zrobią. (696)-(718)-(446) to ich numer, na stronie internetowej też jest namiar na obsługę klienta, więc jak nie wiecie co ze sobą zrobić, jak ogarnąć syf który zrobili pseudo maklerzy w waszym życiu, to zgłoście się, pogadajcie, zobaczcie co mogą dla was zrobić ich prawnicy i jak cokolwiek się da, to działajcie, samo się nie zwróci, samo się nie odda Jakby co można się na mnie powołać. Trzymajcie się Waldemar Kazimierz Paprocki
  • Re: tech taki początek dla capital client.goldman-group.org Autor: ~AdamMłotek [85.204.78.*]
    gdyby ktoś potrzebował porozmawiać, wylać żale na to co się wydarzyło
    facebook. com/groups/302685212720714 trzeba spacje usunąć - grupa dla oszukanych, można znaleźć kilka rozwiązań, co zrobić dalej

• Re: tech taki początek dla capital Autor: ~FirdorowiczAM [149.102.244.*]
    to ja też coś od siebie dodam, bo tych skur** z irstrategies znam, choć mnie ukradli raptem 200usd. to jest też inna platforma, borykam się z nią od zeszłego roku. Mianowicie chodzi o falcon-invest.org, później falcon-invest.co.uk - i tu, czego dotyczy mój wpis: 
    mają obecnie nowe adresy: 
    falcon-invest.co
    cfd.falcon-invest.co
    miałem u nich konto nr: 16557471. ponad 100tyś euro wpłaconych, zysku - zero, bo zarobione pieniądze to w całości kłamstwo, wypłaty depozytu - 0 zł, bo żądali niestworzonych opłat, na które już mnie nie było stać, a mam w whatsapp info, takie wiecie, oficjalne, że ŻADNYCH UKRYTYCH OPŁAT NIE MA, a wymyślili ich chyba 7 przy moim koncie!!
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~alinkawykro [149.102.244.*]
    unified.ee 
    universe.yt
    trading.universe.yt
    webtrader.universe.yt
    universe.eu.com
    universe.co.com
    FX Space  
    SpaceFX spacefx.org
    iTrade
    www.facebook. com/universe.of.trading łapcie - to wszystko powiązane ze sobą strony, jedno i to samo, oszuści złodzieje krętaczę kubiki!!
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~BednarzZofiaLucyna [84.252.112.*]
    uważajcie to są wykrytne i upublicznione scamy!! podstępne dranie !

Axiau.Pro spar-anlagen.com bellcapitals.com simplii-cryptos.com simpliicryptos.com auroracfinances.com trytrade.com bmgcrypto.us port-trades.com portrades.com portrades-int.com royal-bridge.com cryptochaingroup.com elitesharebroker.com skills-profit.com limitrex.com esmart-invest.com speargpt.com Alphascrypto.com plus5tr.com blockpit.io gainfulmarkets-tech.com grand-bit.com Sollari.io elevatereturns.com ir-strategies.net Imperialmarkets.com wiicrypto.com myprofitlive.network

a to tylko kilka miejsce gdzie oszuści są zarejestrowani !
    Germany, Marshalls, Bulgaria, Commonwealth of Dominica, UK, tresorfx.com, Switzerland, Saint Vincent and the Grenadines, Seychelles, 

Pozdrawiam
    Zofia Lucyna Bednarz

• Re: tech taki początek dla capital Autor: ~gustaw79 [146.70.161.*]
    ja tych znam limitrex.com, orżnęli mnie na 700 zł
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~miko76 [93.113.202.*]
    moja sprawa rusza w przyszły czwartek przeciwko limitrex.com, więc ten tego, zobaczymy jak to wyjdzie, mnie okradli na 13 tysięcy
  • Re: tech taki początek dla capital razergoldcompany Autor: ~mikudaniel88 [146.70.161.*]
    obiecywali mi pomóc i ze mną zarabiać, nie znam się do dziś na giełdzie i zarabianiu w ten sposób, z razergoldcompany.netlify.app miałem nauczyć się inwestować, (wcześniej to było user.ultra-vest.net) miałem przygotowane wolne 2 tyś euro, wyszło tak że namówili mnie na więcej wpłat, no i niestety ale poległem, najpierw to był jakiś niespodziewany minus że niby źle wybrałem pozycje ,później po opłaceniu ubezpieczenia wstecz, a następnie odzyskaniu straty, gdy chciałem wypłacić środki było to już niemożliwe, ciągle nowy problem się pojawiał, ciągle coś chcieli, a to że jakieś podejrzenie o pochodzeniu moich pieniędzy, a to że dużo zarobiłem i że pieniądze mogą nie być legalne do końca, a to podatek pierwszy to za mało, bo w między czasie znów coś zarobiłem, wiem już że to była ściema, niestety jak wielu innych,(czego się naprawdę nie spodziewałem) też dałem się wrobić, ale oddałem sprawę dalej, info do kogo się zwróciłem o pomoc, jakby ktoś potrzebował też, to proszę priv pisać, sprawa w toku, pod koniec przyszłego roku jest szansa że pieniądze wrócą, a koniec końców nie było tego mało, bo też namówili mnie na dwie olbrzymie pożyczki, które też zainwestowałem, a teraz muszę spłacać w ratach, a nie jak obiecywali, że po tygodniu zwrócę całość
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~roman [146.70.161.*]
    a ktoś zna platformę M.B.F i brokera Malinowskiego?
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~malina [149.88.27.*]
    mbf to zwykli oszuści, nie graj z nimi, a jeśli zacząłeś to już straciłeś kasę którą tam wsadziłeś, to chociaż im swojego dowodu nie wysyłaj bo na pewno zaraz będą ciecieli
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~koniusz [146.70.161.*]
    mam sprawę przeciwko orbid corp już w prokuraturze, a ci dalej nachalnie do mnie piszą o dzwonią
    wczoraj do mnie dzwonili, że zminił im się serwer i podali mi nową stronę trd.orbid.live - 
    a wcześniej mieli jeszcze  orbid.online
    a te to już nie działają od tygodni
    - orbid.org
    - orbid.uk
    - trd.orbid.org
    ejjjj uuuuwaaażaaaajcie !! jeśli komus przyjdzie do głowy zarejestrować się na trd.orbid.live to wierzcie mi tylko przegracie życie, pieniądze i wszystko inne !!!
  • Re: tech taki początek dla user.dax40trade.info Autor: ~Daga [149.102.244.*]
    uważajcie to ich nowa strona user.dax40trade.info
    user.dax40trade.info/dashboard
    ja niestety dałam się zbajerować i jeszcze na tą stronę posłałam kolejne 4 tyś euro, a przy wypłacie, no sami wiecie jak to wygląda, opłaty, koszty, prowizje, no podeszli mnie, 
    to ich stare już nie działające strony
    wt.dax40trade.info 
    dax40trade.org, user.dax40trade.ltd, dax40trade.tech
    też oddałam ten temat do kancelarii, no czekam teraz, w tym tygodniu będą składać pozew dla mnie w moim imieniuokaże się za parę tygodni co z tego wyniknie. 696///718///446proszę gdyby się zdarzyło no że ktoś z was z DEX40 też miał jakieś relacje

• lbank-fin.com wcześniej był torobanc - uważajcie, oszukują Autor: ~robertMM [146.70.170.*]
    uważajcie lbank-fin.com  a stary lbank-ex.com które poszywają się pod lbank.com - cały czas działają, nie wiedziałem tego wcześniej, że to oszuści i złodzieje, wszystko co pisali to o lbank.com - a tak naprawdę to były kopie ich strony, straciłem ponad 50 tysięcy pln i co, i nie chcą wypłacić i teraz mi grożą sądem w anglii i więzieniem. ale to też scam, już to wiem. prokuratura i prawnicy to potwierdzili. a co ważne założyłem im sprawę, a w sumie to w moim imieniu prawniczka z kancelarii z gdańska, nie odpuszę gnojk*** jakby co to uderzajcie do kancelarii696///718//,446
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.83.147.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: White Advisory Autor: ~anna [5.173.131.*]
    nie polecam umorzyli moją sprawę!!! ahora kancelaria uwaga
  • Re: White Advisory banda ktora zabiera pieniądze - rzetelna opinia Autor: ~Magdalena [185.246.211.*]
    hej anna. nie przejmuj się umorzeniem, to jeszcze nie koniec, też tak miałam i załamka była totalna, ale okazało się ze prawniczka z ahora odwołała się od tej decyzji, no ok, trwało to od maja do początku sierpnia nim przyszła decyzja, ale wznowiono moją sprawę,
    podobno teraz na początku października ma być już skierowany akt oskarżenia do prokuratury, chyba do warszafki ale nie mam pewności akurat, ale z tymi umorzeniami to standard jak się okazało
    oni tak robią, bo jak sie nie ma adokata, to pozniej takie sprawy zostaja wlasnie umorzone i nic sie z nimi nie dzieje, no a ty masz wiec, powinno pojsc dalej. trzymam kciuka
  • Re: White Advisory Autor: ~LudwikOdpowiedzialny [98.98.33.*]
    ania, też dostałem pismo z umorzeniem, ale jak magda prawniczki złożyły zażalenie, chyba w 5 już dniu od kiedy pismo na mój adres przyszło, po półtora miesiaca dostałem kolejne zawiadomienie, że umorzenie zmieniają razem z numerem całej sygnatury i podpinają je pod inne dochodzenie razem z paroma jeszcze osobami, wiec wydaje mi się ze wznowienie w tedy bylo dla kilku osób, jak pojawiły się nowe dowody to tak przy okazji, no i dalej jest sprawa prowadzona.
    mialem tez robione przelewy z banku w polsce, z mbanku, bo mam jeszcze w polsce konto i te przelewy na początku roku do mnie powracały, nie wiem czy sam dałbym radę to osiągnąć, moze a moze nie, na pewno nie US, bo teraz tam rezyduję na stałę, więc tym baedziej sam potrzebowałem kogoś w polsce, kto zajmie mi się tą sprawą.
    niestety z dawnych lat też wiem, ze nasza policja lubi uwalać sprawy, nie ważne jak ważne one sa dla nas po prostu to robią,
    z resztą pewnie adwokaci ci mowili o tym ze tak sie moze zdarzyć, wiec nie przejmuj się tylko poczekaj na rozwinięcie sytuacji
  • Re: tech taki początek dla capital Autor: ~Ziemowit [146.70.161.*]
    Uważajcie na tradersanalysis.carrd.co i kapitalaccelerate.com - jest problem z wyplatą środków!!!
[x]
DROP 3,83% 0,19 2020-11-06 15:22:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.