• CZAT INWESTORSKI Z ALBERTEM ROKICKIM Autor: ~TRDDDDEER1 [10.102.52.*]
    https://youtube.com/live/AeBOlnC0-ZE
  • Re: CZAT INWESTORSKI Z ALBERTEM ROKICKIM Autor: ~tobi [31.182.207.*]
    Z ciekawości przesłuchałem nagrania. Qtwa, ale bajkopisarz. Odpisali całą grę w koszty co będzie z korzyścią dla akcjonariuszy. Jest na tyle źle, że będzie tylko lepiej. Gra nie wyszła ale mają takie doświadczenie, że kolejna to będzie hicior. Nową grę już wydawcy chwalą. I zespół pracowników, który trzeba powstrzymywać przed pracą i wyganiać z biura w soboty. I „truskawka na torcie” - w kategorii inwestowania możemy bić się o mistrzostwo świata :) czy wiadomo, gdzie puszczają te mistrzostwa? W tvp czy discovery science?
  • Re: CZAT INWESTORSKI Z ALBERTEM ROKICKIM Autor: ~komandos_hieronim [10.42.4.*]
    Dokładnie. To z mistrzostwami świata w inwestowaniu sprawiło, że śmiałem się chyba 15 minut. Do tego dochodzą smaczki typu - moje dzieci dostaną po mnie tą spółkę (łoooo tak długo sie chce odgrzebywac? - ta spólka za 2 lata upadnie).
    Tearz chcą wydawcy szukać.... Na co ? Na pomysł na grę? Do tego pokazując 2 mln straty gada bajki o dywidendzie. Masakra jakie pajacowanie się na tym czacie urządzało.... Dla nich to nauczka, dużo się nauczyli - super że za cudze pieniądze. Ja też tak chce!
  • Re: CZAT INWESTORSKI Z ALBERTEM ROKICKIM Autor: ~cxvxcv [10.42.4.*]
    To jest ciekawe, że ten typ w ogóle nie czuje, jak bardzo jest skompromitowany i jak bardzo się ośmiesza. On ma szanse zostać największym memem w historii branży czy giełdy jak będzie dalej tak brnął. Tak jak poprzednią grę porównywał do Ori, tak nową porównuje do RimWorld. Planuje ja skończyć w rok, a przy okazji też robić trzecią grę i zaprezentować ją już w maju, chyba ci studenci frajerzy będą musieli pracować też w niedziele.
  • Re: CZAT INWESTORSKI Z ALBERTEM ROKICKIM Autor: ~long [10.42.4.*]
    Zbyt kolorowo widzi przyszłość, ale kilku rzeczy nie można mu odmówić.
    To co jest faktem, to na początek spółka zarobiła 200% czyli ponad 2miliony i to tylko na 1 inwestycji. Gdyby nie wchodzili w produkcję gier, to już dywidenda mogłaby być.
    Poza spółką też wszystkie portfele Alberta są lepsze od wigu. Niektóre mają zwroty setki % inne dziesiątki. Czyli jednak bije na głowę miliony inwestorów na całym świecie. Nawet fundusze są gorsze od benchmarków, a co dopiero indywidualni.
    Jak na pierwszą produkcję to technicznie gra zrobiona jest rewelacyjnie. Taka zgodność z terminem to też sukces. O ile na poziomie zarządu zawalili, to dla chłopaków piszących grę naprawdę należą się brawa.
    Jak po tak złych wynikach kurs rośnie, to co tu będzie jak kolejne gry jednak okażą się lepsze? Tu bardziej strach nie mieć akcji niż je mieć. 
  • Re: CZAT INWESTORSKI Z ALBERTEM ROKICKIM Autor: ~tobi [31.182.207.*]
    Albert, daj spokój. Nie pisz po pijaku.
[x]
LTGAMES -8,28% 9,08 2025-10-24 14:41:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.