• B3SYSTEM Autor: ~bolek [79.185.26.*]
    Ciekaw jestem po ile takie barany i puste łby kupowały akcje - puszczającje ostatnio poniżej 2zł. To czysty idiotyzm. Gdybyś baranie jeden z drugim nie sprzedał, to nikt by tak tanio nie kupił. Lepiej niech nie będzie obrotu w ogóle jak masz jeden z drugim zasrańcu oddawać za darmo. Ale co tam! będziesz jeden z drugim jełopie jeszcze skręcał się z zazdrości jak będzie rosło i gdy przypomnisz sobie, że gamoniu dałeś za darmo!
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~btrzy [79.185.26.*]
    Święta racja. To mocna fundamentalnie spółka i na dodatek obiecującej branży IT.
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~Ricky [83.7.84.*]
    Na mój gust ktoś celowo zaniża wartość i będzie przejęcie za grosze.
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

też tak uważam, ciekawe gdzie jest dno ?
    C/Z jest już około 11, a będzie jeszcze lepiej ( co by nie powiedzieć o włodarzch firmy, prognozy mają w miare realne, więc zysk około 2,5 mln PLN - o lie dobrze pamiętam - przy tych notowaniach nie chce mi się nawet sprawdzać , powinien być osiagniety), więc przy założeniu że firma nie zbankrutuje można powoli dobierać, ja przynajmniej mam taki zamiar.
    Ewentualne straty od kasy obecnie zainwestowanej w B3S nie powinny być już bardzo duze, a ryzyko akceptowalne.
    Choć to oczywiście jest GPW, w tej szulerni wszystko jest możliwe
    Ja osobiście zamierzam dobierać poniożej 1,7 PLN
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~Adi [82.139.46.*]
    Zgadzam się... to chyba jedyne logiczne wyjaśnienie
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~zorro [212.244.64.*]
    Przejęcie za grosze a potem wezwanie też za grosze?
    Bo średnia z ostatnich 6 miesięcy to pewnie w okolicach 2,5 zł.

Celowe zaniżanie akcji to trwa już z 10 miesięcy.
  • Re: B3SYSTEM Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

tego sie też obawiam, kilka wezwań a potem wycofanie z obrotu albo wchłonięcie przez jakiegoś branżowego sępa
    przeżyłem to na ABG, spóła ta już po wyjściu z dołka była nieludzko dołowana, świetne perspektywy, świetna branża ( kontakty z najlepszymi płatnikami : energetyka i NATO),jej samodzielny rozwój dałby nieźle zarobić .
    I nagle dup, przejęcie przez Asseco,curva a czlowiek mógł tylko bezradnie na to patrzeć

Obecnie wydaje mi się ,że najlepszym wyjściem z sytuacji była by gwałtowna silna fala spadkowa na GPW ( ostatnia w czasie tej bessy) , kurs B3S osiagnąłby swoje twarde dno ( gdzieś ten popyt musi sie pojawć ) i potem dobieramy, dobieramy, dobieramy ...........i ....powoli lub szybko jedziemy na północ

pozdr. :) trzymajcie się posiadacze B3S
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.