• B3SYSTEM zamrożenie notowań Autor: ~zorro [212.244.64.*]
    Najpierw było przekroczenie górnych widełek.
    Teraz przekroczenie dolnych widełek.

Ktoś umie to wyjaśnić? Bo ja nie widzę powodów
  • Re: B3SYSTEM zamrożenie notowań Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

wielokrotnie już mi się wydawało,że mamy dołek, ale niestety nikt nie chciał nawet bronić kursu i leciało i leciało......i leciało..
    Nikt nie ma pojęcia kiedy skończą się spadki na szerokim rynku, choć mamy już jakieś objawy przesilenie i ewentualne spadki nie powinny być już bardzo znaczące, zwłaszcza dla B3s, który wali na dół praktycznie od początku notowań i obecnie ma ułamkową cenę z emisji
    I nikt nie chce za bardzo kupować, bo przeciez może być taniej. Zakładam,że B3S nie zbankrutuje, w 2008 osiągnie zakładany zysk, a wtedy C/Z będzie bardzo przyzwoity .
    Osobiście mam zamiar zacząć powoli dobierać - założyłem poziom poniżej 1,75 PLN, choć to oczywiście zależy od sytuacji na GPW
    Ponadto zakładam,że jak będziemy w okolicach dna besssy B3S może być obiektem przejęcia, zawsze tak jest w oku cyklonu bessy,że za bezcen przejmowane są dobre firmy
    W każdym bądź razie za h...ja nie sprzedam tak tanio tych akcji, za dużo sił mnie kosztowało ich trzymanie

pozdr. dla zdołowanych akcjonariuszy
  • Re: B3SYSTEM zamrożenie notowań Autor: ~Jan [85.89.170.*]
    Nie będzie źle, jest zainteresownie, aktualnie ktoś się bawi na S :)
  • Re: B3SYSTEM zamrożenie notowań Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

wiem,że notowania są monitorowane , kiedyś ktoś na TKO wystawił 44 444 na kupnie PKC, zabawa ale kogoś kto ma przynajmniej około 100 000 PLN.
    Więc jak to już ruszy...............
  • Re: B3SYSTEM zamrożenie notowań Autor: ~Jan [85.89.170.*]
    aktualnie wystarczy 3582stuki aby jaja sobie robić
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.